Kiiruskaamerad AD 2025
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 575 korda
- Tänatud: 36 korda
Re: Kiiruskaamerad AD 2025
Seadus on igalpool igal ajal samasugune. Võimalus vahele jääda on samuti samasugune! 
Trahvitakse, et liiklusohutust tagada. Ei ole mingit riigikassa täitmist sellega.
PS. Trahvikviitungil kenasti kirjas, et kus ja miks.
Kui pidevalt rikud seadust, siis tekibki paranoia tunne, et keegi võibolla jälgib sind. 

Trahvitakse, et liiklusohutust tagada. Ei ole mingit riigikassa täitmist sellega.
PS. Trahvikviitungil kenasti kirjas, et kus ja miks.

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Kunagi oli üks kohtuasi, kus tegelane sõitis tallinn <--> pärnu ja sähvatas kõik kaamerad läbi. Väide oli, et ühe rikkumise eest ei tohiks mitu korda trahvida.
Tookord oli üks põhiargument, et sähvakaga saab tagasiside ja selle peale peaks reageerima, ning menetlusest/rikkumisest aru saama.
Sellessuhtes on ajalooliselt see sähvakas tähtis olnud.
-
Huvitav. Sest isegi kui üks kord päevas võid trahvi saada, siis ei ole vahet kas saad teate kohe või meili peale. 

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Ei oskaks seda kuidagi üheks rikkumiseks nimetada, sest tee peal on päris palju erinevate kiirusepiirangute alasid- 100(+), 90, 70, 50 ja juht ei saanud tervet teed ühtlase kiirusega ja samas piirangualas ära sõita.simp kirjutas: ↑17 Juun 2025, 15:41
Kunagi oli üks kohtuasi, kus tegelane sõitis tallinn <--> pärnu ja sähvatas kõik kaamerad läbi. Väide oli, et ühe rikkumise eest ei tohiks mitu korda trahvida.
Tookord oli üks põhiargument, et sähvakaga saab tagasiside ja selle peale peaks reageerima, ning menetlusest/rikkumisest aru saama.

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
MIna vaidlustasin selle, et ma nendest kaameratest sama minuti sees trahvi sain ja ühest trahvist pääsesin. Päris üksteise otsa neid kaameraid tõesti panna ei tohikssimp kirjutas: ↑17 Juun 2025, 15:41Kunagi oli üks kohtuasi, kus tegelane sõitis tallinn <--> pärnu ja sähvatas kõik kaamerad läbi. Väide oli, et ühe rikkumise eest ei tohiks mitu korda trahvida.
A kui oleks foori all punasega kauem seinud ja vahe paar min jäänud, mis seis siis oleks olnud?
Apelleerisid sellele, et sõitsid n.ö. ühe soojaga või kuidas?
Apelleerisid sellele, et sõitsid n.ö. ühe soojaga või kuidas?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Ühe soojaga ja sama minuti sees. et migni mõistlikkuse piir peaks olema (mida pole otseselt märgitud), et kui tihti peaksid kaamerad olema. Sama hästi võiks panna 10 kaamerat üksteise otsa, mast veidike tahapoole kaldu ja teha 10 trahvi korraga.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Tulin korra püsikaga Tln-Trt. Peal traditsioonilised +7kmh(auto error+ kaamera mõõtemääramatus)simp kirjutas: ↑17 Juun 2025, 15:41Kunagi oli üks kohtuasi, kus tegelane sõitis tallinn <--> pärnu ja sähvatas kõik kaamerad läbi. Väide oli, et ühe rikkumise eest ei tohiks mitu korda trahvida.
Järgmine päev oli IGA TÖÖTAVA posti teade meilil

Õnneks ei olnud neid palju(4tk) ja üle oli ka 3-4kmh(vana trahvimääraga).....
Auto spido pani korralikult villast
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Spido error kõigub ka sõltuvalt rehvide kulumisastmest. Mul on see tavapäraselt 5 km/h olnud, ehk siis 100 kellal ja Waze näitab 95-96. Aga viimasel talvel näitas Waze juba 93-94, rehvid lihtsalt kulunud juba ja viga suurenes. Nüüd tutikad suvised all ja jälle 95-96 ehk suvel oht nätakat saada tõenäolisem.
-
Retooriline küsimus: Kui mitu inimest võib ruutmeetril maha lüüa? Või mõelge veel absurdseid küsimusi välja, et vaidlustada, et kas ja kui tihti peaks olema kaamerad.

Ma saan aru, et kiiruse piirangud (eriti mootorratta jaoks) on ebanormaalsed, aga ikkagi seadus on seadus ja trahv on trahv.

-
- Toetajaliige
Tundub, et trahv võiks olla nagu indulgents, "ma juba korra maksin"...
Täna ma juba jäin joobes sõiduga vahele, laske mul' minna.
Täna ma juba jäin joobes sõiduga vahele, laske mul' minna.
-
- Tsikkel: Beta RR350Racing, HondaCBR1000
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 29 korda
Mõigu KEKi vastasmeeskond soovib täpsustada:yeekim kirjutas: ↑Eile, 14:05Tulin korra püsikaga Tln-Trt. Peal traditsioonilised +7kmh(auto error+ kaamera mõõtemääramatus)simp kirjutas: ↑17 Juun 2025, 15:41Kunagi oli üks kohtuasi, kus tegelane sõitis tallinn <--> pärnu ja sähvatas kõik kaamerad läbi. Väide oli, et ühe rikkumise eest ei tohiks mitu korda trahvida.
Järgmine päev oli IGA TÖÖTAVA posti teade meilil![]()
Õnneks ei olnud neid palju(4tk) ja üle oli ka 3-4kmh(vana trahvimääraga).....
Auto spido pani korralikult villast
“Mis mõtteid tekitas tol päeval Tln-Tartul kruiisides esimene punane sähvakas? Aga teine sähvakas ei viinud juba mõtteid sinna poole, et ka see kaamera tahtis mulle millestki märku anda?”

-
- Toetajaliige
Kusjuures, ei pannud ühtegi sähvakat tähele, samuti ei olnud see ei WAZE't ega mingit muud GNSS põhinevat mõõteriista. Tegelesin juhtimisega, selmet mingeid putkasid vaadata!
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda
Umbes nagu juristide naljad kunagi - kui palju aastaid saab "teise inimese tapmise eest?"MustVälk kirjutas: ↑Eile, 18:10Retooriline küsimus: Kui mitu inimest võib ruutmeetril maha lüüa? Või mõelge veel absurdseid küsimusi välja, et vaidlustada, et kas ja kui tihti peaks olema kaamerad.
Ma saan aru, et kiiruse piirangud (eriti mootorratta jaoks) on ebanormaalsed, aga ikkagi seadus on seadus ja trahv on trahv.![]()
Aga esimese eest?
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.