Rumalad või segased küsimused jms
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Alustad vahest siit mõõtmete ja hinnasooviga?
Ehitusfoorum pole ka paha mõte

Sui generis
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Selline täiesti toimiv õuld-skuul asi on kah olemas: https://www.ehitusfoorum.com/kiilas kirjutas: ↑04 Nov 2022, 13:46
kasutatud metallist tuletõkke uksest saab näiteks teha kenasti ühe keevituslaua
peaks isegi päris sirge jääma

-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 186 korda
Sittagi ta sirge jääb.
A loobusin ka sellest plaanist. Keevitan edaspidi ainult kumeraid asju, siis pole tasapinnalist lauda vajagi.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Tarbevee boiler vaja osta. Kas need nn hooldusvabad (keraamiline küttekeha, anood, mis kunagi vahetust ei vaja) on oma hinnalisa väärt?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Atlanticu omad pidid ikka väga head olema, praktiliselt hooldusvabad. Ise olin mõõtude tõttu sunnitud hankima tshehhi oma, eks paisatb kuidas see kestab.
Ei oska otseselt neid kommenteerida, aga "tavalisi" boilereid olen puhastanud ja anoodi vahetanud küll, aga lõpuks on ikka välja vahetamist vajanud korpuse lekkimise tõttu ja seda ei ole pidanud üle 5 aasta ootama. Kas on mingi hea põhjus miks see korpus oleks kauem vastu pidanud kui küttekeha oleks olnud "hooldusvaba"?

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Mul pidas tavaline boiler 23 aastat vastu, vahetasin välja kui moraalselt vananenu miskise udupeene iseõppiva boileri vastu. Analüüsib nädal aega sooja vee tarbimist ja siis kütab vastavalt vajadusele.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
Mul boiler 20+ aastat vana ja väsimuse märke ei näita.
90% ajast sai väga katlakivi ja raua rikast vett. Viimased paar aastat on olnud parem vesi
Kui ostsin, siis onu rääkis kui hooldusvaba ja keraamiline see kõik on. No ühesõnaga hea müügimees ja rääkis pehmeks
Täna ütlen, et oli igat lisa penni väärt. Kas täna ka veel selliseid tehakse, seda ei oska kahjuks öelda
90% ajast sai väga katlakivi ja raua rikast vett. Viimased paar aastat on olnud parem vesi
Kui ostsin, siis onu rääkis kui hooldusvaba ja keraamiline see kõik on. No ühesõnaga hea müügimees ja rääkis pehmeks
Täna ütlen, et oli igat lisa penni väärt. Kas täna ka veel selliseid tehakse, seda ei oska kahjuks öelda
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
7 päeva käid duši all õhtuti, jätab selle meelde … siis tahad keset päeva pesta aga vesi on leige. Tänan, ei

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Seda ökoreziimi saab välja lülitada ja mul pole kordagi olnud juhust, kus oleks soe vesi puudunud.
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 123 korda
- Tänatud: 76 korda
No siit kumab läbi tegelikult laiem fisoloofiline küsimus, kumb teenib kumba või kes on peremees.
Kui masin on piisavalt kontrollitav ning jäme ots on alati sinu käes, on elu lill. See on umbes nagu koera kasvatamisega.
On väga õhuke piir, kus lõppeb mugavus ja algab (otsustusvabaduse) piiratus ning masin ei võta kunagi inimeselt (mistahes liiki) vabadust vaid inimene ise annab selle.
Kui masin on piisavalt kontrollitav ning jäme ots on alati sinu käes, on elu lill. See on umbes nagu koera kasvatamisega.
On väga õhuke piir, kus lõppeb mugavus ja algab (otsustusvabaduse) piiratus ning masin ei võta kunagi inimeselt (mistahes liiki) vabadust vaid inimene ise annab selle.
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 186 korda
Soovitage ettevõtet, kes Tallinnas teeks asfalti aukude lokaalset parandamist. On vaja konreetsed kohad täis panna, uut katet kuhugi rullida pole vaja.
Kas külma asfalti lahendus ei sobi? Segud saadaval hästi varustatud ehitusmaterjalide poodides.
näiteks: https://www.bauhof.ee/et/p/641381/asfal ... ixmix-20kg
näiteks: https://www.bauhof.ee/et/p/641381/asfal ... ixmix-20kg
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 174 korda
- Tänatud: 98 korda
- Kontakt:
Tallinna Teedelt olen lappimist tellinud. Varuvarijant on poest kotisegu osta ja ise labidaga aukudesse patsutada.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
https://amehitus.eu/
Kunagi ammu-ammu sai filme FTP-serveritest ja torrentite kaudu tõmmata, aga nüüd pole asjadega üldse kursis enam, kas kusagilt saab filme eestikeelsete subtiitritega või on see pigem ajalugu juba?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
-
- Tsikkel: F650
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 6 korda
Kõik toimib ja veel paremini kui varem. Torrenti saad kas piraadilahest või isiklikult eelistan Yifyt.
Supakad saad kas eelmainitud Subclubist, www.opensubtitles.org/et või www.podnapisi.net/run/
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 49 korda
- Tänatud: 92 korda
Bolieril ja boileril on ikka suur vahe. Sisu materjali paksus ja korrosioonikindlus on põhi erinevusteks. Mul 1 boiler lendas toas laiali täpselt 10a vanusena, pealt läbi roostetanud, rohkem pole sellist asja näinud. Eelpoolmainitud 5a varianti pole õnneks kohanud. Suurte ja uhkete boileritega on keraamiline ja mitmefaasiline küttekeha väga hea lahendus, saad kasutada 1 faasisena, 2 faasisena või 3 faasisena, kui tahad kuidagi tarbimisi ajastada/optimeerida on väga mugav kui sul on boiler, mis suudab olla kas 800, 1600 või 2400w võimsusega. Hooldevabal on ka see+, et ei pea iga aasta lahti kiskuma vs sukelkehaga.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 89 korda
Mu viimased tõmbamised olid Popcorn Time lehelt, hetkel tööl ja kodus uues arvutis ma pole seda installinud, aga mäletan, et osad filmid olid mu jaoks mingid värd failid mitte .mp4 ja neile ei suutnud kuidagi supakaid külge pookida, muidugi vana arvuti oli selline juust, et sellaga oleks konvertimine aega võtnud sajandeid ja sinna see jäi, aga kui tuli .mp4 või .mov polnud probleeme.
https://popcorntime.co/
Edit: nende värdfailide viga oli vist veel ka see, et Samsungi telekas ei suutnud neid mängida.
-
Teema algataja - Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
► Näita Spoilerit
See, et sina ja Samsung konkreetse failiformaadiga tuttav pole ja hakkama ei saa, ei tähenda, et tegu oleks värdformaadiga. Ilmselt oli tegu kas mkv formaadiga (matroska) või siis vanema, avi faililaiendiga, ka ei saa välisatda mov või wmv formaati. Kaks esimest on väga levinud formaadid ja järgmised kaks piisavalt levinud ning kasutatvad. Sinu poolt viidatud mp4 on tootjate poolt eelistatuim, sellest siis ka nende (ja tarbijate) võimekus neid möödaminnes kasutada.
Ka ei saa välistada, et tegu oli pakitud faildega, korralik player (näiteks Kodi) saab ka nendega möödmines ja ilma eraldi lahtipakkimata hakkama.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Gemelo de África
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 23 korda
Ma enam piraatimisega ei tegele, aga rarbgget oli mu arust parim torrenti sait, töötas igast asendist ja viperusteta...
Honda XL1000V '02 -> Honda CRF1100L '20
-
- Toetajaliige
Macintosh kirjutas: ↑09 Nov 2022, 11:20See, et sina ja Samsung konkreetse failiformaadiga tuttav pole ja hakkama ei saa, ei tähenda, et tegu oleks värdformaadiga. Ilmselt oli tegu kas mkv formaadiga (matroska) või siis vanema, avi faililaiendiga, ka ei saa välisatda mov või wmv formaati. Kaks esimest on väga levinud formaadid ja järgmised kaks piisavlt levinud nin kasutatvad. Sinu poolt viidatud mp4 on tootjate poolt eelistatuim, sellest siis ka nende (ja tarbijate) võimekus neid möödaminnes kasutada.
Ka ei saa välistada, et tegu oli pakitud faildega, korralik player (näiteks Kodi) saab ka nendega möödmines ja ilma eraldi lahtipakkimata hakkama.
ütlesingi, et tegu minu jaoks värdformaadiga, jah, .mkv oli
-
- Kontakt:
► Näita Spoilerit
-
- Toetajaliige
Ma olen vahepeal sellest huvist kaua eemal olnud, sel ajal kui mul filmide tirimise maania peal oli ei mäleta, et oleks seda .mkv esinenud, mõned aastad tagasi kui sai huvi pärast paar filmi üle ~15 aasta tõmmatud kohtasin enda jaoks esmakordselt seda. Arvutis pole probleem seda vaadata, aga mälupulgalt telekast(vähemalt minu telekas) vaadata ei saa.
-
- Kontakt:
► Näita Spoilerit
-
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 8 korda
Kõik toimib samamoodi, nagu alati toiminud. Piratebayd ja kõik endiselt elus. Endal kodus Ubuntu virtukas - Emby meediaserver ja torrentiklient on peal, tahan, siis saan telost filmi sikutama panna ja koju jõudes jalad tumbale loopides film kohe olemas. mängib kõiki formaate ja võimeline opensubtitles saidilt ise automaatselt supakaid alla sikutama jne.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.