BMW 1200R esituled Aliexpressis.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 55
- Tsikkel: TDM 850 3vd
- Tänatud: 5 korda
BMW 1200R esituled Aliexpressis.
Tere.
On keegi tellinud Alist BMW 1200R -ile LED esitule. Mida neist hiina tuledest arvata.
On keegi tellinud Alist BMW 1200R -ile LED esitule. Mida neist hiina tuledest arvata.
Re: BMW 1200R esituled Aliexpressis.
On Aliexpressis üldse midagi normaalse kvaliteediga müügil? Nii palju (õnneks reaalselt vähe) kui aegade jooksul sealt midagi ostnud olen, on kõik mõttetu pask olnud, mida enam kunagi uuesti ei ostaks. 

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Pasa saad ikka siis kui ise pasa ostad

Mina olen oma seniste AE ostudega 95% rahul (üks vidin ei vastanud ootustele), aga ma tulesid ei ole sealt küll ostnud.
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Pole seal muud nägema juhtunud, on seal siis mingeid korraliku kvaliteediga asju?

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Jah, seal on nii sodi, kui korraliku kvaliteediga asju. Ostja ise otsustab, mille võtab.
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Tsikli osades olen saanud sealt metsarattale täiesit okeid jalarauad, lenksu riserid (husqvarna oem lenksu kukkusin kõveraks ja riserid elasid selle üle) ja siduriheebli mis teeb käigu pikemaks aga kergemaks. Võibolla oleks tõesti 3-4x kallimad "firmakad" veel paremad aga ei oska nende hiinakate kvaliteedi osas ka kurta. Tsikli tulesid pole sealt ostnud aga paar akvaariumi lampi ja hunnik süvistatud led laelampe on ca 5aastat kasutuses olnud. Valguse osas etteheiteid pole ja ükski pole maha ka kärvanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.