Kui kannatanul puudub liikluskindlustus siis kas hüvitatakse?
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Kui kannatanul puudub liikluskindlustus siis kas hüvitatakse?
Kui nii, siis sai mul tuttav põske
, maksis trahvi ka veel, et ilma sõitis
Ta ei julgenud eriti jonnida ka kuigi kahju oli võrdlemisi suur.
Aga kui nüüd loogiliselt mõelda siis see nii peaks olema jah nagu seal kirjas, sest isegi kui süüdlasel kindlustus puudub, siis maksab LKF selle välja ja hakkab pärast süüdlase käest nõudma. Kui aga kannatajal puudu siis aint saab karistada kindlustuseta sõidu eest aga teise mehe kindlustus maksab kinni ja kui mõlemal puudub siis maksab LKF ja võtab süüdlaselt.
Seega võrrimees võib vaid väikse rahalise noomitusega pääseda, tsikli saab kindlustuse kulul korda.

Aga kui nüüd loogiliselt mõelda siis see nii peaks olema jah nagu seal kirjas, sest isegi kui süüdlasel kindlustus puudub, siis maksab LKF selle välja ja hakkab pärast süüdlase käest nõudma. Kui aga kannatajal puudu siis aint saab karistada kindlustuseta sõidu eest aga teise mehe kindlustus maksab kinni ja kui mõlemal puudub siis maksab LKF ja võtab süüdlaselt.
Seega võrrimees võib vaid väikse rahalise noomitusega pääseda, tsikli saab kindlustuse kulul korda.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.