Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust
-
Maaks
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 426 korda
Re: Kust ostate remondiks vajalikke materjale? Jagaks oma kogemust
Pealinna inimese vaatele paneks paar mõtet kas ääremaalt. Hea on, kui suudad enne töödega päriselt pihta hakkamist suurest ehituspoest (ABC, Bauhaus vms) KÕIK vajaliku ette ära osta, aga tihti see võimatu, sest enamusel inimestest puudub selgeltnägemise võime 
Sellepärast on minu silmis parim pood (Coop) Ehituskeskus. Minu näites siis Püssis asuv, aga olemas ilmselt paljudes väiksemates kohtades ja pea-aegu alati avatud - kui pühapäeva pärastlõunal on mingit hermeetikut/ vahtu/ värvi/ kruvi/ kronsteini vms. ikkagi väga vaja, siis saad selle ilusti kätte ilma, et peaks suuremasse linna sõitma ja tööajast tunde kulutama (või tööd järgmisse nädalavahetusse edasi lükkama)
Hinda ei oska kommenteerida, aga isegi kui mujal on soodsam, siis fakt, et asi on kodu lähedal olemas on määrav.
Ja kui sa materjale just Bauhofist täishinnaga ei osta, siis pole ilmselt suurt vahet millist suuremat ehituspoodi sa kasutad (kui sa just mingit 8-korteriga maja ei remondi
)
PS Peaks vist kah seal Depos ära käima
Sellepärast on minu silmis parim pood (Coop) Ehituskeskus. Minu näites siis Püssis asuv, aga olemas ilmselt paljudes väiksemates kohtades ja pea-aegu alati avatud - kui pühapäeva pärastlõunal on mingit hermeetikut/ vahtu/ värvi/ kruvi/ kronsteini vms. ikkagi väga vaja, siis saad selle ilusti kätte ilma, et peaks suuremasse linna sõitma ja tööajast tunde kulutama (või tööd järgmisse nädalavahetusse edasi lükkama)
Hinda ei oska kommenteerida, aga isegi kui mujal on soodsam, siis fakt, et asi on kodu lähedal olemas on määrav.
Ja kui sa materjale just Bauhofist täishinnaga ei osta, siis pole ilmselt suurt vahet millist suuremat ehituspoodi sa kasutad (kui sa just mingit 8-korteriga maja ei remondi
PS Peaks vist kah seal Depos ära käima
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.