Haagis matkamiseks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Haagis matkamiseks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Mul on lahenduseks auto+spetstelk auto külge. Tellisin inglismaalt,maksis mingi a´570€ koos lahtitollimisega.
Autos on magamisase(madrats 7cm poroloon) ja kui teise istmerea ette kokku keeran, siis minu keskmise pikkusega Vito või siis ka sama V-Class saab 1,2x2,5m vaba põranda. Kolmas rida tuleb välja võtta,muidu läheb keeruliseks või kui on see variant, et 2-3 rea istemetest magamisase,siis ei pea.
Mul on telk 3x3m täispuhutavate kaartega ja lisana saab sellele veel ka kummalegi poole 3-se magamistoa tõmblukkudega panna. Telk käib kokku päris kiirelt, aga enne on mõistlik see autoga ühendus kodus nö parajaks sättida, siis läheb kiiremini. Telgis on laud toolid ja toiduvalmistamise võimalus. Paarkolm inimest saab seal magada ehk koos saaks reisida 4-5 inimesega või vanemad ja kuni 3last ühes autos reisida. Telgi sisekõrgus on mingi 2m kanti ehk autost(1,86m) kõrgem igaljuhul. Kui suurem kaubik võtta, siis saaks tsikli ka sinna sisse. Minu buss on liiga madal, et minu tsiklit sisse ajada ja vaheseina ka pole ehk poleks just mugav. Kuid asja mugavus on selles,et see telk käib kokku ja peale reisi on auto jälle endine ehk midagi ei pea maha kruvima või tegema. Sellised telgid on ka universaalkerega sõiduautodele,lihtsalt kinnitus auto külge on natuke teine. Tagaluuk saab lahti olla nö telgi sees ja saad autos magamise teha ning telgis nö elamise. Telk on korralikust paksust materjalist ehk veekindlus 100%. Haagisega välismaale ei viitsiks minna kuigi mul kõik katid olemas ehk võin vedada mida vaja.
image.png
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”