BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks
Kahjuks kindlat reeglit ei ole, et "milline on mugav sadul". igaühele on oma. sobivus sõltub paljudest füüsise eripäradest ala vaagna luu kuju, alakeha lihased, sciatic närv, pekipolster jne. Ma olen aastaid enda sadulaid voolinud, katsetanud, sobivat kuju otsinud,... lahenduse leidsin risti vastupidisest suunast.Jalamees kirjutas: ↑30 Aug 2022, 10:34Ärataks vana teema ellu. Kas Sargent sadul on siiani ennast õigustanud? Olen ka oem sadulaga hädas kuna väga ebamugav on oma kaussis profiili pärast. Olemas 2 esimest sadulat millest 1 saaks lasta ringi teha aga mure, et ei oska sadulameestele juhiseid anda kuidas teha nii et hea saaks ja katsetada 2-300 euri eest ka nagu ei tahaks. Katet vahetada ilmselt oskavad paljud aga kas ka sisu modida? Olen lugenud erinevaid arvamusi selle osas, et "pehmem" ei ole alati parim, pigem õige toestus... Ühesõnaga kes on lasknud teha kohalikel siis kiitke ja või laitke ja jagage tagasisidet.
Ka sama tootja eri markide sadulad sobivad erinevalt, kuigi materjalid ja tehnoloogia on sama. näiteks üks tüüp kiitis taevani ühte aftermarket sadulat, ostis teise tsikli ja esimese asjana pani sama tootja sadula. esimesel tiirul selgus, et sellega pole tal üldse võimalik sõita ka lühikest otsa mitte.
ehk, et suht mõtetu on lugeda review-sid, kuulata soovitusi stiilis "mulle sobib, soovitan sinule ka", kui ei tea millist infot otsida. kõigepealt peaks õppima mõistma miks praegune sadul ei sobi, millised on need füüsilised vaevused mis tekivad. näiteks kas kaussis sadul tähendab seda, et tagant surub sabakondile ja või munad ei mahu või hoopis servad pitsitavad kintsusid, võibolla on kalle vale ja surve pole ülevalt alla vaid näiteks ette libisev.
kogenud sadulsepp oskab ehk õigeid küsimusi esitada aga kui sa neile vastata ei oska, pole neist erilist kasu.
5248653
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.