Opeli esitulede süsteem nässus

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Opeli esitulede süsteem nässus

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

► Näita Spoilerit
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Poolitatud siit:
viewtopic.php?p=894535&view#p894535
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Aga järgmine mure: no mulle tuleb ikka uksest ja aknast neid jamasid ning hetkel olen ise süüdi, et ei süvenenud-kontrollinud põhjalikult ja usaldasin inimest, kes töötab samal alal, st Läti auto-reg...selgus, et ka tema ehk müüja oli päästja ja oh siis seda nö vennastumist ja kallistamist ja algus tõesti tundus kena ning olin rahul soodsast tehingust siis kodus, järgmine päev hakkas tõde selguma ja noh loomulikult ei vastanud Lätlane enam kõnedele-sms-meilidele...

Ja Palun ka siinset rahvast kes nüüd loeb seda muret või arvab, et võiks aidata, säästke mind mõnitamast või parastamast, et OPELI ostsin ja miks-miks jne-jne...

Ma teen selle auto korda, vahetan ära kõik mis vaja ning sõidan kenasti-ilusti edasi.

Aga mure ise: autol on nässus kogu esitulede süsteem ehk tuled põlevad-ei põle, on vett täis seest ja nt kaugtuled ei põle üldse ja tegemist on bi-xenon nö "smart" tuledega, milles on kurvitulede funktsioon, ise reguleerivad ja EST Opeli esinduses on 1tk 1200eur!!!
Mul pole seda raha kohe võtta ning autol on kehtiv Läti üv-mis saab läbi 2025a märtsis...seega ÜV pole nii asja ehk mõtet minnagi. Eesti lammutused ja ka Läti omad on läbi otsitud, POLE...et äkki on kellelgi suhted FIN või SWD lammutustega või teab mõnda soodsamat kauplust- kohta või seisab äkki kellelgi kodus nt avarii teinud Opel Insignia Sport Tourer 4x4...2012a(143kw)-bi-turbo masin, et sealt tuled saada...?
Leidsin ise ka Poolast "Allegro" lehelt...ja olin isegi lähedal ostule(1000eur kompl)...aga siis sealt poolt tuli vastus, et "ee kast te ikka tahate neid tulesid, et tuled on seest tühjad st plangud..."??? Muidugi ma loobusin, et siis 500eur...palja korpuse eest maksta...???

Et pika jutu kokku võtta: vaja oleks antud masinale esitulesid, ostan või ühe kaupa, sest tean, et alla 400-600eur ma tuld vist ei saa...ning vb oskab keegi aidata-soovitada, et kust või mida saaks?
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Re: Opeli esitulede süsteem nässus

Lugemata postitus Postitas ranel »

Paned halogeenid ja auto korras? Kiire google näitas intercars 160 eur uus tuli.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader

Hei ranel!
Tänud soovitamast!
Ei ole see asi nii lihtne. Juba räägitud sellel teemal ja nt Opeli esinduses vastati, et "tavalised halogeenid sellele antud autole...EI SOBI, sest siis tuleb masina aju ka ümber prg...ja ei võta nende elektrik seal sellist ühe-kaupe juhtmete ümber lappimist ette...
Mul oli sama mõte, et miks-mitte...vahetan nii. See mõte tehti maa tasa!
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Teed süsteemi "planguks" ja paned tavalised lisatuled?

edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Saksa Ebays võiks valikut leiduda. Www.ebay.de
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

reinuvader kirjutas: 29 Nov 2024, 11:45
Hei ranel!
Tänud soovitamast!
Ei ole see asi nii lihtne. Juba räägitud sellel teemal ja nt Opeli esinduses vastati, et "tavalised halogeenid sellele antud autole...EI SOBI, sest siis tuleb masina aju ka ümber prg...ja ei võta nende elektrik seal sellist ühe-kaupe juhtmete ümber lappimist ette...
Mul oli sama mõte, et miks-mitte...vahetan nii. See mõte tehti maa tasa!
Vaata siit, hea oleks originaal varuosakoodi teada, on lihtsam otsida: https://lagabasen.com/visa-produkter?pa ... &vehicle=0
Viimati muutis mx77, 29 Nov 2024, 15:46, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

yeekim kirjutas: 29 Nov 2024, 14:57

edu
Näita mulle neid pooltuledega lisatulesid :shock:
Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 207 korda

Lugemata postitus Postitas Turist »

Kox kirjutas: 29 Nov 2024, 14:59
Saksa Ebays võiks valikut leiduda. Www.ebay.de
Peaks olema täpselt sama mis ebay.com, lihtsalt saksakeelne? Võibolla kunagi ammu oli erinevus. Mul on konto kunagi mingil põhjusel Saksa versioonis registreeritud ja vahel kirjades olevad oksjonite lingid viivad saksakeelsele lehele, siis lihtsalt aadressireal muudan .de ära .com-ks (kuna inglise keelest saan ikka paremini aru) ja peale keele midagi muud ei muutu.
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige

mx77 kirjutas: 29 Nov 2024, 15:45

edu
Nt:
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

yeekim kirjutas: 29 Nov 2024, 16:18
mx77 kirjutas: 29 Nov 2024, 15:45

edu
Nt:
Sa nagu klaasi ka vaatasid? Mõne markeeringu või E numbri leidsid? Päris kelbast pole mõtet kah postitada.
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

reinuvader kirjutas: 29 Nov 2024, 11:31
Opel Insignia Sport Tourer 4x4...2012a(143kw)-bi-turbo
https://www.varaosahaku.fi/fi-fi/pb/Hae ... alo/Kaikki

Ehk on abiks! :bsmile:
Ajovalo, etu-umpio Soome keeles

Ovoko.fi sai kah kunagi uuritud aga neil oli mäletamist mööda ainult nordea ja veel mingi n*ss maksmisega, mis mulle ei sobinud.
Poolakad ja osi lademetes, odavate hindadega.

tehh
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas tehh »

https://rrr.lt/en/cars-list/opel/insign ... t-headlamp
Olen sellet lehelt korduvalt tellinud. probleeme pole olnud

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 29 korda

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Esilaternatega on selline nüanss et õigesti tööle hakkamiseks peaksid nad olema sama varuosa koodiga kui algupärased. Teised näitavad ka valgust aga tõenäoliselt tekib artmatuurile veateade. Mõnda inimest see ei häiri (mind häirib). Ülevaatuselt ei pruugi ka läbi saada kui armatuuris mingi punane kolmnurk põleb.

Ma kunagi süüvisin ühte Audisse millele iseenda tarkusest ostsin kurvituledega biksenooni asemele tavalise biksenooni. Targemad mehed ütlesid et ega seal muud häda ei ei teki kui veateade armatuurile sest auto ei leia kurvitule blokki või mootorit. Samamoodi- sellisele Audile oli tehasest pandud nii halogeene, ksenoone kui kurvituledaga ksenoone. Kinnitustel vahet polnud.

Kui just on huvi kulibinlusega tegeleda siis võib ilmselt kõige odavamad DEPO halogeenid ette panna. Olemasolevatelt juhtblokid välja kiskuda, originaaljuhtmete otsa jätta ja kaablisidemetega kuhugi sobivasse kohta kinni tõmmata. Ega auto, loll , ei tea nende juhtmete taga ei olegi laternat.
Ülevaatust see ei sega sest sellisele autole on ka tehasest halogeenidega variante. Mingi risk võib olla sellega et halogeen on 55 ja ksenoon 35. Kui auto liiga tark on võib samuti viga näidata. Aga mitte tingimata. Vastupidi küll - kui lihtlabaselt panna 5 w hõõglambi asemele 0,5 w LED, tuleb veateade läbipõlenud pirnist.

Sel Audil olid hinnakäärid kuskil 150 (Hiina halogeen) 600 (ksenoon ) ja 850 (kurvitulega ksenoon). Esindus ja Forss soovitasid Almelot ja Alvadit kust võib saada originaalid odavamalt. Ma sain tavaksenoonid vahetada ühes töökojas kurvitule-ksenoonide vastu. Töökojad saavad neilt müüjatelt taolisi asju palju soodsama hinnaga kui jaeklient kuid ega nad ei taha ilma vaheltkasuta kellelegi edasi müüa. Kui on tuttav ettevõtja ja talle mingit vastuteenet pakkuda siis küll.
Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader

Tänud Teile kõigile vastamast!
Panen siia minu Opeli tule tagumiselt poolelt olevad "valge" nr-plaadi andmed: originaalid HELLA tuled siis ja nr on järgmised:1ZT 009631-01/22 831 928 LH ja auto enda reg-nr: 341 TVB...
Et kui tellimiseks läheb, saavad ikka õiged asjad.
Ma seda keemiat, et mingid juhtmed kuskilt lahti võtan ja "pimedaks" teen jne-jne....ei hakka katsetama+meil Otepääl praktiliselt puudub pädev kaasaegne auto-elektrik. Et originaalidega kindlam, ühendad pistikusse ja peaks asi lahendatud saama. Ja need tule ajud(need hallid plaadid) need juba ostsin ära...

Selle Saksa ebay-ga mul kurvad kogemused, et ma oma krossikale otsisin ju seda starteri visko sidurit...näitas DE-lk, et ongi olemas...ja kui tellima hakkasin, selgus tõde, et jupp füüsiliselt asus USA-s Ohio osariigis. Ja no, ok...juppi oil ju vaja, maksingi ära ehk tellisin ja tuli vastus..."sorry...see osa on juba müüdud, pilt jäi veel ülesse, kanname raha tagasi"!!!

MustVälk
Tänanud: 532 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Loed seda kõike ja mõtled, et mõnel lihtsalt ei ole mitte kuidagi vedanud. :(

PS. Opel ikka laguneb päris palju ja jupid maksavad preemium auto hinda. :(
Ma teeks juppideks ja ostaks midagi paremat. Vana Passat B5 1.9 TDI kasvõi.

Dusterx
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Tänanud: 49 korda
Tänatud: 92 korda

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

Kurvitulede ja bi-xenoni ja muud lisad saab enamasti ajust välja nn progeda, seda võimaldavad tihti isegi b-kategooria popimad diagnostika seadmed, peab tule moodulisse ronima ja sealt deaktiveerima, ongi kogu progemine. Xenonite retrofitte teevad eestis mitmed mehed, leiad umbes 300 raha ühe nn projectori ja ballasti, ehk siis 2 tuld uueks bi xenoniks ca 600 raha võiks olla. Alati ei pruugi õnnestuda kurvitulede funktsiooni säilitamine, kuid võib ka jopata. Üldiselt on see kaval lahend nagunii, sest hella projektorid on sitad, väsivad ajas ja ei näita mingi hetk enam miskit, tihti on see valgusvihu kehvenemine umbes 3 aasta teema ehk siis see retrofiti asi tuleks nagunii ainult kasuks ja kaob ka risk, et lammarist ainult näiliselt head tuled saad. Üks mees toimetab kadaka teel näiteks, aadresse ei mäleta, kuid jäi ledhouse hoone ligidusse, asjaliku jutuga tüüp. See, et esindus sulle keerulise ja kalli lahendi pakkus, on normaalne, nende eesmärk ei ole heategevus ja teatud asju neil ei lubata teha isegi siis, kui nad seda sooviksid.
Kasutaja avatar

kiilas
Toetajaliige
Tsikkel: R 1250 GS Adventure
Tänanud: 56 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas kiilas »

Turist kirjutas: 29 Nov 2024, 16:03
Peaks olema täpselt sama mis ebay.com, lihtsalt saksakeelne? Võibolla kunagi ammu oli erinevus. Mul on konto kunagi mingil põhjusel Saksa versioonis registreeritud ja vahel kirjades olevad oksjonite lingid viivad saksakeelsele lehele, siis lihtsalt aadressireal muudan .de ära .com-ks (kuna inglise keelest saan ikka paremini aru) ja peale keele midagi muud ei muutu.
Tegelikult on erinevad, aga "oksioninumbri" järgi on leitav misiganes riigi ebayst. Saksa ebay saad inglisekeelseks või ka eestikeelseks arvutis aadressioribal "translate" vajutades.
Kasutaja avatar

kiilas
Toetajaliige

reinuvader kirjutas: 29 Nov 2024, 11:31
Tere foorumlased!

Sellest ajast kui selle teema siia tegin on nö "palju vett merre voolanud" ja asi-mure nii kaugel, et käib kindlustuse poolne hoone taastamine ja asi seegi...
Saaga, kuidas me selleni jõudsime oli pikk ja tegelik lahendus mulle EI MEELDI...aga kahjuks, kui oled panga ja kindlustuse ORI polegi endal palju sõna õigust ning lõpliku otsuse, kes -kuidas ehitab teeb PANK ja Kindlustus oma vahel...st kolmest ehitus-taastamis pakkumisest valiti kõige soodsam pakkuja ning käib "lipp lipi peal/lapp lapi peal tegevus"...ehk umbes nii, et "noh, siin on sein põlenud, lõikame põlenud osa maha ja sealt jätkame uuega...mitte ei tee päris uut, trepp on ära põlenud, puhastame keemiaga ära, peseme survekaga puhtaks, lakime üle ja käib küll...ja kui ma mainisin seda, et "kuulge, mis te teete, nii need asjad küll käia ei tohiks, vastatakse, et..."eelarve ei luba teisiti ja nii ON".
Ah, ma ei tahagi sellest asjast enam rääkida, et andsin veits teada, kas ja kuidas asi toimub ja las ta siis olla.

Aga järgmine mure: no mulle tuleb ikka uksest ja aknast neid jamasid ning hetkel olen ise süüdi, et ei süvenenud-kontrollinud põhjalikult ja usaldasin inimest, kes töötab samal alal, st Läti auto-reg...selgus, et ka tema ehk müüja oli päästja ja oh siis seda nö vennastumist ja kallistamist ja algus tõesti tundus kena ning olin rahul soodsast tehingust siis kodus, järgmine päev hakkas tõde selguma ja noh loomulikult ei vastanud Lätlane enam kõnedele-sms-meilidele...

Ja Palun ka siinset rahvast kes nüüd loeb seda muret või arvab, et võiks aidata, säästke mind mõnitamast või parastamast, et OPELI ostsin ja miks-miks jne-jne...

Ma teen selle auto korda, vahetan ära kõik mis vaja ning sõidan kenasti-ilusti edasi.

Aga mure ise: autol on nässus kogu esitulede süsteem ehk tuled põlevad-ei põle, on vett täis seest ja nt kaugtuled ei põle üldse ja tegemist on bi-xenon nö "smart" tuledega, milles on kurvitulede funktsioon, ise reguleerivad ja EST Opeli esinduses on 1tk 1200eur!!!
Mul pole seda raha kohe võtta ning autol on kehtiv Läti üv-mis saab läbi 2025a märtsis...seega ÜV pole nii asja ehk mõtet minnagi. Eesti lammutused ja ka Läti omad on läbi otsitud, POLE...et äkki on kellelgi suhted FIN või SWD lammutustega või teab mõnda soodsamat kauplust- kohta või seisab äkki kellelgi kodus nt avarii teinud Opel Insignia Sport Tourer 4x4...2012a(143kw)-bi-turbo masin, et sealt tuled saada...?
Leidsin ise ka Poolast "Allegro" lehelt...ja olin isegi lähedal ostule(1000eur kompl)...aga siis sealt poolt tuli vastus, et "ee kast te ikka tahate neid tulesid, et tuled on seest tühjad st plangud..."??? Muidugi ma loobusin, et siis 500eur...palja korpuse eest maksta...???

Et pika jutu kokku võtta: vaja oleks antud masinale esitulesid, ostan või ühe kaupa, sest tean, et alla 400-600eur ma tuld vist ei saa...ning vb oskab keegi aidata-soovitada, et kust või mida saaks?
Pane auto VIN number kirja, siis vaatab mis Rootsist leiab. Eestis võid https://www.varuosakeskus.ee/ lehel päringu teha, sealt saad ka reklaampostitusi mõned, aga võib jopata ka õigete esituledega, sain sealt ühele tuttavale A6 tagatuled mega hinnaga mis eelnevalt teisele samasugusele autole poole kallimalt(transa pärast) sai Rootsist võetud.
Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader

W0LGT8EN6C1106023...see on Opeli vin...
Kasutaja avatar

kiilas
Toetajaliige

reinuvader kirjutas: 30 Nov 2024, 19:46
W0LGT8EN6C1106023...see on Opeli vin...
Siit saad parema ok hinnaga(vasakut kahjuks ei ole) https://www.autodoc.ee/search?keyword=22925419
Vasaku saad siit https://aeromotors.ee/kataloog/search?s ... y=22925418
Originaalnumbrid:
Vasak:22925418
Parem: 22925419

Tegelikult aga otsi mõni pädev ja klientide poolt hinnatud autodiagnostik/elektrik kes sul selle asja üle vaataks ja õige diagnoosi paneks, vesi tules ei ole alati just vigade põhjus kuigi seda välistada ei saa,1600 niisama magama panna pole just meeldiv.
Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader

Tänud veel kord!
No leidsin parempoolse Poolast ja tellisin ära 560eur...vasakut neil pole.
Lätist leian vist vasaku...see küll lammutusest ja 400eur tahavad...
Kasutaja avatar

kiilas
Toetajaliige

reinuvader kirjutas: 30 Nov 2024, 20:12
Tänud veel kord!
No leidsin parempoolse Poolast ja tellisin ära 560eur...vasakut neil pole.
Lätist leian vist vasaku...see küll lammutusest ja 400eur tahavad...
Rootsis alates 11500SEKi(~1000), olemas küll muidu, aga ei näe mõtet.
Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader

Nagu ma ennist mainisin, sattusin täiesti logu otsa...aga igast logust saab ka asja ning remondid mis tehtud järgmised: Hõbenooles automaat-kk hooldus(toda õli polnud vist kunagi vahetatud ning oli ka min normist puudu) sai uue õli sisse, kast pesti seest läbi ja tehti ka kk-sünkroonimine/regull ja töötab kenasti, pehmelt. Mootori õli ja kõigi filtrite vahetus, mootori rihma ja sinna kuuluva vahetus, 4x4 õlide vahetus, kere keevitus, uued piduri sadulad-klotsid-kettad, uued esisilla kondid, korralikud talverehvid alla (lamellid), õnneks olid pea uued suverehvid olemas, mootorile el-bloki soojendus paigaldatud, eelsüüteküünlad kontrollitud(töötavad), aku üle mõõdetud, originaal porikummid ette/taha(nendega oli jama, sest masin tootmisest maas ja isegi ametlik esindus vastas, et nende laos polegi võtta ja on üsna kallid), sai Inglismaalt tellitud "Vauxhall,i" omad, uued kummimatid sisse ja kaubaruumi matt, küljeklaasidele tuulesuunajad jne-jne...ja tegelikult, sõita on selle masinaga väga mugav, on vaikne, suht öko...jõulise minekuga, sest 134kw(mitte tavaline 118kw)-bi-turbo
Kui nüüd tuled ka korda saab...polegi miskit viga ja Insignia ju Opeli nö "lipulaev"...
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Xenonitele saab ballastid ja isegi lambipesad asendada teiste ehk näiteks suvaliste hiina ballastidega. Ma olen volvo tuledes seda mitmel autol teinud. Töötavad ideaalselt ja viga ei näita. Originaal xenon lambi pistikuga nn ülemineku juhet saab tellida hiinast või osavamal tegelasel ka ise teha ja siis juba kõik need nn asendus ballastid(canbus) a´25-30€ tk sinna sobitatatavad. Ei usu,et Opelil midagi teisti on, sest ega Opel ise tulesid tooda.
Ma enne millegi ostsmist siiski laseks pädeval inimesel see vigade kombo selgeks teha. Seal ei pruugi viga ainult või üldse tules olla.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader

Tulede saagast jätkuvalt: no Otepääl puudub adekvaatne auto-el, kes suudaks kaasaegset asja sättida ja ka arvutiga miskit koostööd reguleerida. Seega ma kirjutan uuesti siia, et...nt: homme ma sõidan Pärnu ja auto on seal 24h, ise olen spas...ja tänu siinsetele headele foorumlastele, leidsingi ühest Pärnu mk asuvast lammutusest just minu autole kirjade järgi sobiva "vasaku" tule...parem tuleb Poolast ja on juba minu poole teel...

Aga suheldes selle lammutusega, kus tule eest tahavad 400eur...siis, küsimusele, "kas tuled on kontrollitud, ikka kõik funktsioonid töötavad"....tuli vastus, "lähituli põles kui auto meile toodi"??? Mh, see lähituli põleb minu masinal ka...aga kõik muu???

Et kas saaks-oskaks keegi mulle soovitada Pärnus mõnda rem-töökoda või adekvaatset auto-el, kes saaks mind nö vahele võtta ja 24h jooksul ära proovida selle lammutuse tule(3p on tagastus õigus). Kui tuli sobib...siis peaks olema ju nii, et vana küljest ja uus külge ja pistik taha. Ballastid on uued , st ostsin juba siis kui selgus, et tuledega jama...aga see ei aidanud.
Minu telf:5169076...on kiirem-lihtsam suhelda. Ei istu 24/7 arvuti juures...
Rein
Kasutaja avatar

kiilas
Toetajaliige

reinuvader kirjutas: 03 Dets 2024, 11:22
Tulede saagast jätkuvalt: no Otepääl puudub adekvaatne auto-el, kes suudaks kaasaegset asja sättida ja ka arvutiga miskit koostööd reguleerida. Seega ma kirjutan uuesti siia, et...nt: homme ma sõidan Pärnu ja auto on seal 24h, ise olen spas...ja tänu siinsetele headele foorumlastele, leidsingi ühest Pärnu mk asuvast lammutusest just minu autole kirjade järgi sobiva "vasaku" tule...parem tuleb Poolast ja on juba minu poole teel...

Aga suheldes selle lammutusega, kus tule eest tahavad 400eur...siis, küsimusele, "kas tuled on kontrollitud, ikka kõik funktsioonid töötavad"....tuli vastus, "lähituli põles kui auto meile toodi"??? Mh, see lähituli põleb minu masinal ka...aga kõik muu???

Et kas saaks-oskaks keegi mulle soovitada Pärnus mõnda rem-töökoda või adekvaatset auto-el, kes saaks mind nö vahele võtta ja 24h jooksul ära proovida selle lammutuse tule(3p on tagastus õigus). Kui tuli sobib...siis peaks olema ju nii, et vana küljest ja uus külge ja pistik taha. Ballastid on uued , st ostsin juba siis kui selgus, et tuledega jama...aga see ei aidanud.
Minu telf:5169076...on kiirem-lihtsam suhelda. Ei istu 24/7 arvuti juures...
Rein

Normaalne lammutus paneb ise selle külge mõne lisakopika eest.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

reinuvader kirjutas: 03 Dets 2024, 11:22
Tulede saagast jätkuvalt: no Otepääl puudub adekvaatne auto-el, kes suudaks kaasaegset asja sättida ja ka arvutiga miskit koostööd reguleerida. Seega ma kirjutan uuesti siia, et..
Ma olen siiski seda meelt, et enne kui midagi ostma tormad leia see adekvaatne diagnostik ja tee selgeks,et mis sul seal päriselt viga on. Muidu ostad omale tuled,mis on korras, aga sinu autol nad ikka tööle ei pruugi hakata.
Näide: Mul sõber oli ostmas oma autole adaptiivset led esituld, sest väidetavalt näitas tule viga kuskil mingi suvalise arvutiga asja uurides. Tuli maksis meil siin 2800€ ja poolast sai 1600€ eest. Tegelikkuses oli pekkis hoopis mingi väline moodul, mis maksis meil esinduses 180€+kalibreerimine ja paigaldamine. Õnneks ei jõudnud poolast tulld ära tellida.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader

Hei Urmas!
Sul on väga õige suhtumine ja mina ise ka kahtlen juba nende nö "igapäevaste-väikeste" auto-rem firmade pädevuses, et see suvaline arvuti, mis neil on...see näitab jah mingeid vigu ja samas ka auto armatuur on vähemalt 3-e tuledest sõltuvat viga täis ja tuled, mis peavad ise vahetama ennast nt kaugtuledelt-lähituledele, kurvitulede funktsioon, kaugtuli üldse läheb põlema vaid paremalt poolt...vasak ei kõssagi ning no kaugtuli ise(kas see parem...on olematu, st ma võin vabalt selle öösel põlema jätta kui teine auto vastu tuleb ja ei kõssagi, st mulle ei vilgutata, et kaugtuli põleb...jne-jne...)
No plaan järgmine, et sõidan täna Pärnu ja tulen sealt ära homme. Leidsin sealt lammutusest 400eur(nemad EI VAHETA tuld, ainult müüvad)...bi-xeon tule, vasaku...ja leppisime kokku, et kui ei tööta-tööle ei lähe, saadan postiga tagasi...või leian Pärnus kohe firma-remondi töökoja, kes tule vahetuse ära teeb...
Kasutaja avatar

kiilas
Toetajaliige

reinuvader kirjutas: 04 Dets 2024, 10:29
Hei Urmas!
Sul on väga õige suhtumine ja mina ise ka kahtlen juba nende nö "igapäevaste-väikeste" auto-rem firmade pädevuses, et see suvaline arvuti, mis neil on...see näitab jah mingeid vigu ja samas ka auto armatuur on vähemalt 3-e tuledest sõltuvat viga täis ja tuled, mis peavad ise vahetama ennast nt kaugtuledelt-lähituledele, kurvitulede funktsioon, kaugtuli üldse läheb põlema vaid paremalt poolt...vasak ei kõssagi ning no kaugtuli ise(kas see parem...on olematu, st ma võin vabalt selle öösel põlema jätta kui teine auto vastu tuleb ja ei kõssagi, st mulle ei vilgutata, et kaugtuli põleb...jne-jne...)
No plaan järgmine, et sõidan täna Pärnu ja tulen sealt ära homme. Leidsin sealt lammutusest 400eur(nemad EI VAHETA tuld, ainult müüvad)...bi-xeon tule, vasaku...ja leppisime kokku, et kui ei tööta-tööle ei lähe, saadan postiga tagasi...või leian Pärnus kohe firma-remondi töökoja, kes tule vahetuse ära teeb...
Sul võib vabalt olla vigane ka üks juhtplokkidest, osadel autodel on need omavahel seotud ja kui üks on läbi, siis õiget suhtlust ei toimi ja tuli ei tööta nii nagu peaks, sai just tööl ühele kiirelt tellitud odav analoog, aga sellega asi tööle ei hakanud ja vea lahendas originaaltootja juhtplokk.
image.png
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”