Metsapoole Ducati Hypermotard 698 Mono
-
MargusMoto
Teema algataja - Postitusi: 50
- Tsikkel: Ducati Scrambler Urban Enduro
- Tänanud: 30 korda
- Tänatud: 18 korda
Re: Metsapoole Ducati Hypermotard 698 Mono
Vot, ma ei tea. Mulle esindusest kogu aeg kinnitati, et tänapäevastel mootoritel kaasaegse õliga see pidev tihe õli vahetamine on täiesti mõtetu. Kui harrastad sporti või väga agressiivset sõitu, siis loomulikult, aga tavainimese töristamise juures ei mõjuta see mootori eluiga mitte kuidagi.
Kui see on esinduse pahatahtlik väide, et kliendi mootor kiiremini kasti lasta ja talle uus tsikkel müüa, siis võib-olla ongi see jama jutt.
Samas - ükski tsikkel pole minu käes rohkem kui paar aastat olnud, pole ühegagi üle 10K sõitnud, seega jah, üsna tühine teema tegelikult minu jaoks
Lõpuks taandub ikka kõik sellele, milline masin paneb südame kiiremini põksuma ja milline mitte.
Kui see on esinduse pahatahtlik väide, et kliendi mootor kiiremini kasti lasta ja talle uus tsikkel müüa, siis võib-olla ongi see jama jutt.
Samas - ükski tsikkel pole minu käes rohkem kui paar aastat olnud, pole ühegagi üle 10K sõitnud, seega jah, üsna tühine teema tegelikult minu jaoks
Lõpuks taandub ikka kõik sellele, milline masin paneb südame kiiremini põksuma ja milline mitte.
MargusMoto, Ducati Scrambler Urban Enduro ja muud tsiklid liikuvas pildis: https://www.youtube.com/@MargusMoto
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.