Järvevana raudteeülesõidul kukkunutele!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Zeek kirjutas:
Selleks et linnavalituse (kuigi küll väheseid aga siiski) tublitegusid kiita ei pea olema keskerakondlane. Tasuta parkimise seadustamine vääriks tänu ja kiitust, Järvevana ülesõit aga laitust ja kordategemist...
Uhh, ju se mu inimvihkajalikus loomuses sees, aga sundkäigu (tsiklite parkimine tasuta) eest ei oska ja ei taha linnavalitsust kiita :( Kui kasutada piitsa ja prääniku meetodit (bad cop and good cop), siis on igasugused argumendid head

silversky

Lugemata postitus Postitas silversky »

Nojah.. lugesin täna just enne sõitu seda teemat, samuti nägin delfis hoiatust. Pean ütlema, et lugesin läbi aga jäin veidi skeptiliseks - olen sellest ülesõidust ennegi kümneid kordi üle sõitnud ja vibama on ratta saanud aga kukkunud polnud.

Aga täna, kl 20:05, vihma õrnalt sadas. Tulin Ülemiste poolt, 2. rada. Loetud jutt kõik meeles ja mõtlesin, et no vaatame seda asja.. eemalt nägin juba, et 2 noort kutti olid rolleriga teeääres ja vaatasid vigastusi üle.. liikusin autode rivis, kiirus vast ca 30-40 km/h. Võtsin veidi vasakule, et võimalikult risti ületada aga niikui esiratas liiprile läks oli parem külg maas.. :evil: oi #!%¤#!!

Õnneks midagi hullu ei juhtunud, kohe mu taga olnud auto sai seisma, rattal (bandit) mõned kriimud ja katkine suunatuli.. närvid oli muidugi mustad - võib öelda, et elus esimene tõsisem kukkumine. Ajasin siis ratta teeäärde ja rääkisin rollerimeestega - nad olid ka kusjuures kuulnud selles ohtlikust ülesõidust, hoo maha võtnud ja ikka olid külili.

Kindel, et kui täna seal lähedal passinuks, siis need 2 kukkumist poleks olnud ei esimesed ega viimased. Kõige hullem stsenaarium on muidugi see, kui tagumine auto ei saa pidama või lendad kõrvale sõidurajale..

Teen oma ajakavad ümber ja plaanin meeleavaldusest osa võtta. Suzumen - superalgatus!
Kasutaja avatar

citikas
Tsikkel: Honda Blackbird
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas citikas »

Olen siis ka seal klubis kes järvevanal on motikat asfaldile tutvustanud. :oops: Õnneks ise terve ja ka sadulakaunistus terve.Võimalik et ise süüdi ka selles kukkumises.Leedust tulinud just ja eks väsimus mängis oma rolli.
Aga eelmine nädal suutsin seal oma auto veljed ovaalseks sõita.Ja see ajas küll väheke närvi mustaks.(rehvid pole just mõeldus tallinna liikluse jaoks,kuna neil rehvidel mõõduks 215/45). :evil:
Igatahes ei ole see normaalne raudtee ülsõit ja seal tuleb miskit ette võta.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

citikas kirjutas:
Olen siis ka seal klubis kes järvevanal on motikat asfaldile tutvustanud. :oops: Õnneks ise terve ja ka sadulakaunistus terve.Võimalik et ise süüdi ka selles kukkumises.Leedust tulinud just ja eks väsimus mängis oma rolli.
Aga eelmine nädal suutsin seal oma auto veljed ovaalseks sõita.Ja see ajas küll väheke närvi mustaks.(rehvid pole just mõeldus tallinna liikluse jaoks,kuna neil rehvidel mõõduks 215/45). :evil:
Igatahes ei ole see normaalne raudtee ülsõit ja seal tuleb miskit ette võta.
Olukorra ohtlikust suurendab asjaolu, et puuduvad igasugused lahtisest killustikust hoiatavad märgid, ka kiiruspiirand antud ülesõidul puudu, teatas Delfile linnakodanik.

Märgid puudu,võid tee valdaja/hooldajale kraesse hüpata ja nõuda kahjude hüvitamist

ciim

Lugemata postitus Postitas ciim »

Kas pole mitte nii nagu Raigo just kirjutas, et kui teeolude tõttu tekib liiklusvahendile kahju, siis saab nõuda kahjutasu?

Kui kukud, helistad politseisse ja teatad õnnetusest mille põhjustas halb teekate, tullakse kohale ja tehakse pildid ja alustatakse juurdlust. Kui politsei juurdlus läbi ja süüdi teekate siis saaks süüdlaselt kahju nõuda.

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Naiivitarid... Politsei irvitab teile näkku ja ütleb, et valesti valitud sõidukiirus. Kui paha tuju on, siis teeb teile veel liiklusõnnetuse põhjustamise eest trahvi ka.
Joel
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Ja meie suurepärane tsiklipolitsei punt sõidab sealt üle nagu polekski mingeid rööpaid? :wink:
Autoroolist on ju politseil lihtne eeskirju deklameerida. Samas need, kes ise sealt kaherattalisega üle sõidavad, päris nii ei arvaks (et raudteeületuskoht on igati ohutu).
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

Martinx

Lugemata postitus Postitas Martinx »

Panin siis ka eile(06.07) 19.30 paiku külje maha järve ülesõidul . K....at need rööpad on nii laiad , võtsin hoo täitsa maha ja ikka kiskus alt minema . Tänud sellele inimesele kes appi tuli ja ratta rööpast välja aitas .kui loed siis anna endast märku .
www.tulirebane.ee
Transpordi teenused

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Üldiselt seda teemat lugedes mulle tundub, et kukkumise lavastamise järgi pole seal ülesõidul mingit vajadust. Piisab kui tunnikene seal kohapeal passida ja mõni ikka käbla paneb selle aja sees (crash)
Joel
Kasutaja avatar

Teema algataja
mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

tok-tok kirjutas:
Ja meie suurepärane tsiklipolitsei punt sõidab sealt üle nagu polekski mingeid rööpaid? :wink:
Autoroolist on ju politseil lihtne eeskirju deklameerida. Samas need, kes ise sealt kaherattalisega üle sõidavad, päris nii ei arvaks (et raudteeületuskoht on igati ohutu).
Politsei ei tee koostööd isegi nendelt politseinikelt, kellest 1 seal kuu tagasi libastus, kommentaaride saamisega. Väidetavalt ei olnud sel ajal ühtki tsiklit selles piirkonnas. No ju me nägime mitmekesi siis viirastusi.
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

mella kirjutas:
Politsei ei tee koostööd isegi nendelt politseinikelt, kellest 1 seal kuu tagasi libastus, kommentaaride saamisega. Väidetavalt ei olnud sel ajal ühtki tsiklit selles piirkonnas. No ju me nägime mitmekesi siis viirastusi.
:shock:
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Martinx kirjutas:
võtsin hoo täitsa maha
mis ongi viga number 1. aga tagantjärgi on kõik targad
Kasutaja avatar

Teema algataja
mella

Piipz kirjutas:
Martinx kirjutas:
võtsin hoo täitsa maha
Piipz, sa keerad ohu korral alati rulli peale?
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Muide, ma sõitsin seal ka paar hooaega ilma, et oleks osanud ohtu karta ja mitte midagi ei juhtunud. Kuni olin seal siis kaheksakümnendate alguses ühel heal õhtupoolikul koos rattaga maas ja poolest saadik MAZ veoki all. Seda et see koht ohtlik on ja massiliselt rattureid niidab, sain teada alles siis kui siia foorumisse mõned aastad tagasi sattusin ja asi kuskil kogemata jutuks tuli. See ülesõit on ikka saatanast küll.
Üldiselt olen nüüd peale comeback'ki seda kohta vältinud. Ja kui vältimine pole õnnestunud, siis toiminud nii nagu soovitus on : GAASI.
Aga see EI OLE normaalne.
Nii et siis 12 juuli tulen pealinna asja pärast kinu tegema ;)
Kui just kogu päevaks taevast pussnuge ei luba sadada.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

mella kirjutas:
Piipz kirjutas:
Martinx kirjutas:
võtsin hoo täitsa maha
Piipz, sa keerad ohu korral alati rulli peale?
Mella, ma usun, et sa tead isegi, et seal see toimib. Eelmine nädal ületasin seda 70kmh ja no problemo. Ehk siis ohutu(m) on seda ületada 70+ kiirustel, mis omakorda sunnib meid (mootorrattureid) ületama seal lubatud piirkiirust ja lõhkuma ratast.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

CB500 kirjutas:
lõhkuma ratast.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy. :lol:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

mella, muidugi mitte :D aga selle koha peal küll. päriselt päriselt ;)

muideks pääsküla ülesõit on samamoodi diagonaalis ja see on täitsa ok.
Viimati muutis Piipz, 08 Juul 2007, 18:40, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Teema algataja
mella

CB500 kirjutas:

Mella, ma usun, et sa tead isegi, et seal see toimib. Eelmine nädal ületasin seda 70kmh ja no problemo. Ehk siis ohutu(m) on seda ületada 70+ kiirustel, mis omakorda sunnib meid (mootorrattureid) ületama seal lubatud piirkiirust ja lõhkuma ratast.
JAh.. ja isegi kui ma tean, et seal nii see toimib, on ohu korral ikka esimene reaktsioon - gaas maha.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

mella ma ei mõelnud seda nii :) "ohud" nagu järvevana ülesõit ja männiku tankoka liiv on kohad, kus gaasi peale keerates paremini püsti seisma jääb. ma ei taha nüüd öelda, et igal pool peab ohu korral rulli keerama

loomha

Lugemata postitus Postitas loomha »

Aga vat mina ei tea, mida te seal ülesõidul korda saadate. Sõidan seal 2 korda päevas ning mitte mingit ohtu pole märganud.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Teeme homme, esmaspäeval, väikese koosoleku Hiiu Pubis kell 19.00. Oodatud on kõik kes tunnevad, et neist asja ettevalmistamise ja organiseerimise juures kasu võiks olla.
Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

kas oleks sobilik kui kõik kellel võimalik paneks bike`le külge oma biker.ee kasutajanime, et ei oleks pärast juttu käisid siin mister anonüümused, näiteks A4 paberile ja kilevahele, isegi vihmaga peab pool päeva vastu.
ise olen siin uus tüüp, et samas nagu huvitav panna kasutajanimele tsikkel ja nägu taha.
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

loomha kirjutas:
Aga vat mina ei tea, mida te seal ülesõidul korda saadate. Sõidan seal 2 korda päevas ning mitte mingit ohtu pole märganud.
oled vedurijuht või kõvatad niisama?

vaevalt sa tegelikult ülesõidu ohtlikkust algajatele või turistidele ei mõista.
Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Kui sa oled selle ülesõiduga väga tuttav, oled seda mitu korda läbinud ja on kuiv ilm ja ei ole üli palju autosi, siis on see ülesõit täiesti läbitav, aga võõrale inimesele võib see ohtlik olla ja vihmaga on see täielik õudus. Tänan väga oma tasakaalu, mis mind seal vihmase ilmaga püsti jättis. Ja peab olema ka oma sõidureas ruumi rööbastele risti keeramiseks. Just need ülemiste poolsed rööbad on väga vastikud. Iseenesest saaks ju rong ka väga vabalt sealt nii sõita, kui ülemiste poolsed rööpad oleksid sama risti teeda kui mustamäe poolsed rööpad.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Suzumen kirjutas:
Pihelgas kirjutas:
Teeme homme, esmaspäeval, väikese koosoleku Hiiu Pubis kell 19.00. Oodatud on kõik kes tunnevad, et neist asja ettevalmistamise ja organiseerimise juures kasu võiks olla.
Oodatud on tõesti kõik, kellel pole raske oma õlg üritusele alla panna. Põhimõtteliselt on see esimene selline meeleavaldus meie baikerite ajaloos niipalju kui mina mäletan ja selle pärast peame ERITI korrektselt, organiseeritult ja viisakalt käituma. Et kellelgi poleks hiljem pressis põhjust Meie peale näpuga näidata.
Hea meelega annaks ka oma õla, kuid olen homme 21-ni tööl.
Kui miskit aidata võimalik, siis andke palun foorumis märku!
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Ahjaa... Lisaksin veel, et kui oleks vaja lasta teha mingid kleepsud-plakatid, siis ma saaksin selle korraldada sõbrahinnaga.
Sama kehtib ka särgitrüki jms kohta.
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650

Lugemata postitus Postitas ulmo »

Ma olen sealt küll vaid ühe korra kuiva ilmaga üle sõitnud, kuid peale ebatasasusest tingitud põrkumise mingeid ebameeldivusi ei täheldanud.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Mina olin see mees, kes eelmisel aastal seal Reporterile show'd tegi - esiratas rööpasse kinni, tekkis tore ummik minu taha.Ja üksi ei saa seda ratast sealt kätte - Piipz tõstis esiratta sealt välja, minul õnnestus ainult niipalju saavutada, et pakkisin tagumise ratta ka rööpasse.Õnneks tol ajal oli baik ning tagumine rehv oli piisavalt lai, et sinna sisse ei roninud.Ja neid kukkumisi esineb seal tihti.Liiga tihti.Statistiliselt pole eestis sellist kohta, kus oleks selline kontsentratsioon kukkumisi aastas, kui Järveka ülesõit.
Ise sõidan sealt üle sikasaka risti üle, kui mõni kord ei aita ka see trikk.Vihmaga ma väldin seda kohta ja ei roni sinna :) .Aga õhtul olen hiiu pubis kohal :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Küsimus. Kuna ma kõike 9-t lehekülge juttu läbi ei taha lapata, siis mis kellast neljapäeval linnavalitsuse ees aktsioon on ?
Kasutaja avatar

fbeye
Tsikkel: Yamaha XV1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas fbeye »

arx805 kirjutas:
Küsimus. Kuna ma kõike 9-t lehekülge juttu läbi ei taha lapata, siis mis kellast neljapäeval linnavalitsuse ees aktsioon on ?
minu mälu järgi aktsioon pidi algama kl. 1600 :roll:
No need to say anything you don't care...
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”