Õlivahetusteema (järjekordne)
-
will111
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Õlivahetusteema (järjekordne)
Heikik, ma ei ole täheldanud, et baikidel oleks tegelikult kuidagi märkimisväärselt erinev õlikogus kui matkakatel või mingitel muudel üldkasutatavatel ratastel. Kõigil neil käib sees võrdlemisi võrdne kogus õli. Või noh, äkki tõesti mingitel matkakatel on siis lausa 4 liitri kanti, aga mina isiklikult pole vist siiski sellist kohanud. Suurim kogus, mida tsiklisse olen pidanud panema oli mäletamist mööda kuskil 3.8l
Aga umbes 5k on okei jah, eriti kui oled selline kõvem käikude laksija ja sõitmas käid ikka pigem sellises stiilis, et legaalse kiirusega sind mitte kuskil kunagi kulgemas ei kohta
Õlist oleneb ka, kui seda kõige kõigemat koguaeg ei osta ega sisesta siis tasub vahetada ka natukene tihemini kui "kõigemaga". Näiteks võib ju täiesti vabalt sõita ka korraliku mineraalõliga ning lihtsalt vahetada seda siis pisut tihemini. Käigukast on selle üle ilmselt pigem isegi rõõmus
Aga umbes 5k on okei jah, eriti kui oled selline kõvem käikude laksija ja sõitmas käid ikka pigem sellises stiilis, et legaalse kiirusega sind mitte kuskil kunagi kulgemas ei kohta
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.