italjet

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

SFX kirjutas:
holma kirjutas:
Roby kirjutas:
ostsin 15septembril ja siiamaani on läinud ainult rihm...aga kui ma võtsin kaane maha siis ma avastasin et kah reduktor on kuidagi viga saanid..poob kinni..eks ma vajuta rutskat kah päris palju :lol: :roll:
Njahh, paistab, et hakkab välja tulema miks müüjatel selle mahamüümisega kiire oli ja hinda ka palju ei küsitud.
Põhjus miks motopood selle nii odavalt maha müüs oli selles,et esiteks oli neil ruumi vaja ja teiseks nad ei viitsinud seda korda hakata tegema.Selle all siis see, et ühedki tuled ei töödanud(juhtmed oli puru jne),starter ei töödand,taga istuja gondel oli puudu,spidomeetrit polnud ja palju muid iluvigu jne.Et nagu jah... ei müünud sellepärast odavalt,et mootor ja kõik muu on jama. Ja nagu näha on Robi selle oma kätega väga kõvaks masinaks teind,aga seal on ka kõvasti vaeva ja aega nähtud;)
No siis ju see hind oli igati õigustatud kui ta sellises seisukorras ostes oli.
Kiideti, et igati jonksus pill jne. Omanik võiks pajatada ka palju tal nende vigade kõrvaldamiseks raha on kulunud(ja paistab, et kulub veel omajagu) ja siis saame õigest hinnast rääkima alles hakata. Se hind oli tõesti liiga hea, et olla tõsi. Nüüd sott selge igatahes. Heast diilist siin küll rääkida ei saa. Kui ta sellises seisus oli, mis arvate, et eelmine omanik tema eest hoolitsenud on või?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”