Opeli esitulede süsteem nässus

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Opeli esitulede süsteem nässus

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

ranel kirjutas: 18 Dets 2024, 15:10
Urmas, kui sa ise seda teinud pole ja ostad teenust sisse selle tegemiseks, ehk pole õige koht kommenteerida, kuidas teha saab? Renx räägib õiget juttu ja tundub, et sa isegi pole aru saanud, mida ta ütles. Vahet pole kuidas lahendad. Võimalusi on mitmeid, kuidas see signaal kätte saada. Lisatulede toite vead nagunii eraldi ju. Ei pea kasutama tehase lahendust.
Ma ju kirjutasin,et lasin uuele panna esinduses. Naise autole lasin kohe enne auto üleandmist panna, viisin neile lisatule ja canmooduli. Garantiilisele autole ei hakka ju ise panema või... ?
Olen seda ise ka pannud, aga LEDi-ga praegusele autole tõesti sõbra abiga ehk vedasin juhtmed ja lüliti ning tema ühendas canmooduli auto külge. Sellel oli küll õpetus kaasas, aga igaks juhuks ise ei torkinud.
Mina saan väga hästi aru, et mis ta kirjutas. Nii saab ka, nagu ta kirjutab, aga see pole õige. Lülitid ja releed pannakse ikkagi mujalt toitega ja mujalt signaaliga-juhtimisega, kui esitulest kaableid retsides ja seda ka kõige vanemal lihtsal, ilma igasugu elektroonikata asjal.
Mul on tsiklil ka pandud eraldi toide kaitsmeplokist, eraldi relee, mis saab samuti juhtimise kaitsmeplokist ja lenksule toodud siis ka eraldi lüliti. Veokatele olen pannud mitmetele ja samuti kõik töötab.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”