Kuidas te remondikohta otsite?
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 92 korda
Re: Kuidas te remondikohta otsite?
Ei otsigi, üldse, reklaamid söövad närvid välja ja risustavad tervet netti, õnneks adblockid ja muu selline leevendab sutsu seda jama. Kui vajan abi, siis on välja kujunenud kindlad inimesed ja kohad, kellelt siis hangin teavet kuidas või kus, olenevalt, kas tahan ise pusida või vajan päriselt abi. Head kohad ennast muudmoodi, kui õnnelike klientidega ennast "müüma" minu arvates ei pea, neil on järts hoopis uksepeal, uutel on sellega ilmselt keerulisem, kuid kuna tegijaid on vähem kui tahtjaid (vähemasti mulle tundub), siis ka nendest asjalikud jõuavad mingi hetk omasoodu esimeste hulka. s**t netileht on täiesti mõtetu asi, need poed, kellel on ulmehää leht, on enamasti sinna vast suht palju panustanud ja see kajastub ka toote hinnas...Ise lendan enamasti laivi, küsin pakkumist mõnelt mehelt ja tunde guugeldada ei viitsi, isegi kui kümneka koonerdada saaksin. Tahan kuulda juttu, näha inimesi, katsuda ja proovida toodet ehk siis igas mõttes vahetut suhtlust, mille tõttu ei salli ma ka autoesindusi näiteks-ma ei suhtle mehaanikuga, vaid suvalise klienditeenindajaga ja viimane mulle ei sobi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.