Jõulud Väikemõisas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Jõulud Väikemõisas
HEAD UUT AASTAT KÕIGILE!
Ivoonu on end nii osavalt tühjale kohale pildil kruvinud, nagu oleks ta seal kogu aeg seisnud
Panin siis Ivoonu ja oma piltidest ühe valiku kokku, mille võiks välja trükkida ja ära saata. http://heldurs.planet.ee/V%C3%A4ikem%C3 ... index.html
Laseks trükkida kogu albumi ühes eksemplaris ning esimesest ning viimasest pildist (rivistus) lisaks igasse albumisse ühe. Sellisel juhul peaksid kasvatajad kokku saama ühe toreda üldise albumi ja iga laps peaks, lisaks ühistele piltidele, saama oma albumisse mõned pildid endast. Jätaks piltide jagamise kasvatajate hooleks. Rivistuse pildilt lugesin kokku 18 last, albumeid sai vist 33. Kui palju peaks tegema üldiseid pilte, vist ikka 33? Ideid/ettepanekuid?
Arvamus :
Ideaalselt hea oleks , kui jah igasse albumisse 1 grupipilt ja siis pilt lapsest, kes osales st need 18 last. Aga et köik pildid täiendavalt ühisalbumisse, samuti hea möte aga- palju see rahaliselt kokku teeb? Klapime, kui vaja !!!
siim
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Paluks siis teiste pilte täissuuruses, saadan laborisse trükkimisele. Rahaliselt tuleme välja, juurde ei ole vaja.
Olen nüüd tükk aega olnud netist eemal ja pole saanud enam sõna võtta. Kui Ivoonu saab pildid kokku, siis võiksid minu poole pöörduda, realiseeriks minu 50 tasuta pilti siis ära Endiselt pole jõudnud oma pilte üles panna. õhtul ehk leian selleks sobiva koha ja annan ka siin märku, kuhu pildid said. Kuna fotoka aku sai suht kähku tühjaks, siis midagi väga erilist seal pole

Ivoonu kirjutas:Paluks siis teiste pilte täissuuruses, saadan laborisse trükkimisele. Rahaliselt tuleme välja, juurde ei ole vaja.
Lubasin küll piltide väljatrükkimise ja saatmise enda peale võtta, kuid tundub,et Ivoonu fotomajanduses rohkem õppinud mees heade riistadega. Kindlama tulemuse nimel jätaks siis piltide väljatrükkimise ka veel tema teha.
Saatsin Ivoonule PS-i lingiga, kust minu pildid on kättesaadavad. Muus osas valmis igati toetama, et üritus lõpuni saaks viidud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Pildid on nüüd paberil olemas. Kas on keegi liikumas lähiajal Tartu ja Viljandi vahet, saadaks nad Viljandisse ära.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Kui vaja pilte transportida, siis käiakse iga päev Tartu-Viljandi vahet, võta ühendust tel: 53324162
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.