Enduro rajad Pikasilla kandis
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Re: Enduro rajad Pikasilla kandis
Mälestus Männikult umbes 15aastat tagasi kui pidin seal ise laigulises riietuses kükitama ja tsiklimehi peletama. Sai nähtud neid kes aru said, et pole mõtet ronida kui paugutatakse ja viisakalt ümber keerasid kui ka neid kes üritasid kõigest väes mööda trügida. Kui nägemine võimaldas tsikliga sõitmist siis oleks võinud ju kollase vestiga mehikest keset teed ka märgata. Eks need jobud teevad ka mõistlike inimeste elu keerulisemaks.Jesper kirjutas: ↑05 Apr 2025, 14:34Mis puudutab Männikut, siis ma olen seal õppusi läbi viinud ja ausõna, kedagi ei koti kui mingi loll tsiviil suitsugranaadi enda seenekorvi või padrunikesta kraevahele saab. Keskpolükal ükskord suutsid marjulised sisse imbuda metsatukka, millest ühel pool käis kuulipildujate laskeharjutus (päris padrunitega) ja teisel pool miinipildujate oma, no palju õnne, loodetavasti marjad maitsesid hästi, äkki said tänu kõikvõimsale Arielile ka alukad lõpuks puhtaks. Mis mind kotib on asjaolu, et kui harjutav üksus teeb kõik õigesti, on nad tsiklisadulast nähtavad heal juhul 5-10m kauguselt ja siis on juba natuke loto, kas sõitja oskab actually pidureid kasutada või on keskmine Männiku jolbert, kes kõigepealt sõidab üle, siis viskab end külili ja lõpuks vajutab pidurit... Kuna ma ise sõidan, siis oskan silma peal hoida, et ärge päris värske tsiklijälje peale või hüppeka alla end kõhuli visake, aga no kõigil ei ole ju seda kogemust.
Ma ka hirmsasti tahaks, et pärast kõiki neid aastaid vägikaikavedu saaks Männikul sõitmine ikka kuidagi ametlikuks, kõigi osapoolte huve arvestades, alates sigivatest konnadest ja lõpetades kaevavate ekskavaatorijuhtide ning paugutavate kaitsejõududega, aga paraku objektiivne reaalsus on see, et väljaõppealadest on meeletu puudus, seega on need pidevalt hõivatud ja tsiklisõit lihtsalt ei sobi sellega kokku. Koerapissitamisest ja kettagolfist on samas suht ükskõik.
Võerdla ala on eksklusiivselt tsiklisõiduks reserveeritud ja minu hinnangul palju tehnilisem ning väljakutseid pakkuvam kui Männiku, soovitan pigem sinna minna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.