Külm on krt...
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Re: Külm on krt...
Sulejope! Sel talvel nägin juhuslikult mingis motovarustust tutvustavas videos soovitust kanda külmade ilmadega vaursutuse all sulejopet. See on õhuke, väga kerge ning akumuleerib kehasoojsut.
Otsustasin proovida ja see oli minu jaoks maailma muutev avastus. Ma olen ilge külmavares. +10 oli kah minu jaosk vele liiga külm. Niimoodi +20 alles läks mugavaks. Ja kohe kui keha natuke külma saab, tõmbuvad ka käed lubivalgeks ja tuimaks.
Aga nüüd, varakevadel sõtma minnes, kui väljas oli veel -1, viskasin sulejope motojope alla ja ei mingit probleemi. Uskumatu, aga toimib.
Otsustasin proovida ja see oli minu jaoks maailma muutev avastus. Ma olen ilge külmavares. +10 oli kah minu jaosk vele liiga külm. Niimoodi +20 alles läks mugavaks. Ja kohe kui keha natuke külma saab, tõmbuvad ka käed lubivalgeks ja tuimaks.
Aga nüüd, varakevadel sõtma minnes, kui väljas oli veel -1, viskasin sulejope motojope alla ja ei mingit probleemi. Uskumatu, aga toimib.
Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.