DSV mootorrataste transport Euroopasse
-
- Tsikkel: Honda CB500X 2019, 48000km ls
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 47 korda
Re: DSV mootorrataste transport Euroopasse
Kuuks ajaks kehtiv hinnakiri sobib hästi, ligikaudne. Kõrgajal-suvel 3-5 korda hindasid uuendada mai-sept hoiaks kõigil aega kokku, eriti neil, kes peavad transpordifirmas neile samadele "kui palju hetkel maksab" kirjadele vastama. Mõnes teises valdkonnas muutub hind igapäevaselt ja tänapäeva IT võimekuse juures ei pea neid arvutusi enam inimene tegema. Valem valmis muutujatega ja igapäev saavad kliendid ise info kätte.urmas66 kirjutas: ↑02 Okt 2022, 15:58Pole kuidagi selle organisatsiooniga seotud,aga transpordiga küll. Ehk neid hindasid ei saa keegi pikemaks kui kuuks ajaks täna üles panna, sest olud on sellised ja isegi BAF muutub igakuiselt kõigil vedajatel. Kuna nemad kasutavad veel omakorda allvedajaid, siis neil seda enam keeruline mingit hinda pikemalt ette anda. Kokkuvõttes olen kindel, et mingit hinnkirja ei tule kellegi lähima aasta jooksul kindlasti ja iga vedu tulebki eraldi kokku leppida.motoreis kirjutas: ↑28 Sept 2022, 21:56Olen DSV'ga suhelnud meilitsi, ootaks neilt mingit hinnakirja kodulehel, mida kord kuus või aastas uuendataks. See pidev küsimine, mis praegu üks või teine sihtkoht maksab raiskab mõlema poole aega. Lisaks kui Eesti DSV poolel üks mees puhkab, siis asendaja nägemus teenusest, et kus Eestis peale laadida ja hinnad erinevad natuke.
Motovedu.ee'ga suhtlesin ka ja samamoodi pidi igat asukohta ja kombinatsiooni ja hinda uurima, selle asemel, et kodulehel kõik eri võimalused, sihtkohad ja kombinatsioonid oleks kirjas või graafik, kui tihedalt auto käib. Ühe otsa hind ja kaheotsa hinnad jne. Ühe ratta hinnad ja kahe ratta hinnad.
Kirja teel läks see võimaluste otsimine mõlema firmaga nii tüütuks, (septembri alguses ka ülikallid lennupiletid) et sõitsin ise 3 päeva Sloveeniasse, Horvaatiasse kohale ja tagasi. See ei tähenda, et ma tulevikus nende teenuseid ei kasutaks, aga vajab pikemalt ette plaanimist, miinimum 2-3 nädalat enne reisi, et saaks ratta üle anda ja kiirelt lennupiletid hankida.
Motovedu rääkis, et auto käib nagunii iga nädal edasi tagasi. Minu pärast võib ratas isegi 2-3 nädalat varem kohal olla ja tagasi sama lugu, ehk kui üks nädal on masin täis ja ratas peale ei mahu, ootab laos.
Aga kuna ma olen kõigest klient, siis pole minu rida süübida logistikamaailma kõigisse nüansidesse vaid kiirelt ja muretult, ka soodsalt, teenust tarbida ja hinnakiri oleks siin suureks abiks kõigi sihtkohtadega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.