italjet

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Roby

Lugemata postitus Postitas Roby »

niisiis egas kõik lilleline kah ole...täna 13.11.05 läks mul variorihm...ja malossi taldrikul on kroomkiht maas..:S:S:S:S:S:S:S:S
Kasutaja avatar

Sandrew
Tsikkel: CB900
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Sandrew »

kunagi tuleb ikka sama oma 15k ära :) selle masina eest

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Annad kõvasti valu,võis sõiad ikka "mitte tippkiirusega"..
lihtsalt huvitab see..
Ma arvan,et kui sõita 70-80 sellisega,siis vast nii väga palju jupe ei lähe koguaeg..,hetke seisuga sul ainult rihm läinud?
aga samas,mai jaga seda veel nii hästi.(see lihtsalt minu arvamus)

Roby

ostsin 15septembril ja siiamaani on läinud ainult rihm...aga kui ma võtsin kaane maha siis ma avastasin et kah reduktor on kuidagi viga saanid..poob kinni..eks ma vajuta rutskat kah päris palju :lol: :roll:
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Roby kirjutas:
ostsin 15septembril ja siiamaani on läinud ainult rihm...aga kui ma võtsin kaane maha siis ma avastasin et kah reduktor on kuidagi viga saanid..poob kinni..eks ma vajuta rutskat kah päris palju :lol: :roll:
Njahh, paistab, et hakkab välja tulema miks müüjatel selle mahamüümisega kiire oli ja hinda ka palju ei küsitud.
Kasutaja avatar

SFX

Lugemata postitus Postitas SFX »

holma kirjutas:
Roby kirjutas:
Njahh, paistab, et hakkab välja tulema miks müüjatel selle mahamüümisega kiire oli ja hinda ka palju ei küsitud.
Põhjus miks motopood selle nii odavalt maha müüs oli selles,et esiteks oli neil ruumi vaja ja teiseks nad ei viitsinud seda korda hakata tegema.Selle all siis see, et ühedki tuled ei töödanud(juhtmed oli puru jne),starter ei töödand,taga istuja gondel oli puudu,spidomeetrit polnud ja palju muid iluvigu jne.Et nagu jah... ei müünud sellepärast odavalt,et mootor ja kõik muu on jama. Ja nagu näha on Robi selle oma kätega väga kõvaks masinaks teind,aga seal on ka kõvasti vaeva ja aega nähtud;)
30cccmine Yamaha Aerox

Roby

SFX kirjutas:
holma kirjutas:
Roby kirjutas:
Põhjus miks motopood selle nii odavalt maha müüs oli selles,et esiteks oli neil ruumi vaja ja teiseks nad ei viitsinud seda korda hakata tegema.Selle all siis see, et ühedki tuled ei töödanud(juhtmed oli puru jne),starter ei töödand,taga istuja gondel oli puudu,spidomeetrit polnud ja palju muid iluvigu jne.Et nagu jah... ei müünud sellepärast odavalt,et mootor ja kõik muu on jama. Ja nagu näha on Robi selle oma kätega väga kõvaks masinaks teind,aga seal on ka kõvasti vaeva ja aega nähtud;)
tänan Marek..
Kasutaja avatar

Kirs

SFX kirjutas:
holma kirjutas:
Roby kirjutas:
No siis ju see hind oli igati õigustatud kui ta sellises seisukorras ostes oli.
Kiideti, et igati jonksus pill jne. Omanik võiks pajatada ka palju tal nende vigade kõrvaldamiseks raha on kulunud(ja paistab, et kulub veel omajagu) ja siis saame õigest hinnast rääkima alles hakata. Se hind oli tõesti liiga hea, et olla tõsi. Nüüd sott selge igatahes. Heast diilist siin küll rääkida ei saa. Kui ta sellises seisus oli, mis arvate, et eelmine omanik tema eest hoolitsenud on või?
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

holma kirjutas:
SFX kirjutas:
holma kirjutas:
Roby kirjutas:
No siis ju see hind oli igati õigustatud kui ta sellises seisukorras ostes oli.
Kiideti, et igati jonksus pill jne. Omanik võiks pajatada ka palju tal nende vigade kõrvaldamiseks raha on kulunud(ja paistab, et kulub veel omajagu) ja siis saame õigest hinnast rääkima alles hakata. Se hind oli tõesti liiga hea, et olla tõsi. Nüüd sott selge igatahes. Heast diilist siin küll rääkida ei saa. Kui ta sellises seisus oli, mis arvate, et eelmine omanik tema eest hoolitsenud on või?
Ma arvan ,et mitte eriti palju ,roby on selline meistrimees nikerdab kõik ise :P

Aleks

Lugemata postitus Postitas Aleks »

seda nimetakse overquoteing...
ebamugav lugeda

teemast: kas te teate, et Italjeti ei toodetakse juba mitu aastad ja originaal jupid on raske leida?
Kasutaja avatar

SFX

Tean küll. Aga Italjet Dragster on sellepärast hea,et talle sobivad aeroxi jupid, kuna ta täpselt sama mootoriga. Aga nt. Italjet Formulale on juppe raske saada(võrust otsib üks mingi aasta aega juba sellele väntvõlli)
30cccmine Yamaha Aerox

Aleks

SFX kirjutas:
Aga nt. Italjet Formulale on juppe raske saada(võrust otsib üks mingi aasta aega juba sellele väntvõlli)
MORINI 50cc SUZUKI AIR COOLED ENGINE
APRILIA SR50 - YEAR 2000 to 2003
ATALA HACKER
ITALJET FORMULA 50 AIR, VELOCIFERO, TORPEDO 50 UPTO 2002
SUZUKI ADDRESS, KATANA AP50 UP TO 1998
Kasutaja avatar

SFX

Aleks kirjutas:
SFX kirjutas:
Aga nt. Italjet Formulale on juppe raske saada(võrust otsib üks mingi aasta aega juba sellele väntvõlli)
MORINI 50cc SUZUKI AIR COOLED ENGINE
APRILIA SR50 - YEAR 2000 to 2003
ATALA HACKER
ITALJET FORMULA 50 AIR, VELOCIFERO, TORPEDO 50 UPTO 2002
SUZUKI ADDRESS, KATANA AP50 UP TO 1998
vesijahutusega formula ja 125ccm.sellele ka mingeid juppe leiad?
30cccmine Yamaha Aerox

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Täpsustuseks, tüüp otsib juppe juba üle aasta. Arvan et 50ccm formulale suht lihtne varuosasid saada, kuid see italjet formula 125 seisab juba aasta aega ramos, ning isegi ramo ei suuda kusagilt juppe hankida.
formula 125 on kahe pütiga.

Olen võtnud ramo käest isegi väntvõlli ära, ning andnud tuttavatele kes käivad pidevalt saksamaale autosi ning rollereid toomas, pole seda juppi isegi rolleri lammutustest ega poodidest saada :? .
Viimati muutis DerbiPR, 16 Nov 2005, 21:39, muudetud 1 kord kokku.

Aleks

SFX kirjutas:
kergem panna teine mootor alla siis
Pilt

DerbiPR

Aleks kirjutas:
SFX kirjutas:
kergem panna teine mootor alla siis
Kust kohast selle teise mootori saab :P ?
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Mis sellel vändal nii koledat viga on,et teda remontida ei saa? Või ei tasu ,ei oska keegi?
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

ping kirjutas:
Mis sellel vändal nii koledat viga on,et teda remontida ei saa? Või ei tasu ,ei oska keegi?
asi selles et ta rolleril oli väntvõlli otsalaager läbi ja ta sõitis niikaua kuni see laager vedru välja viskas, selle tulemusena tõmbas väntvõll sinna vastu karterit kõveraks, et ainult uut väntvõlli oleks vaja
Vabandan kirjavigade pärast.
Mudakoll
Kasutaja avatar

ping

Vänt tuleb sirgeks ajada.Vajadusel lahti võtta ja teha uued sirged tükid. Ma tean meest kes on selliseid asju teinud.

Aleks

ping kirjutas:
Vänt tuleb sirgeks ajada.Vajadusel lahti võtta ja teha uued sirged tükid. Ma tean meest kes on selliseid asju teinud.
Kas tasub? See on ikka väga keeruline vänt - kahe kolbiga mootor ju...

Võib olla leiaks terve morini 50cc mootor või piaggio bigblocki? :D
Kasutaja avatar

ping

Remondimehel on kõige lihtsam öelda,et seda ei saa remontida ja tuleb uus osta.Tegelikult on need asjad tehtavad,tuleb ainult õige mees leida.
Kasutaja avatar

saqants

Lugemata postitus Postitas saqants »

ebay.de kubiseb nendest..:P
ise soetasi nsealt esigondli forumla 50ele..

DerbiPR

ping kirjutas:
Remondimehel on kõige lihtsam öelda,et seda ei saa remontida ja tuleb uus osta.Tegelikult on need asjad tehtavad,tuleb ainult õige mees leida.
Seda väntvõlli enam ei paranda, olen käinud juba Leokite remondimehe juures (vanakooli mees veel) kes rääkis minuga sellel teemal pikalt ja laialt.
Ta ise on parandanud väntvõlle hulga-hulga, kuid ütles et seda enam pikaks ajaks korda ei saa, et võib korda teha küll, aga 200km-500km pärast uuesti katki.
Kasutaja avatar

ping

Küsisin ka vana kooli mehe käest .Ta oli nõus terve päeva sellest rääkima aga ütles,et enam ei viitsi sellist asja teha aga andis ühe teise vana tuttava nime kes pidi veel viitsima teha. Ära kaota lootust ,kui Tartusse tood võib asja uurida. Edasi ES.
Kasutaja avatar

Red´Bull

Lugemata postitus Postitas Red´Bull »

Leidsin ka yhe koha kust dragsteri saab. mingi alla 10k oli. Kavatsen järgmine nädal ära osta :twisted: . PS: mitte eestist
Kasutaja avatar

Kirs

Red´Bull kirjutas:
Leidsin ka yhe koha kust dragsteri saab. mingi alla 10k oli. Kavatsen järgmine nädal ära osta :twisted: . PS: mitte eestist
Mis seal imelikku tegelikult, kui otsiksid rohkem võiksin pea anda, et leiaksid neid kohti veel, kust alla 10000.- eegi saaksid. Arvesta, et eestisse saamiseks pead ka transpordi eest eeldatavasti midagi maksma.
Kasutaja avatar

Red´Bull

Roller ise ei ole kaugel. Toon ise ära. Väga palju vast transpordi peale ei lähe.
Kasutaja avatar

saqants

Lugemata postitus Postitas saqants »

noh,ebays saab pidevalt dragstere kuskil 7000 eest+post 4000 ;p
Kasutaja avatar

Red´Bull

Alates 23. detsembrist on siis yks dragster Eestis rohkem :D (minu)

stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

xzburnoutzx kirjutas:
Roby kirjutas:
saqants kirjutas:
jap,ma ise kah ei usu,et mingit viga tal ei ole,see oleks nagu suht imelik,miks keegi oma tuunitud haruldase dragsteri sellise hinnaga müüks..
muide see hollandist :?
Ei saa aru, kuidas Baueri mehed aru ei saanud, et masin ise vähemalt 15k väärt on :roll:
ta oligi ju mingi 14k vist seal müügis ja Roby kauples ise alla ullult!
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”