Opeli esitulede süsteem nässus
-
- Tsikkel: Ühe pütane porgand
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 25 korda
Re: Opeli esitulede süsteem nässus
Nojah ainuke seletus asjale on see, et +12v tuleb esitulle nagunii, sest ilma selleta ei toimi xenon pirni ballast. Esitule sees olev moodul toimetab can'i pealt ning liigutab bixenoni laba siis canbus signaaliga. Moodulil endal on +12v kindlasti olemas, lihtsalt see 12v läheb otse tule sees sinna väikesele mootorile mis laba liigutab.urmas66 kirjutas: ↑13 Dets 2024, 08:48......ja signaali(voolu) sisslülituseks releele saad kuidas? See sama signaal hakkabki tule(can)mooduliga autodel errorit tekitama, kui selle kuidagi üldse releed käivitama saad. Kui autol on led või xenon tulede juhtimiseks (can)moodulid, siis 12V signaali leida võimatu, sest polegi sellist ahelat kus seda leida. Lülitus ja tuli ise töötavad hoopis teiste pingetega kui 12v.
Minu mõlemal isiklikul autol ei saagi sellist voolu leida, sest see voor on kõigest mõne voldine(vist a´5V). 12V ei ole selles süsteemis isegi olemas ja selleks ongi canmoodul. Ja lüliti salongis ja kontrolllamp lisatule kohta ja kõik nõutav samuti hakkab korrektselt tööle ainult canmoodulit kasutades.
Kui sul on auto halogeen kaugtuledega,siis saab seda tulest võtta kuid paljudel autodel hakkabki siis häiret andma. Mul on hetkel 17 autot, millel on lisakaugtuled ja ma tean kuidas need süsteemid töötavad. Canmoodul ei asenda releed ja kõike muud vajalikku
PS Teemaalgatajale öeldi ju töökojast ka,et on vaja canmoodul lisada.
Can ei liiguta toidet, can on info liigutamiseks. +12v peab sul kindlasti sinna tulema. Kaasa arvatud kõik need LED tuledega autod. Toide on auto genekalt tulev ning tulede sees võib olla oma moodul mis siis silub toite ledidele söödavaks.
XT600->XT660Z Tenere->KTM 690->Beta 250RR->Husaberg TE250->DR650->XT660R->KTM 690
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.