Kove 450 Rally
Re: Kove 450 Rally
Uuri lihtsalt Soome maaletooja käest, kas EL-i tüübikinnitus (EU type approval) on olemas või tulemas ja selle pealt otsustagi. Minuarust ma lugesin kevadel kuskilt itaaliakeelsest facebookist, et neil on see kas olemas või kindel plaan saada, augustis lubati esimesi demomudeleid.
Dakaris käib tehaseratastega mingi sahkermahker, aga Euroopa rallidel peab tsikkel sirge seljaga registris olema, muidu protestitakse puruks, seega olen 99% kindel, et sellega on korras - vastasel juhul poleks mingit mõtet neid siia tuua või lubada, pmst ainuke kasutus oleks hoovis kaheksaid teha.
Ainuke võrreldav ratas on KTM RFR, see maksab uuena 26k€ ja aastas tehakse neid stiilis 50tk, niiet isegi kui raha on olemas, ei pruugi seda valikut tavajussi jaoks olemas olla.
Dakaris käib tehaseratastega mingi sahkermahker, aga Euroopa rallidel peab tsikkel sirge seljaga registris olema, muidu protestitakse puruks, seega olen 99% kindel, et sellega on korras - vastasel juhul poleks mingit mõtet neid siia tuua või lubada, pmst ainuke kasutus oleks hoovis kaheksaid teha.
Ainuke võrreldav ratas on KTM RFR, see maksab uuena 26k€ ja aastas tehakse neid stiilis 50tk, niiet isegi kui raha on olemas, ei pruugi seda valikut tavajussi jaoks olemas olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.