Küsimus Oliver City kohta

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

schnellrider

Lugemata postitus Postitas schnellrider »

ei ole midagi. mulle öeldi. ja nii on ka :P :P :P

Teema algataja
Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Said kindlasti valesti aru. Seda tegin minagi. Küsi parem uuesti.

Karvane

Mina arvan

Lugemata postitus Postitas Karvane »

et piirajad pole mitte garantii pärast vaid Euro nõuded ei luba teadud kW-st rohkem. Ja sellepärast et EEC tüübikinnitust saada ongi piirajad peal.
Kasutaja avatar

Sebastian
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sebastian »

juhtus huvitav lugu, nimelt sõitsin tavaliselt ja järsku läks terve elektrisüsteem tuksi, kõik lambid lõi läbi ja takisti puruks. Õnneks need automaailma mehed tegid paari tunniga kõik korda :lol: mingist täiesti ajuvabast kohast mis asus gondli all oli juhe ribadeks:/ kahtlane värk. nojah, CPI värk.

schnellrider

Lugemata postitus Postitas schnellrider »

cpi on nagu mingi mega riist :D aga see et Lauri kui sa vahetasid tuuningkomplekti vastu ära. siis läks masin erksamaks ja kas annab kruusa peal ketsi ka?

ertz

Lugemata postitus Postitas ertz »

[quote="schnellrider"]cpi on nagu mingi mega riist :D aga see et Lauri kui sa vahetasid tuuningkomplekti vastu ära. siis läks masin erksamaks ja kas annab kruusa peal ketsi ka?[/quote]

ilma tuuninguta ajab ka ju kruusa peal ketsi ringi!

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

ta mõtles seda irvitusen pigem :lol:
Ma ei saa aru, mis krdi roller see CPI on, et ta nii tohutult laguneb.
1000km sõidetud ja juba elektrisüsteem lännu ning 100 muud häda.

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Mul läks ka imelikul kombel elektrisüsteem! Asi nii, et kui süüte sisse keeran siis bensu näidik ei tõuse ja nupust tööle ei lähe, aga vändast läheb tööle ja tuled ei põle ka normaalselt ja signaal ainuld hädiseb, igaljuhul homme läheb remonti!
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

stop kirjutas:
Mul läks ka imelikul kombel elektrisüsteem! Asi nii, et kui süüte sisse keeran siis bensu näidik ei tõuse ja nupust tööle ei lähe, aga vändast läheb tööle ja tuled ei põle ka normaalselt ja signaal ainuld hädiseb, igaljuhul homme läheb remonti!
krat kas te ise ka midagi teete w? :evil: Või kui teenindus ära kaoks siis müüksite rollerid maha. Käi testeriga üle kõik juhtmed ja leiad mis on viga. Tõenäoliselt on sul kas mõni juhe lahti/katki või aku juurest kaitse käbi.

kohuke

Lugemata postitus Postitas kohuke »

xzburnoutzx kirjutas:
stop kirjutas:
krat kas te ise ka midagi teete w? :evil: Või kui teenindus ära kaoks siis müüksite rollerid maha. Käi testeriga üle kõik juhtmed ja leiad mis on viga. Tõenäoliselt on sul kas mõni juhe lahti/katki või aku juurest kaitse käbi.
no mul tuli esigonlist üks kinnituskruvi lahti..mis saast see on mis nad müüvad seal salomes..! nüüd igaljuhul garantiisse minek! :lol: njah , tegelt mul 1300 km sõidetud ning hetkel segab ainult see , kui mootor ei tööta ja jalgadega lükkan , et roller tagurdaks siis tagaratta juures midagi kiuksub iga natukese aja tagant..ja tagaratas haakub nagu korraks..vahest on ka edaspidi rollerit lükates.sõites seda tunda ei ole..mis see olla võib? pidurid ?

Teema algataja
Lauri23

Need kellel on plaanis sport sumpat peale panna siis arvestage sellega et peate ostma ka uue karbussi mis maksab 1500 krooni. :? see karbuss mis nendel praegu peal on kannatab max 5,8 düüsi ja sellest ei jätku sport sumpa jaoks. keewaidel ja vanematel cpi mudelitel(hussar,popcorn) on kohe suurem karburaator peal.

Stagga
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Stagga »

Kui suur siis neil praegu originaalis on? ...
Ma ostsin enda Oliveri eelmine aasta ja sel oli peal 14mm Mikuni.

Kas tõesti nüüdsest on teine karpa?

Mul kannatas küll suurema düüsi ära kui sport summuti peale läks.
Kärab siiamaani. :wink:

Edu!

Teema algataja
Lauri23

Täpselt ei tea kui suur see on aga öeldi et 5,8 on sellele max sest mingi nõel jääb liiga väikseks. kui suurem düüs peale panna siis hakkab lämmatama ja ei saa õhku kätte. popcornile sai vist kohe 7-ese düüsi peale panna. ma panen siis vist täna uue suurema karbussi ja düüs tuleb ka vist 7, kui see liiga väikseks sellele ei jää.

Teema algataja
Lauri23

Asi ei ole vist ikka karbussis. tuleb välja et oliver city on kõvasti sitem kui vanemad versioonid ja sellele ei saagi vist sport sumpat peale panna.

stop
Kontakt:

xzburnoutzx kirjutas:
stop kirjutas:
Aga milleks siis garantii on? Ilus paber ainult??? Ja teiseks need tüübid panevad nagu väga näkku kui hakkad ise midagi tegema ja siis seletavad sulle ikka nii ära, et ise tegid katki kui lahti võtsid! Nii, et mulle ei ole üldse pikk maa sinna sõita.

Aga "kohuke" õlita pidurihoob ära ja enam ei tee seda jama, mul oli sama värk! panin õli vahele ja kõik korras, aga esimese kohta ei oska midagi muud öelda, et pane sinna ka õli :)

kohuke

Lugemata postitus Postitas kohuke »

proovin panna siis jah , mõtlesin endalegi sportsumpsi peale panna ,aga vaatan mis lauri rollerist saab enne..aga kas keegi on mõelnud dashboardi vahetamisest? :P mõtlesin et paneks vähe toredama pildi spidoka taha :D

aa ja lauri23 kas su roller oli täna automaailmas? leovince rr handmade sumps ja õlikuugi juures oli automaailma kleeps ning roller ise sinist värvi? kui jah , siis nägin seda 8)

Teema algataja
Lauri23

kohuke kirjutas:
proovin panna siis jah , mõtlesin endalegi sportsumpsi peale panna ,aga vaatan mis lauri rollerist saab enne..aga kas keegi on mõelnud dashboardi vahetamisest? :P mõtlesin et paneks vähe toredama pildi spidoka taha :D

aa ja lauri23 kas su roller oli täna automaailmas? leovince rr handmade sumps ja õlikuugi juures oli automaailma kleeps ning roller ise sinist värvi? kui jah , siis nägin seda 8)
Oli jah kindlalt minu oma siis. vahetati vedrud ära sest eelmised olid liiga jäigad ja see värk ei saanudki täiesti lahti minna. praegu läheb spido põhja, ehk natuke üle 80km/h. minekut pole ikka veel, järgmine nädal uuesti automaailma.

funkybmx

Lugemata postitus Postitas funkybmx »

ise sõidan vanema versiooni Hussariga (2003) Läbisõit juba 8950 km ja hädasid mida ise pole põhjustanud on 2 esimene oli ka sis kui roller oli uus ja suunatule relee andis otsad, aga seda automaailma garantii peale pole mõtet loota sõber hakkas rollerit ka CPId hargile tõstma ja võta näpust hark läks pooleks. Ükskord olin seal automaailmas tallinnas ja vaatasin et uus cpi oliver tuli parandusse no mingi 50 km sõitnud ja sis keerati seal seda istet lahti ja sealt üks polt oli pooleks ja düüsis oli mingi pask ees ja roller oli üldse üks paras kook et seda uut CPI oliver cityt ma ei soovita kuigi vanemad versioonid on üllatavalt hästi välja kukkunud!

funkybmx

Lugemata postitus Postitas funkybmx »

kohuke kirjutas:
Oli jah kindlalt minu oma siis. vahetati vedrud ära sest eelmised olid liiga jäigad ja see värk ei saanudki täiesti lahti minna. praegu läheb spido põhja, ehk natuke üle 80km/h. minekut pole ikka veel, järgmine nädal uuesti automaailma.
kle mul läheb 80km/h ja isegi üle ja ainult variaatori piiraja on maas ja leegitoru ja muidugi uued rullid 5,6g ja uus düüs ja läheb 80 ilusti.
PS! CPIdele pole mõtet panna sportsumpat sis läheb ka karburaatorit vaja 17.5mm ja 70 ccm3 ei ole ka mõtet panna kuna see sõõb mootori läbi.
Sportsumpa CPIdele ei anna eriti juurde mul ei ole sportsumpat ja läheb kah 80 välja niiet mõtetu raha kulutamine minuarust!

stop
Kontakt:

Mul nüüd siis 500km sõidetud ja sumpa hakkas väga kõvat häält tegema, vaatasin, et ega poldid pole kadunud, aga ei olnud ja poldid olid väga kõvasti kinni ka, kas keegi teab millest selline plärin nüüd tuleneb?
Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

stop kirjutas:
Mul nüüd siis 500km sõidetud ja sumpa hakkas väga kõvat häält tegema, vaatasin, et ega poldid pole kadunud, aga ei olnud ja poldid olid väga kõvasti kinni ka, kas keegi teab millest selline plärin nüüd tuleneb?
Sõelad sees lahti äkki?

stop
Kontakt:

WsaN kirjutas:
stop kirjutas:
Sõelad sees lahti äkki?
Arvad? Ma ei usu hästi, sest liiga uus asi ja kuidas nad nüüd lahti tulid?
Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

stop kirjutas:
WsaN kirjutas:
stop kirjutas:
Sõelad sees lahti äkki?
Arvad? Ma ei usu hästi, sest liiga uus asi ja kuidas nad nüüd lahti tulid?
Vahest luhtsalt juhtub, massitoodangus need sumpsid nagunii. Mõni ikka satub praak vms..

Teema algataja
Lauri23

Kontrolli ega leeegitorus auke pole.

stop
Kontakt:

Lauri23 kirjutas:
Kontrolli ega leeegitorus auke pole.
Ei ole. :roll:

stop
Kontakt:

Nii, mul sai ka 1000km täis ja käis hoolduses ja lasin piirajad maha võtta. 1500.- läks kõik kokku maksma ja nüüd jookseb spido täiesti põhja sinna miili märgini välja. Ise olen väga rahul ja kiirema jaoks ei olegi soovi, sest eks ta ole suht kerge käest minema aukudes. :roll:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

stop kirjutas:
Nii, mul sai ka 1000km täis ja käis hoolduses ja lasin piirajad maha võtta. 1500.- läks kõik kokku maksma ja nüüd jookseb spido täiesti põhja sinna miili märgini välja. Ise olen väga rahul ja kiirema jaoks ei olegi soovi, sest eks ta ole suht kerge käest minema aukudes. :roll:
kas sul jookseb Stock OLIVER 80 km/h välja w?, tean et siin Lauril liigub mingi 80+ km/h OLIVER Leovince RR - summutiga. Popcornid liiguvad mingi 70 stockis :roll: Järelikult on sul hea sissesõit tehtud, ära siis ära hoora :wink:

stop
Kontakt:

stockis läks rollu spido järgi 70-75km/h aga nüüd on nagu uued jupid vahel ja läheb spido lõpuni välja, täna tegime autoga testi, et kiirelt liigub rollu siis auto spido näitas 80km/h

keeru

Lugemata postitus Postitas keeru »

Kas keegi osakb öelda mida selle tuuningkomplektiga ära vahetatakse(peale uue leegitoru)?
Suletud

Mine “Rollerid”