3 gen Hayabusa küljekohvrid

Motomatk on see, kui laed mootorrtta varustust täis ja lähed ümbermaailmareisile. Või siis Võrusse. Kui plaanid motomatka ja otsid infot või kaaslast. Just tulid pikemalt tripilt ja soovid oma ägedast matkast mootorratta sadulas muljeid jagada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Nudris

3 gen Hayabusa küljekohvrid

Lugemata postitus Postitas Nudris »

Oskab keegi teadja soovitada 24a Hayabusale küljekohvreid, mis esimesel võimalusel minema ei lenda ning pikanäpu meestel oleks ka rohkem vaeva vaja näha kui luku avamine. Pole ilmselt kõige osavam guugeldaja aga valik tundub väga piiratud.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Re: 3 gen Hayabusa küljekohvrid

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ei lenda ükski kohver niisama minema, pole mina seda enne näinud, seega selle probleemi võib vast kohe välistada.

SW Motechi omad on väga head.
https://www.motokaup.ee/et/products/sw- ... 20-2x-25l/
Tootekoodi järgi on tegelikult raamid ka kompletkis olema.
Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 191 korda
Tänatud: 395 korda

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Sa otsid siis kohvreid, mis lisaks lukule oleks veel kusagilt seest poldiga kinnitatud? @Nudris Kahtlane, kas keegi tehaselahendusena sellist asja pakub, sest see teeb kohvrite kasutamise mõttetult keeruliseks - rattalt eemaldamiseks teed tühjaks, keerad poldi välja, avad luku ja eemaldad :-)
Edit: kui ei ole just 2-e vasaku käega, siis ilmselt saaks sellise asja ise juurde aretada ... :roll:
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Teema algataja
Nudris

Maaks kirjutas: 31 Okt 2024, 13:11
Sa otsid siis kohvreid, mis lisaks lukule oleks veel kusagilt seest poldiga kinnitatud? @Nudris Kahtlane, kas keegi tehaselahendusena sellist asja pakub, sest see teeb kohvrite kasutamise mõttetult keeruliseks - rattalt eemaldamiseks teed tühjaks, keerad poldi välja, avad luku ja eemaldad :-)
Edit: kui ei ole just 2-e vasaku käega, siis ilmselt saaks sellise asja ise juurde aretada ... :roll:
Uutest uudistest lugesid? Jätka Delfis😂😂😂😂
Kasutaja avatar

joekas
Tsikkel: S10
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas joekas »

Nudris kirjutas: 01 Nov 2024, 17:31
Maaksid ja Piipsud peaksid ennast harima natuke enne kui sõna võtavad!
Tutikad 24a hajabusad on väga ohtlikud riistad ja järelturu tehtud parendused on üliolulised.
Mingi poolteist kuud tagasi pani tartu mnt. kose kandis must üks mööda, vedas et rekal kahe käega roolist kinni hoidsin, muidu oleks õhulöök kraavi virutanud. Tollel olid ära lennanud juht ja küljepeeglid, tagaistuja oli üht varrukat pidi tsikli külge kinni jäänud ja lopendas niisama taga, teise käega hoidis veel miskipärast kohvrit kinni. Muidugi oli hea et too moment veel hoidis, oleks käest lennanud oleks reka hoobilt ka pooleks olnud.

Järgmisel päeval ühes austraalia foorumis kirjutati, et mingi nakedi moodi tsikkel oli ilge liivatormi teinud ja hunniku kängurusi ära tapnud. Avaldasin arvamust, et eks ta eestist tulnud hajabusa oli, ainult selleks ajaks juba ilma gondliteta. Järgmisel päeval oli kogu foorum ära kustutatud.
Nii et ma arvan, et tootja on probleemist suurepäraselt teadlik aga teevad kõike, et asja kalevi alla lükata ja originaalosadel mingeid parendusi ei ole lootagi. Mõned poed on pakkunud paremaid lahendusi aga nüüdseks on kõik ära kustutatud.

Jaapanlased on meistrid kõigile puru silma ajamisega, ma arvan, et nad teevad seda AI abiga.
Sellest ju päris paljud teavad, et Soomet ei ole tegelikult ju üldse olemaski ja tegelikult on seal ookean kus susukiyjmazakid kõik rahulikult vaalu püüdmas käia saavad.
Yamahaga kah kentsakas lugu tegelikult, nad ju tegid ükskord ilge partii klavereid, mis liiga head said. Neile kleebiti Estonia silt külge ja kõigile sisendati, et neid siin Eestis tehakse. Mõtelge nüüd ise järele, miks Eestis mingit suurt tehast oleks vaja, kus "klavereid" tehakse? Ei tehtagi, Soomet püüdud vaalade rasva keedetakse seal!
Krt ma arvan et ega seda foorumit kah enam homme siin ei ole...
T200M ´64, Dnepr "KutuPiilu" ´72, NTV 650 Revere ´91, XT1200ZE "Hambutu" '18

Teema algataja
Nudris

See koht on tõesti hullem kui Delfi kommentaarium😂😂😂.
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Mine koli siis Delfisse!
Sind üritati ilusasti/rahulikult aidata aga (togi)
Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

Mille peale sa, joekas, nüüd käima läksid? Mitte midagi ei saanud aru, ära plähmerda. Mida see väljalaske aasta siia puutub ? Läheb nüüd harib ennast ise. Igal kohvril on ette nähtud mingi kiirus ja mass , mida ületada ei soovita, me räägime siin normaalsest kasutusest. Ja minu pakutud kohvrid sobivad väga hästi busale

Ja nudris püüab ka olla veidi, mis krdi uued uudised, keegi pole üritanud sind solvata. Vähemalt siiani mitte :p

MustVälk
Tänanud: 532 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

yeekim kirjutas: 02 Nov 2024, 09:32
Mine koli siis Delfisse!
Sind üritati ilusasti/rahulikult aidata aga (togi)
Tundub, et kuskil on siseringi nali millest meie foorumi kasutajad ei tea!

Ma Delfi ja Postimees ei loe juba aastaid. Ja mingi kaks kolm korda olen lugenud sealseid kommentaare.
Tõesti seal sattuvad sellised kahetsusväärsed inimesed kokku!
Kasutaja avatar

joekas
Tsikkel: S10
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas joekas »

PS.
Ei läinudki käima :)
Asendades lihtsalt kogu mu eeltoodu üllitise kokkuvõtvalt sõnaga "Möhh???" saab aimu mida ma tegelikult mõtlesin.
Inimesed viitsivad natuke teemaga kaasa mõtelda, täpsustavaid küsimusi esitada tembeldatakse nad uuhuuteadlasteks ja saadetakse selle peale lampi delfisse...
T200M ´64, Dnepr "KutuPiilu" ´72, NTV 650 Revere ´91, XT1200ZE "Hambutu" '18

Teema algataja
Nudris

Tegelikult ma uurisin, kas keegi teab korralike kohvreid mis on mõeldud busale ja ei ole tõmbelukuga avatavad vaid on korralikult lukustatud ning ka suure hoo pealt ära ei lenda. Aga korraliku vastust siit ei saa ja enamus vastused on hoopis mõhhh. Kindlasti Kaja on süüdi, et mul kohvreid pole😂😂😂😂.
Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige

Nudris kirjutas: 03 Nov 2024, 11:20
Tegelikult ma uurisin, kas keegi teab korralike kohvreid mis on mõeldud busale ja ei ole tõmbelukuga avatavad vaid on korralikult lukustatud ning ka suure hoo pealt ära ei lenda. Aga korraliku vastust siit ei saa ja enamus vastused on hoopis mõhhh. Kindlasti Kaja on süüdi, et mul kohvreid pole😂😂😂😂.
No kui see tõmbluku jutt oleks juba esimeses postituses olemas olnud ei oleks ma hakanud mingit vastust genereerima! Ma sain aru, et sa ei usalda kohvri rattale kinnitamiseks lukku ja soovid midagi "korralikumate kinnitustega".
Ma isegi ei teadnud, et on olemas mingid kohvrid, mille avamiseks piisab tõmbluku avamisest. :lol:
Ilusat päeva sullegi!

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Piipz kirjutas: 31 Okt 2024, 12:28
Ei lenda ükski kohver niisama minema, pole mina seda enne näinud, seega selle probleemi võib vast kohe välistada.
Mu rattal oli ostes Givi Monokey tagakohver kõvasti kriibitud. Kui endal maanteel suuremast lohust läbi sõites kohver minema lendas ja teist sama palju kriime juurde sai, oli ka esialgsete kriimude tekkemüsteerium lahendatud. Pärast kolmandat korda minema lendamist paigaldasin kohvri külge poldi, puurisin alusplaadi sisse poldi jaoks ava ja kui kohver oma kohal, fikseerin kohvri altpoolt alusplaati läbi poldi pistetud vedrusplindiga. Rohkem pole ära lennanud.
Joel
Kasutaja avatar

Monstro
Kaupmees
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Monstro »

Nudris kirjutas: 03 Nov 2024, 11:20
tere

Piipz poolt soovitatud kohvrid on väga korralikud ja neid tellitakse palju näiteks soome. Saan pakkuda 550eur hinnaks. kontakt karmo@motokaup.ee
kohapeal ka võimalik enne näha ja katsuda.
Mootorrataste lisavarustus www.motokaup.ee ja akud/laadijad www.patareid.ee
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ei lenda ükski korralikult paigaldatud kohver ühegi tsikli pealt minema. Kui ise selle valesti paigaldad või hooletult raami kõlge paned siis oled ise ikka süüdi, mitte kohver. On ka minul seda juhtunud, aga süüdi olin ikka ise, mitte kohver. Teemaalgataja vist pole juhtunud päris tsikli kohvrit nägema-katsuma, siit ka sellised "tõmbluku" küsimused.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige

urmas66 kirjutas: 04 Nov 2024, 12:12
Ei lenda ükski korralikult paigaldatud kohver ühegi tsikli pealt minema. Kui ise selle valesti paigaldad või hooletult raami kõlge paned siis oled ise ikka süüdi, mitte kohver. On ka minul seda juhtunud, aga süüdi olin ikka ise, mitte kohver. Teemaalgataja vist pole juhtunud päris tsikli kohvrit nägema-katsuma, siit ka sellised "tõmbluku" küsimused.
Tõmba sa kah delfisse ära! Sa pole Hayabusa vist näinudki :mrgreen: :mrgreen:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

joekas kirjutas: 02 Nov 2024, 11:41
PS.
Ei läinudki käima :)
Asendades lihtsalt kogu mu eeltoodu üllitise kokkuvõtvalt sõnaga "Möhh???" saab aimu mida ma tegelikult mõtlesin.
Inimesed viitsivad natuke teemaga kaasa mõtelda, täpsustavaid küsimusi esitada tembeldatakse nad uuhuuteadlasteks ja saadetakse selle peale lampi delfisse...
Ma mõtlesin ainult seda enda öeldud osa, uhuuteadlase ja delfi juttu pole meie maaksiga rääkinud :)

P.S.
Ma jäin ka üks aasta küljekohvrist ilma. Kinnitused ei pidanud vastu, sest ma sõitsin ühele Toyota Tercelile vastu tagaluuki 100km/h nii, et see (Toyota) mahakandmisele läks. Tegi, kurat, vasakpööret, selleks ettenähtud kohas. Aga mina vahtisin niisama ringi ja ei pannud tähele.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Maaks kirjutas: 04 Nov 2024, 13:16
urmas66 kirjutas: 04 Nov 2024, 12:12
Tõmba sa kah delfisse ära! Sa pole Hayabusa vist näinudki :mrgreen: :mrgreen:
Krt ei ole jah, aga mul on Delfi täipakett juba olemas :mrgreen:
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

joekas kirjutas: 01 Nov 2024, 23:50
Nudris kirjutas: 01 Nov 2024, 17:31
Maaksid ja Piipsud peaksid ennast harima natuke enne kui sõna võtavad!
Tutikad 24a hajabusad on väga ohtlikud riistad ja järelturu tehtud parendused on üliolulised.
Mingi poolteist kuud tagasi pani tartu mnt. kose kandis must üks mööda, vedas et rekal kahe käega roolist kinni hoidsin, muidu oleks õhulöök kraavi virutanud. Tollel olid ära lennanud juht ja küljepeeglid, tagaistuja oli üht varrukat pidi tsikli külge kinni jäänud ja lopendas niisama taga, teise käega hoidis veel miskipärast kohvrit kinni. Muidugi oli hea et too moment veel hoidis, oleks käest lennanud oleks reka hoobilt ka pooleks olnud.

Järgmisel päeval ühes austraalia foorumis kirjutati, et mingi nakedi moodi tsikkel oli ilge liivatormi teinud ja hunniku kängurusi ära tapnud. Avaldasin arvamust, et eks ta eestist tulnud hajabusa oli, ainult selleks ajaks juba ilma gondliteta. Järgmisel päeval oli kogu foorum ära kustutatud.
Nii et ma arvan, et tootja on probleemist suurepäraselt teadlik aga teevad kõike, et asja kalevi alla lükata ja originaalosadel mingeid parendusi ei ole lootagi. Mõned poed on pakkunud paremaid lahendusi aga nüüdseks on kõik ära kustutatud.

Jaapanlased on meistrid kõigile puru silma ajamisega, ma arvan, et nad teevad seda AI abiga.
Sellest ju päris paljud teavad, et Soomet ei ole tegelikult ju üldse olemaski ja tegelikult on seal ookean kus susukiyjmazakid kõik rahulikult vaalu püüdmas käia saavad.
Yamahaga kah kentsakas lugu tegelikult, nad ju tegid ükskord ilge partii klavereid, mis liiga head said. Neile kleebiti Estonia silt külge ja kõigile sisendati, et neid siin Eestis tehakse. Mõtelge nüüd ise järele, miks Eestis mingit suurt tehast oleks vaja, kus "klavereid" tehakse? Ei tehtagi, Soomet püüdud vaalade rasva keedetakse seal!
Krt ma arvan et ega seda foorumit kah enam homme siin ei ole...
Kuna mind veel halva sõnaga mainitud pole siis annan ka oma 2 senti juure, äkki saan ka viite ja äramärkimise osaliseks. Aga ma olen end tiba harinud. Loodan, et see loeb.
Hayabuza ohtlikkusest ei tea ma midagi, ökonoomsed on nad kuradid küll. Hayabuza on teatavasti ainuke masstootmises olev tsikkel mille paagitäiest besiinist jätkub julgelt sõitja elupäevade lõpuni.
:roll:
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 44 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

Julge hundi rind pidavat ikka head kraami täis olema, ise teemapüstitusega liiga üldmääraselt letti tulla ja siis foorumi raudvara delfisse suunata :)

aga kui teemasse siis julgen ka natuke kaasa rääkida, kui ehk Busa jaoks raha olema juba siis äkki ei hakka koonerdama mingi aliexpressi raamidega.
Piipsu pakutud SW motech on teada tuntud tõesti.
Isiklikult on kogemus ka H&B toodetega juba mõnelgi rattal.
ilmselt ka Givi/Kappa kallim ots võiks pädev olla.

Kaalu järgi on kõigil raamidel ja kohvritel mingid utoopilised väiksed numbrid, et tootja vastutust saaks minimaliseerida. aga reaalsuses korraliku tootja raam kannatab mitu korda rohkem sinna otsa riputada.

Elust enesest raami peal on kiri Max 5kg, ja sinna toetas sõidu ajal veel kaasreisija ka :D
315920006_8673526442687358_8023258780607909493_n.jpg
Lisaks siis veel et adventure klassi kohvrid reeglina mitte ei käi ainult ise lukku võtmega vaid ka alusraamide külge sama võtmega.
Busa põhised raamid siin: kohvrid sobivad vastavalt maitsele.
https://www.hepco-becker.de/en/My-bike/ ... busa-2021/
98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”