A, A1 ja A2 Kategooriast ( Põhjalikult ) → Re: Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 374 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas ranel »

will111 kirjutas: 14 Veebr 2022, 21:09
ma just mõtlesin, et huvitav kuidas need eesti mendid ikkagi suutsid sellest asjast nii valesti aru saada...ning palun väga :D kohe leidub siin keegi, kes täpselt ja nimelt ajab JA ning VÕI tingimuste loogika sassi ja ütleb, et tema saab sellest just nii aru.

ranel, nii peakski aru saama...sel juhul kui eurodirektiiv oleks meie keelde ka korrektselt tõlgitud ning või asemel oleks seal lausas õige koha peal kenasti ja. ehk siis sinu kirjeldatud "või kui võimsuse/kaalu suhe varem kätte jõuab" tähendabki loogiliselt võttes, et esimese tingimuse kirjeldad ilusti eraldi ära, paned selle järele sõna JA ning kirjeldad eraldi ära järgmise (eraldiseisva ja esimesest sõltumatu) tingimuse. Selliselt kirjeldatud ja kirja pandud tingimustejada tähendaks antud juhul seda, et mitte ükski välja toodud tingimustest ei tohi osutuda tõeseks, et tsikkel saaks olla A2.
ehk loogikalülitus AND, millele vastab tabel 0x0=0, 0x1=0, 1x0=0, 1x1=1. tsikkel on A2 siis kui tulem on =1, ehk mõlemad tingimused vastavad tõele.
eestlased on teinud AND loogikatehtest OR loogikatehte, mille vastav tabel on: 0+0=0, 0+1=1, 1+0=1, 1+1=1. Seega sellega on asi ants!

https://www.researchgate.net/figure/A-E ... _346776244

krt...ranel on oma posti vahepeal kustutanud :lol:
Ei ole ma midagi kustutanud. Uus leht algas ja mu postitus eelmisel lehel :roll:
Teemaväline
I Direktiivi tekst, millel asi põhinema peaks:
b) Category A2:
— motorcycles of a power not exceeding 35 kW and with a power/weight ratio not exceeding 0,2 kW/kg and not derived from a vehicle of more than double its power,
Mis ma nüüd nii valesti aru sain siis?
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”