Õlivahetusteema (järjekordne)
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Re: Õlivahetusteema (järjekordne)
Mersu raip pani asja üle mõtlema. Võrdlusena Corolla, mis oli suht lihtsa ehitusega. Enne seda tegin otsused mootori ehituse järgi, et oleks ketiga ja turbo diisel, mis iganes. On mugav sõita ja püsib paremini teel aga see Sakslaste ülevõlli täpsus tuleb remontides esile. Suht nõudlik sõiduk, ise tegemise poolest.
Kui nüüd keegi ütleks veel et vahetab õli horoskoobi järgi.
Kui nüüd keegi ütleks veel et vahetab õli horoskoobi järgi.

701 kirjutas: ↑30 Mär 2023, 14:19Spoiler
Ma tegelikult olen juba pikemat aega mõelnud, kas tõesti keegi valib isiklikku autot hoolduskulude järgi? Seda enam, et on ammu teada, et need paberil andmed on pullikaka. Tööautode puhul ma saan sellest isegi aru.Turist kirjutas: ↑30 Mär 2023, 13:35See on paraku tänapäeval enamikel (kõikidel?) tootjatel nii, et eesmärgiks on näidata kliendi jaoks võimalikult väikeseid hoolduskulusid ja välbad on venitatud nii pikaks kui vähegi võimalik, samas et enamasti garantiiajal veel probleeme ei tekiks. Konkurents on tihe ja kui jätta kõrvale mingid eriti luksuslikud/sportlikud jms mudelid ja rääkida autodest ja mootorratastest mida tavainimene ostab, siis lihtsalt eriti ei ostetaks selliseid mudeleid, mille hoolduskulud oleksid 2x suuremad kui (mõnedel) teistel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.