Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 36 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas romulus »

Lähituled on (vana Twini pealt tulles) väga head. Kaugtuled võiksid võimsamad olla.

Vedrustuse kohta ei oska kommenteerida, liiga vähe veel sõitnud. Aga sõbrad siin juba vahetavad vedrusid ja sisusid.

r.
Heikik kirjutas: 30 Mär 2023, 22:20
Paar küsimust Tenere T7 omanikele ja muidu teadjatele. Esiteks: kas selle ratta esituli lisaks esteetilisele välimusele teed ka valgustada suudab? Mõtlen oma Tiigri T7 vastu vahetamise peale ja pimedas sõitmise võimekus on minu jaoks üks oluline faktor. Tahaks metslooma näha pisut enne kui silm ta karvade täpsemat tekstuuri seletama hakkab. Siiamaani olen omanud ainult ühte tsiklit, mille esituli pimedas taskulambist paremini näitas ja see oli 99.a CBR 900RR oma kahe rämesuure tormilaternaga. Tiigrile panin ka lisatuled külge sel põhjusel.

Ja teine küsimus: kui ruttu ma oma 85kg kehakaalu ja piire kompava maneeriga vedrustuse uuendamisest puudust tundma hakkan? Ei mõtle nüüd pooleteise meetri kõrgusi hüppeid, aga tõenäoliselt mõlemad rattad maast lahti saan ja mõnest palgist tahan ka risti üle sõita. Räägitakse, et see on antud rattal pisut nõrk koht.

Tänan vastajaid!
Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”