Kus poes on ... kohapeal olemas?
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 176 korda
- Tänatud: 98 korda
- Kontakt:
Re: Kus poes on ... kohapeal olemas?
Kas mõnel kohalikul kaupmehel on riiulis Pinlock võtta. Kiiver on LS2 Pioneer Evo.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
https://amehitus.eu/
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 126 korda
- Tänatud: 63 korda
Kust poest Tallinnas võiks leida veepumba renoveerimis komplekti?

Sobib hunnikule Suzukidele, ning Kawasakidele ja mu DR-Z le 2000-2018 aasta mudelile 
Ei ole 100% kindel, kuid mulle meenub, justkui oleksin Kavialis sellist komplekti näinud.
-
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 89 korda
Sügavalt kahtlen, tegelevad ikka rohkem tööstus(masinate) laagritega, vaevalt neil margipõhiseid veepumpade rem komplekte on mis laagreid ja fiiberseibi sisaldab.
-
Kusjuures ma ei imestaks, kui neil on- iseasi kas ma suudan mingi adekvaatse koodi järgi selle neilt välja kaevata. Originaalis sunnik pakub kogu veepumpa ja selle koodiga pole Kavialil midagi teha

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 591 korda
Kavial on baltimaade parima laoga laagripood ja olen sealt saanud täiesti ulmelisi (loe: väga spetsiifilisi toote põhiseid) asju üle leti (ilma tellimiseta)
Aga nagu igal pool on ka seal oma ametisse erinevalt suhtuvaid inimesi. Kui üks poeb läbi ussi selle samuse, et sind aidata, siis teine teatab ilma süvenemata, millest sa räägid, et "ei, meil ei ole" ja närib tühja pilguga oma nätsu edasi.
Kui satud selle esimese versiooni otsa siis on olemas igasugu kataloogid, kus tüübi ja mõõdu järgi õige tooteni jõuda.
Kui aga teise versiooni otsa siis sul võib isegi kood olla ja ta teatab ikka, et ei ole.
Hankisin ise sealt ühed erilisemad kuumakindlad laagrid. Kui jälle vaja oli, siis teatati, et ei ei meil selliseid ei ole ja pole kunagi olnud. Kui siis ikka sai jonnakalt surutud, et ma olen need siit ostnud ja peab olema võeti tülpinud näoga kataloog ja mindi toodi tagant riiulist laagrid ära.
Need siis kukuvad lauale, et säh võta siis. Et siis kokkuvõttes peab selle butiigi külastamisel natukene ka õnne olema
Aga nagu igal pool on ka seal oma ametisse erinevalt suhtuvaid inimesi. Kui üks poeb läbi ussi selle samuse, et sind aidata, siis teine teatab ilma süvenemata, millest sa räägid, et "ei, meil ei ole" ja närib tühja pilguga oma nätsu edasi.
Kui satud selle esimese versiooni otsa siis on olemas igasugu kataloogid, kus tüübi ja mõõdu järgi õige tooteni jõuda.
Kui aga teise versiooni otsa siis sul võib isegi kood olla ja ta teatab ikka, et ei ole.
Hankisin ise sealt ühed erilisemad kuumakindlad laagrid. Kui jälle vaja oli, siis teatati, et ei ei meil selliseid ei ole ja pole kunagi olnud. Kui siis ikka sai jonnakalt surutud, et ma olen need siit ostnud ja peab olema võeti tülpinud näoga kataloog ja mindi toodi tagant riiulist laagrid ära.
Need siis kukuvad lauale, et säh võta siis. Et siis kokkuvõttes peab selle butiigi külastamisel natukene ka õnne olema

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
@Madlobster Täitsa õige jutt, natuke slaavi verd tuleb ka seal kasuks
Olen minagi sealt saanud ulmelis laagreid ja uniballe otse laost, mitte pidand kuskilt välkamaalt tellima.

Olen minagi sealt saanud ulmelis laagreid ja uniballe otse laost, mitte pidand kuskilt välkamaalt tellima.
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Eeldan et teise variandi puhul kõneled ühes tumedapäisest lühikeste juustega härrastMadlobster kirjutas: ↑24 Mär 2022, 14:50Kavial on baltimaade parima laoga laagripood ja olen sealt saanud täiesti ulmelisi (loe: väga spetsiifilisi toote põhiseid) asju üle leti (ilma tellimiseta)
Need siis kukuvad lauale, et säh võta siis. Et siis kokkuvõttes peab selle butiigi külastamisel natukene ka õnne olema![]()

Aga samad sõnad, Kavialis enamus laagrid olemas ja leiab ka erilaagrid enamus vajalikud üles. Kõige parem on vana laager pihus sinna minna ja ette näidata. Leidsin sealt isegi Subaru geneka tagumise laagri, mis topeltreaga ja istub pesas nö mingi pehmenduse istuga (ei pressita sisse). Läksin õnne peale et äkki on...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Ma olen Kavialist saanud asju kõigele. Isegi selliseid, mida olen kirjeldanud,et mida mul võiks mingi asja ehitamisel vaja minna(ise veel teadmata mis see on). Samuti on neil veokatele ja peagu kõigile sõiduautodele OEM numbri järgi mitu erinevat mitte OEM toodet pakkuda.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Keegi kuskil kohalikus kaubanduses krossiprillide quick strapi on näinud?

https://ragnarnakus.blogspot.com/
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
2007 Super duke master cylinder piduri remondikomplekti on kuskil?
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 71 korda
Üldiselt kui sinna tellida, on ka paari päevaga kohal. Kui sealt on saada ja vastuvõetava hinnaga, siis ma isegi rohkem ei vaevuks. Kuskil kolmanda poole poes kodumaal kohapealt midagi nii spetsiifilist tellimata leida tundub natuke ulme.

-
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 7 korda
Tere
Oskab keegi öelda kas pärnus kuskil poes on kohapeal olemas motul rbf600 piduriõli?
Oskab keegi öelda kas pärnus kuskil poes on kohapeal olemas motul rbf600 piduriõli?
-
- Tänanud: 1 kord
Kas on võimalik saada tallinnast Blackbird enduro seat pocket-it.
https://www.crosshop.eu/images/img_expo ... i/5083.jpg
https://www.crosshop.eu/images/img_expo ... i/5083.jpg
-
- Tsikkel: Honda CB500X 2019, 48000km ls
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 47 korda
Otsimas sellist detaili, mis käib esiamordil vedru otsa, sellist plastikust kork, mis hoiab vedru amorditorus keskel, tsentris. Nimelt on üks kuhugi kadunud. Kus võiks olla neid Eestis müügil või kelle kaudu tellida. Inglismaal RallyRaidil läheb juba mitmeid päevi aega, et kirjale vastata ja kui lõpuks kaup koos, läheb heal juhul nädalake veel, et kätte saada. Seniks ratas kurvalt laiali ja ilus kevad käes.....
"Plastic liner" inglise keeles, panin pildid ka kaasa
https://photos.app.goo.gl/XsZJSewKRzk3cJaD6
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 591 korda
Eestis peale depoo veel keegi senat müüb ja kohapeal C5 kiivri kmpl olemas oleks?
(depoos ei ole kohal)
(depoos ei ole kohal)
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Vist vähetõenäoline kohapealt kiirelt saada, aga milline tsikkel?motoreis kirjutas: ↑22 Apr 2022, 22:10Otsimas sellist detaili, mis käib esiamordil vedru otsa, sellist plastikust kork, mis hoiab vedru amorditorus keskel, tsentris. Nimelt on üks kuhugi kadunud. Kus võiks olla neid Eestis müügil või kelle kaudu tellida. Inglismaal RallyRaidil läheb juba mitmeid päevi aega, et kirjale vastata ja kui lõpuks kaup koos, läheb heal juhul nädalake veel, et kätte saada. Seniks ratas kurvalt laiali ja ilus kevad käes.....
-
- Tsikkel: Honda CB500X 2019, 48000km ls
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 47 korda
TTurist kirjutas: ↑23 Apr 2022, 17:40Vist vähetõenäoline kohapealt kiirelt saada, aga milline tsikkel?motoreis kirjutas: ↑22 Apr 2022, 22:10Otsimas sellist detaili, mis käib esiamordil vedru otsa, sellist plastikust kork, mis hoiab vedru amorditorus keskel, tsentris. Nimelt on üks kuhugi kadunud. Kus võiks olla neid Eestis müügil või kelle kaudu tellida. Inglismaal RallyRaidil läheb juba mitmeid päevi aega, et kirjale vastata ja kui lõpuks kaup koos, läheb heal juhul nädalake veel, et kätte saada. Seniks ratas kurvalt laiali ja ilus kevad käes.....
Aitäh vastamast, aga sain tootjaga lõpuks jutule ja varuosa kohe posti. Rattaks Honda CB500X 2019.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
hoi!
Kohvrikinnitusi vaja, sääraseid: Või kuskohast tellida?
edu
Kohvrikinnitusi vaja, sääraseid: Või kuskohast tellida?
edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Proovi mingeid kangapoode, stiilis Abakhan ... ma kunagi leidsins ealt miskiste DIY ridiküllide huviliste riiulist.
Aga mulle meeldib.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Moto24 müüb. Kas neil koha peal on või mitte pead ise välja uurima.Madlobster kirjutas: ↑23 Apr 2022, 13:07Eestis peale depoo veel keegi senat müüb ja kohapeal C5 kiivri kmpl olemas oleks?
(depoos ei ole kohal)
Enne kui treialile joonise sokutan ... on keegi Eesti kaubandusvõrgus näinud keevitatavat paagi korki? AISI 316 oleks meelepärasem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.