Külm on krt...

Kasutaja avatar

renx
Tsikkel: Ühe pütane porgand
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 26 korda

Re: Külm on krt...

Lugemata postitus Postitas renx »

Ma olen täiega külmavares. Pulss on madal ning käed/jalad hakkavad kiirelt külmetama, kui ma ennast ei liiguta.
Tsikliga imekombel siiani on ainult kätel külm hakanud. Aitavad täiega lenksu kotid selle vastu. Ilma nendeta oli isegi täiesti paksu kindaga külm(higistan täis ja siis on eriti jube olla).
Riietuseks on:
Tsärk/spordisärk.
Knox cold killer hood + torusall lisaks.
Vahest igaksjuhuks fliisi pannud aga üldiselt pole vaja, kui on ~+3 kraadi olnud. Üldiselt pusa, soojema ilmaga lihtsalt pikk spordisärk.
Vahest olen pannud ka Lbradori(vist..:D) soojapesu püksid.
Jakk+püksid on Course(xlmoto 200€ komplekt) mis on ikka väga hea tuulekindlusega.
Saapad on krossisaapad või natuke turvalisemad touring saapad.
Sokk on tavaline bambus.
Tiirud olid keskmiselt 200-300km pikad ning temp oli väljas ~5-10 kraadi kandis. Üldiselt pidev järjest sõitmine väheste pausidega.

Mida iganes te ka ei vali, VÄLTIGE puuvilla. Puuvill on õudsaim asi mida saab kanda. Puuvill imeb niiskuse endasse ning ei edasta seda kusagile. Ma olen hakanud kandma bambuse sokke ning peale 370km dual sport sõitmist olid jalad kuivad krossisaapaga. Varasemalt higistasin poole tunniga sokid märjaks.
Sama juttu on ka paljude veekindla+hingava asjade tootjate poolt, et kui sul pole näiteks õigeid sokke siis ei hinga su jalats midagi.
XT600->XT660Z Tenere->KTM 690->Beta 250RR->Husaberg TE250->DR650->XT660R->KTM 690

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”