Ei taha käima minna

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
vare271

Ei taha käima minna

Lugemata postitus Postitas vare271 »

Asi siis selline, et kui peksan vänta, lubab, nii kui gaasi annan siis sureb.Igakord kui vänta löön tuleb sumpsist tossu(peaks täis olema), ja kui siis hullult löön vänta ja gaasi ei anna, hakkab nagu järjest rohkem lubama ja läheb käima, aga võtab nagu tuure kaua üles.Sõidu pealt nagu õrnalt tõmbleb.Ja nii kui seisma jään sureb mootor välja ja küünal märg.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Natsa palju saab kätte pakuks.

Teema algataja
vare271

Ise arvan ka sama, aga mul sellist asja nagu segukruvi ei eksisteeri.Veel üks küsimus, on elektriline tooreklapp, ja tooreklappi suunduvatel juhtmetel voolu sees ei ole, järelikult ei tööta see ju?
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

pinge või vool?

Lugemata postitus Postitas Mix »

vare271 kirjutas:
... ja tooreklappi suunduvatel juhtmetel voolu sees ei ole, järelikult ei tööta see ju?
!... ee... nüüüüd peaks küll täpsustama, et kas jutt on ikka voolust või pingest? Kui juhtmepistikus on kontaktide vahel mõõtes pinge (~12V) küll olemas, kuid vool (XX,XX mA) ei läbi autotoorest, siis on tõenäoliselt autotoore termoelement tuksis. Remontimisele see ei kuulu, vaid lihtsalt asendatakse kogu kupatus uuega. Kui aga juba pistikus puudub pinge, siis on lootus, et toores on küll korras, kuid peab hakkama otsima, miks ei jõua pinge generaatorist temani. Kontrolli juhtmeid, teisi pistik-ühendusi, kaitsmeid, etc.

Teema algataja
vare271

No tähendab, ma proovisin seda pinget mõõta pirniga, panin 12V pirni järgi ja ei teinud midagi.võib-olla ei olegi seal nii suur vool, et pirn hõõguma panna?Kas on ka mingi võimalus, et ma saaksin proovida, kas toores töötab?
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

12V 5-10W pirn peab mootori töötades põlema.Enamustel rolleritel on "toore" toide läbi takisti(mis võib läbipõleda)võetud otse genekast ja teine juhe keres.

kikerman34

Lugemata postitus Postitas kikerman34 »

ka mina otsin sama viga et miks ei tööt tooreklapp.
Kasutaja avatar

oliver

Lugemata postitus Postitas oliver »

Asi siis selline, et kui peksan vänta, lubab, nii kui gaasi annan siis sureb.Igakord kui vänta löön tuleb sumpsist tossu(peaks täis olema), ja kui siis hullult löön vänta

Ei ole küll asjakohane aga vänt=rahvakeeles peenis :D :D

kikerman34

Lugemata postitus Postitas kikerman34 »

oliver kirjutas:
Asi siis selline, et kui peksan vänta, lubab, nii kui gaasi annan siis sureb.Igakord kui vänta löön tuleb sumpsist tossu(peaks täis olema), ja kui siis hullult löön vänta

Millele sa oliver ka ei mõtle?Se foorum on nagu rohkem tsiklite ja rollerite teema mitte mingi esimene klass kus üks laps ütleb vänt ja teised naeravad selle peale. :idea:
Kasutaja avatar

oliver

Lugemata postitus Postitas oliver »

Mina õnneks esimese klassis ei käi ja lihtsalt selline sõna hakkas kohe silma.
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

oliver kirjutas:

Noh need on need sadomaso asjad... :roll:
Aga njah... mis me ikka kiusame teema algatajat, temal tõsine probleem siiski...
Aprilia RST 1000 Futura
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”