GPS valve ja jälgimisseade

Teema algataja
Madis902

Re: GPS valve ja jälgimisseade

Lugemata postitus Postitas Madis902 »

Ta peab silmas seda seadet:

See toimib välise toiteta ja saadab ainult perioodilisi andmeid ärgates.

Teltonika seadmed on väga hästi seadistatavad ja tõesti on võimalus, et valesti seadistatuna võivad akut koormata. 150-200mA seistes on ilmselgelt tarbimine liiga suur. Isegi kui hetkeliselt (PEAK) on kuni 250mA siis nominaal tööajal peaks see siiski jääma alla 100mA. Ning unerežiimis alla 10mA (FMB965 ja FMB930 puhul isegi 1mA juurde).

ranel kirjutas: 20 Jaan 2025, 12:51
urmas66 kirjutas: 20 Jaan 2025, 12:04
Navirec pakub täiesti juhtmevabat ja akuga(3a) töötavat lahendust ehk tsikliaku ei ole kasutuses. Mu meelest oli seade 80-90€ ja kuumaks vist a´5€ Ja selliseid lahendusi on tegelikult ilmselt igal seda teenust pakkuval ettevõttel. Kuna olen ise Navireci klient,siis millagi küsisin sõbra jaoks sealt seda. Ise ei pea neist GPS-dest muud kui reisiträkkimist, aga seda teeb täna telefon.
Ma ei tea, mis seadmest sa räägid, kuid kaubikutel on probleemiks, et need imevad aku tühjaks. Tarbivad 150-200mA. Tööl masinapargil kõigil Navirecid peal.Nädal aega seisnud masinatel pole üldse haruldane probleem, et käivituseks enam piisavalt voolu pole.
Viimati muutis Madis902, 21 Jaan 2025, 10:08, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”