Honda DCT kasutusmugavus ja vastupidavus?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Honda DCT kasutusmugavus ja vastupidavus?
@Rasmusk oskab muljetada Honda DCT töökindluse(teine Honda mudel) osas. Kui ma ei eksi, siis käigukasti vea tõttu müüs oma Hondagi maha ja mina seda omale odava hinnaga ligi võtta ei julgenud peale remondimanuaali DCT osa sirvimist.Heikik kirjutas: ↑21 Juun 2022, 21:52Tere!
Õhus on võimalus soetada DCT kastiga Africa Twin, täpsemalt see isend: https://www.auto24.ee/soidukid/3705460
Välismaiseid arvustusi olen lugenud. Mõned kiidavad, mõned laidavad. Õudselt tahaks aga teada, kas keegi siit juba oma praktilisest kogemusest Honda DCT lollikindluse kohta ka midagi oskab öelda? Neid (ja analoogseid) kaste on Honda poolt juba päris pikalt tehtud, võiks olla piisavalt materjali väikese tagasivaate tegemiseks.
Kas 30 000 km on selle kasti jaoks vähe või palju? Millal midagi parandada saab ja mis on n-ö worst case scenario kulutuste suurused?
Edasimüüjate ja antud ratta omaniku sõnu võtan vähem tõsiselt.![]()
Aga üldiselt olen kogemuste jagamise eest tänulik!
Edit: võib-olla pole kohane võrdlus, aga VAG-i DSG-d on näiteks selline loodusõnnetus, et külma higi ja värisevate jalgadega käin neist mööda (olen neid parandanud ca 2-3tk nädalas) - sealt ka minu (võib-olla põhjendamatu) hirm.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.