DSV mootorrataste transport Euroopasse

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: DSV mootorrataste transport Euroopasse

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Ma ka ausalt öeldes ei saa aru sellest paarisarvu nõudest, veoraam tundub silma järgi ju kahe aluse mõõdus, kas nad tõesti topivad sinna siis vaikimisi stiilis kaks 1400GS-i või? Saaks aru kui jutt käiks endurokatest, neid jah ilmselt pakiks ka 3tk ära, kui äärmistel lenksud maha võtta, ehk siis 1-3 on sama hinnaga.
image.png
Üleüldse võiks vedajad-pakkujad igasugu imelike erialaterminite, kolmetäheliste lühendite ja muidu ässade lihtlausete pritsimise asemel rohkem inimkeeli seletada, milles asjade sisulised mõtted on, äkki siis kunde oskaks ka oma tegemisi paremini planeerida. Näiteks olen jummalast kindel, et tegelikult on ühe enduroka kindlaks kuupäevaks Ateenasse ja hiljem vabas graafikus tagasi saamiseks odavamaid-mugavamaid variante kui 1500€ ja 7 päeva barankat pigistada nagu mina seda tegin, anoh vana indiaanlane mind võtku, ei suutnud kuidagi midagi normaalset kokku kompunnida. Reklaamivad küll, et "kirjuta, leiame koostöös lahenduse", aga reaalsus on, et kolmnurgast "täpne aeg - täpne sihtkoht - enam-vähem inimlik hind" saab korraga valida vaid kahte ning hea päev on, kui keegi üldse viitsib kaasa mõelda. Samas kuidagi ju saadakse oliivõli ja odav chianti stiilis Assamalla Coopi letti kohale, mis need alused loksuvad siis ka 3 kuud juhuotstega terminalist teise või? Ja kui ei loksu, siis miks mu aluse peal olev tsikkel halvem on?

Anyway, mu plaanid on tavaliselt suht debiilsed ka, tegelikult tahtsin öelda seda, et minuarust on see motovedu.ee lähenemine reisijale ideaalne - mingi kindel sisse söödetud liin, teises otsas ka vastavad kokkulepped tehtud, itaallane juba vanakesega eelmääritud jne. Sota võrra odavamalt samasse sihtpunkti jõudmiseks kuidagi omal käel seal transpordidžunglis ringi raiumine ei tundu väga nutika plaanina, kui just oma aeg ja närvid täitsa tasuta pole (ja kui on, siis võiks ju vabalt sõita ka).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”