GPS valve ja jälgimisseade

Teema algataja
Madis902

Re: GPS valve ja jälgimisseade

Lugemata postitus Postitas Madis902 »

See seade millest räägid on TAT100, Teltonika seade.

Mul ka tootevalikus selline seade täiesti olemas.

See seade sobib hästi saadetiste, kauba jms jälgimiseks. Seade ei jälgi sõidukit reaalajas. Ta ärkab perioodiliselt ja saadab oma asukoha andmed serverisse. Sellel seadmel ei ole muid valvefunktsioone. Ehk siis hea seade näiteks kärule või kuhugi mujale sõidukisse ära peita ja oodata kuna perioodilised andmed tulevad, et siis hetkeasukoht saada.
Samuti on see seade veidike suurem kui FMB965 või FMB930 jne.

Valveseadmena pigem ei soovita kui tahad reaalajas jälgida ja erinevaid häireteateid saada.

Nagu ka ennem mainisin siis vastavalt kliendi soovile ja sellele kui mugavat varianti tahab, saan pakkuda ka head lahendust.
Kõige soodsama kombinatsiooni saaks näiteks FMB920 seadme näol (55€ seade) + GSM teenus ~ 2€ kuus ja tasuta GPS-server. com platform. Sellise komboga on olemas reaalajas jälgimine, häireteated jne.

urmas66 kirjutas: 20 Jaan 2025, 12:04
Navirec pakub täiesti juhtmevabat ja akuga(3a) töötavat lahendust ehk tsikliaku ei ole kasutuses. Mu meelest oli seade 80-90€ ja kuumaks vist a´5€ Ja selliseid lahendusi on tegelikult ilmselt igal seda teenust pakkuval ettevõttel. Kuna olen ise Navireci klient,siis millagi küsisin sõbra jaoks sealt seda. Ise ei pea neist GPS-dest muud kui reisiträkkimist, aga seda teeb täna telefon.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”