Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
Vot jah, teen siin lihtsamat tilulilu aga põhiprobleemidega nagu sidur (kuumenedes rasketes oludes kiilub kinni), masina minu arvates liigne ülekuumenemine ning pea-aegu ebanormaalselt suur õlikulu - need on tööd mida ma ei ole söandanud ette võtta. Pole oskusi ega ilmselt mitte ka kõiki vajalikke tööriistu.
No äkki sidurimured sai nüüd õige trossiga lahendatud. Lootus on. Siiani on seal olnud miskid suvalised - liiga pikad või liiga lühikesed trossid. Aga võimalik jah, et tegelikult on hoopis sidurikorv hambuliseks kulunud ning kettad kärsanud.
Ülekuumenemine ja õlikulu võivad ilmselt kah olla omavahel seotud ning võimalik, et saaks ühe operatsiooniga lahendatud.
Aga nüüd on hooaeg juba jälle pea aegu alanud ja tobe oleks mootor laiali lammutada ning siis avastada, et ei oska seda enam kokku panna või on vaja mingit juppi, mis maksab ebamugavalt palju või mille tarneaeg on kaks kuud.
Aga noh, kui see kevad siin pikalt vindub ning näpud ikka sügelema hakakvad, siis mine tea....äkki tuleb ka video sellest kuidas ma mootori laiali lammutasin

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.