Õnnetus Viimsis? Mis juhtus?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Õnnetus Viimsis? Mis juhtus?
Tere kuulsin et viimsis kiriku juures olevat juhtunud mootrratta õnnetus 17-ndal. Äkki keegi teab sellest natukene rohkem?
-
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Niipalju kui kuulsin jutukalt pealtnägijalt - vend oli teistest maha jäänud ja andis hagu et järele jõuda. Tegi möödasõidu ja ei näinud vastutulevat CIVICut. Pilt oli päris vastik - ratas sodi, CIVicul nina sodi, tsiklimees tee peal pikali kuid teadvusel. Kiirus oli olnud päris suur - mootorattur ei olnud autot puudutnudki, lendas puhtalt üle.
Harva kodus
Vaatasin täna raportit. See mida nägin teeb igatahes meele mõruks. Kõigepealt saab üks seltskonnaliige viga, läbi lauskokkupõrke. Sõber haiglase saadetud sõidavad kaaslased suure kiirusega edasi ja üritavad isegi politsil eest ära ajada. Lõppes see kahe ratta kukkumisega, milles taga istuvad, SPETSIAALRIIETUSETA, tüdrukud said kergemaid vigastusi. Rattad muidugi ka purud.
Inimesed palun kasutage seda looduse poolt meile antud imet, mõistust!
Inimesed palun kasutage seda looduse poolt meile antud imet, mõistust!
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Juhtus nii...
Just näidati rapordis.Natuke aega peale õnnetust hakkasid ta sõbrad (need kes ka õnnetuskohal olid) politsei eest ära ajama ja üks sõitis teisele kuskil kurvis otsa.Mehed ise terved, tsiklid polnd ka kõige hullemad aga kannatajateks olid seljakotid kuigi ka neil polnud vigastused kõige hullemad.
Halb päev.
EDIT: Juba jõuti ette
Halb päev.
EDIT: Juba jõuti ette

Liiga masendav lihsalt,et mõni ei ole mõistuse piirides bikega sõites .Nagu nt see kui plikad maha lendasid kui üritati eest lasta
Mõni tahab väga ruttu surma ma vaatan /minge laske oma isu lennuväljal ära ja üksi ,et keegi nõrgem sugu pool vigastada ei saaks
Või riide panna spets riietusega tüdruk

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
-
- Tsikkel: HD Street Bob
- Tänanud: 2 korda
http://www.kanal2.ee/?perform=saade&saa ... e_id=36567sepp kirjutas:krt ma ei leia seda saadet netist
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
see on reporter, aga siin räägitaxe saatest raport.rix kirjutas:http://www.kanal2.ee/?perform=saade&saa ... e_id=36567sepp kirjutas:krt ma ei leia seda saadet netist
Õnnetustest: täna astusin majast välja kui lähedaloleval ristmikul (Tiigi-Pepleri, Trt) kiirabi auto, läksin asja kaema ja oligi tsikkel maru õnnetult keset ristmiku kylili maas, seljakotti just tõsteti kiirabisse ja sinna läks ka tsikli juht. Vasak jalg oli kinni seotud aga see õnnetus läks vist ilma ohvriteta. Auto seisis ka sealsamas ja nii palju kui kuulda oli ei andnud too tsiklistile teed...
Jama värk kui nii juhtub...
Kui näed et autod on kokku pand ei ole nii s**t tuju kui näed mõnd tsiklivenda kanderaamil. Nagu oleks keegi omadest viga saand...

Jama värk kui nii juhtub...
Kui näed et autod on kokku pand ei ole nii s**t tuju kui näed mõnd tsiklivenda kanderaamil. Nagu oleks keegi omadest viga saand...

Ehh - mis siin ikka möliseda, see ei lähe "tegijatele" korda.
Ja kõige ausam ongi olla pooletoobine mootorrattur.
Suure tõenäolsusega teed sa endale kordi rohkem viga kui teistele (erinevalt pooletoobisest autojuhist).
Laskem edasi mehed!!!!!!
Ja plastmassi sõprade kurvastuseks kuulsin Laupäeval teletorni all sellist lugu, et lasna kanalis oli politsei peatanud ühe bike - mis ületas korralikult kiirust. Biker oli seisma jäänud...oodanud kuni politsei tema juurde jõuab ja siis talle jalaga kelladesse virutanud ja edasi sõitnud - seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatel
.
Ja kõige ausam ongi olla pooletoobine mootorrattur.
Suure tõenäolsusega teed sa endale kordi rohkem viga kui teistele (erinevalt pooletoobisest autojuhist).
Laskem edasi mehed!!!!!!
Ja plastmassi sõprade kurvastuseks kuulsin Laupäeval teletorni all sellist lugu, et lasna kanalis oli politsei peatanud ühe bike - mis ületas korralikult kiirust. Biker oli seisma jäänud...oodanud kuni politsei tema juurde jõuab ja siis talle jalaga kelladesse virutanud ja edasi sõitnud - seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatel

See oli küll üks nutikas mootorrattur siis!Intruder kirjutas:Ja plastmassi sõprade kurvastuseks kuulsin Laupäeval teletorni all sellist lugu, et lasna kanalis oli politsei peatanud ühe bike - mis ületas korralikult kiirust. Biker oli seisma jäänud...oodanud kuni politsei tema juurde jõuab ja siis talle jalaga kelladesse virutanud ja edasi sõitnud - seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatel.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Ja kroomi sõprade kurvastuseks ma kuulsin laupäeval Tartus saunas sellist lugu, et Anne kanalis oli politse peatanud yhe kroomi - mis sõitis lubatust korralikult aeglasemalt. kroombiker oli seisma jäänud.... oodanud millal politsei tema juurde ujub ja siis talle päästerõngaga vastu pead virutanud ja edasi ujunud- seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatelIntruder kirjutas:
Ja plastmassi sõprade kurvastuseks kuulsin Laupäeval teletorni all sellist lugu, et lasna kanalis oli politsei peatanud ühe bike - mis ületas korralikult kiirust. Biker oli seisma jäänud...oodanud kuni politsei tema juurde jõuab ja siis talle jalaga kelladesse virutanud ja edasi sõitnud - seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatel.

Seda lasna kanali lugu rääkis kongreetselt üks biker kes oli õhtul mentide poolt läbi "kepitud" selle pärast, et tal puudus istmepeal nöör, kust tagaistuja peaks kinni hoidma, ning loomulikult tagaistuja oli peal. Ja lõpuks peale trahvi kättesaamist sai ka mentidelt põhjuse teada.
Ärge nüüd hakake selgeks tegema mulle, et idioot olen ja mingit paela istmepeal olema ei pea jne...kongreetne lugu on fakt mis on aset leidnud
Ärge nüüd hakake selgeks tegema mulle, et idioot olen ja mingit paela istmepeal olema ei pea jne...kongreetne lugu on fakt mis on aset leidnud
Inz001 - tean 10 näidet kui plastmass on kas politsei eest ära sõitnud või seda üritanud, kurbusega pean nentima fakti, et ma ei tea ühtegi sellist lugu kus oleks kroom seda üritanud. Ning jawa't ma kroomiks ei pea, neid näiteks pole mõtet tuua.
Ilmselt kroomikasutajatel seda probleemi EI ole nagu mõttetult suur kiirus linnas, kuna limpsi juues ja pirukat näksides ju ei saa kiirust eriti ületada.
Või on asi peakujus?
Ja uskumine on Sinu teha, mina ka ei usu paljusi asju...Jõuluvana näiteks.
Ilmselt kroomikasutajatel seda probleemi EI ole nagu mõttetult suur kiirus linnas, kuna limpsi juues ja pirukat näksides ju ei saa kiirust eriti ületada.
Või on asi peakujus?
ise panid ju praegu kogu oma juttu suure kahtluse alla:
Ja uskumine on Sinu teha, mina ka ei usu paljusi asju...Jõuluvana näiteks.[/quote]
Olen sõitnud nii kroomi meestega kui plastmassiga koos, ei saaks öelda et ühed paremad kui teised või vastupidi.
PS! Mulle maitsevad ka pirukad ja limps! Või sa arvasid et plastmassi mehed ei söögi?
Ja uskumine on Sinu teha, mina ka ei usu paljusi asju...Jõuluvana näiteks.[/quote]
Olen sõitnud nii kroomi meestega kui plastmassiga koos, ei saaks öelda et ühed paremad kui teised või vastupidi.
PS! Mulle maitsevad ka pirukad ja limps! Või sa arvasid et plastmassi mehed ei söögi?

Intruder kirjutas:Inz001 - tean 10 näidet kui plastmass on kas politsei eest ära sõitnud või seda üritanud, kurbusega pean nentima fakti, et ma ei tea ühtegi sellist lugu kus oleks kroom seda üritanud. Ning jawa't ma kroomiks ei pea, neid näiteks pole mõtet tuua.
Või on asi peakujus?
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
See on ilmselt kogukondlik poolkohustuslik menüüInz001 kirjutas:PS! Mulle maitsevad ka pirukad ja limps! Või sa arvasid et plastmassi mehed ei söögi?![]()

Samuti nagu ka üldlevinud arvamus, et kõik endurosõitjad on kõvad seenelkäijad.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.