A, A1 ja A2 Kategooriast ( Põhjalikult ) → Re: Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Lahe! See 2019 teema on mulle uus. Hea, et see läbi vaieldi ja tänan parandamast!Frosch kirjutas: ↑13 Veebr 2022, 17:22Mis on mõeldud pole oluline, hetkel Eestis kehtiva Liiklusseaduse järgi peab olema täidetud üks kahest tingimustest. Erivõimsus alla 0,2 kw/kg või alla 35kw.
Imelik on muidugi see, et Transpordiameti koduleht viitab Euroopa Liidu direktiivile kuigi vaidluse puhul lahendatakse case siiski LS-i põhjal.
https://www.riigiteataja.ee/kohtulahend ... =254564185
Aga jah, võiks korda teha küll selle pardakki.
► Näita Spoilerit
Ma sain 15 aastat tagasi lubadeta sõidu eest trahvi. Ilgelt kauplesin ja vaidlesin aga seltskond politseinike oli ka siis selgel veendumusel, et täidetud peavad olema mõlemad tingimused. Tol ajal oli veel see erivõimsus 0.16KW/kg (ja võimsus oli äkki hoopis 25kw?). Kaklesime Tartu kesklinna sillal vähemalt tund aega.
Igaljuhul ma kohtusse ei läinud, sest trahv oli väike, uued piiramata load tulid ka juba stiilis kahe kuu jooksul ja noh… Kui oleks hakand näpuga järge ajama, siis tegelikult oli mu ratta erivõimsus 0.16666kw/kg - aga sellise täpsuseni me vaidlus ei jõudnudki, sest onud/tädid olid veendunud, et täidetud peavad olema mõlemad tingimused…
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.