Kiiver !

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
juxikas

Kiiver !

Lugemata postitus Postitas juxikas »

Kas mingid uuringud on seda ka tõestanud, et kumb kiivritest on turvalisem, kas KINNINE- või KROSE kiiver???
Kasutaja avatar

Zeek

Lugemata postitus Postitas Zeek »

Mis imelik firma see "Krose" on? :shock: Pole nagu varem kuulnudki sellisest...ilmselt miski kahtlane väljamaa värk....

Zeek, kes teab et kinnine kiiver on turvalisem kui lahtine...ja et krossikiiver on mõeldud eelkõige krossisõiduks ja maanteekiivrid muudeks sõitudeks, sellest erinevused nii väljanägemises kui ka mugavuses....igale kiivrile on oma kasutusala ja igale kasutusalale oma kiiver...
Elu on...
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Kiivritele kehtivad DOT, Snell ja Euro turvanormid, mille järgi neid katsetataks. Vahet ei ole, kas on tänavasõidu või offroad kiiver. Lahtise näoosaga kiivritele kehtivad pisut leebemad normid.

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Krossikiivriga sõitmine mõne palja rattaga maantekiirusel on ikka väga väsitav tegevus. Sellel nokal on päris suur õhutakistus, sellega läheb ratas tagarattasse nii mis kole.. :D

Ok, turvalisusest nii palju, et krossikiivrisse võib sulle igasuguseid putukaid lennata, endal lennanud ka mesilasi/herilasi mõned (3 korda on ellu jäänud), mis võivad nt sind hammustada ja vat kui ootamatusest mõni vale liigutus teha oledki kraavis või eessõitja tagatules. nojah... ka oht
:wink:

mikk46

Lugemata postitus Postitas mikk46 »

krossi kiivriga ei hakka suvel kuuma ilmaga nii palav. aga jah kui maanteel sõita mingi 120km/h siis oleks kinnine kiiver parem sest need putukad on tõesti halvad asjad eriti suurel kiirusel sõites.

Teema algataja
onu Reemus

Lugemata postitus Postitas onu Reemus »

Krossikiivriga on jah see jama,et suurtel kiirustel läheb asi käest ära ja
putukavõrk tuleks ka ette panna aga "krossi sõitmiseks nagu loodud".
Hea kiivri ostmine on tegelikult aega ja raha nõudev tegevus,kus kuula mida teised räägivad aga proovima pead ise.
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

Emm.. olen sõitnud Krossikiivriga kuskil 80km/h.Vapsjee ei püsi peas,ja õhtuks on kael nii valus ei taha eriti ennast liigutadagi...Kui ikka maanteel siis ikka kinnine ja krossi rajal krossikiiver kuhu se loodud on...
Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

Aga on ka täisklaasiga lahtised... ise kasutan ja olen rahul nii linnas, kui ka maanteel. Lisaks veel, et õige aerodünaamikaga nokaga saab ka kiiresti sõita ja kui päikeseprillid koju jäävad aitab ka.
Kasutaja avatar

kmx

Lugemata postitus Postitas kmx »

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

A vot sellest ma ei saa aru, milleks osta krossikiiver, kui sõidetakse rolleriga :shock: .Et roller on siis nii vinge offroad tehnika ja läheb kohe hüppesse ja mülkasse ning temaga tuleb tegelda nii, et tavakiivril läheb visiir matsust uduseks, sestap peab sõltumatuid prille kasutama?
Või krossikiiver on änksam?Rakveres ma pole ühtegi rollerimees näinud, kes sõidab tänavakiivriga.Mingi uus mood vist?

primo, kes tormab poodi krossikiivri järele
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ahh, whatever mis kiiver, peaasi et peas on.
Kasutaja avatar

Burn7

Lugemata postitus Postitas Burn7 »

Kõige turvalisem on ikka munakoor! :)

mikk46

Lugemata postitus Postitas mikk46 »

krossikiiver on nooremate seas populaarsesm vist, sest välumus on tollel palju tuusem kui kinnisel.

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Niisiis, paljud hindavad oma pead tõsiselt? ehk siis kui paljudel on arai vms tõsisemat sorti kiiver?

kalew

Lugemata postitus Postitas kalew »

Primo kirjutas:
A vot sellest ma ei saa aru, milleks osta krossikiiver, kui sõidetakse rolleriga :shock: .Et roller on siis nii vinge offroad tehnika ja läheb kohe hüppesse ja mülkasse ning temaga tuleb tegelda nii, et tavakiivril läheb visiir matsust uduseks, sestap peab sõltumatuid prille kasutama?
Või krossikiiver on änksam?Rakveres ma pole ühtegi rollerimees näinud, kes sõidab tänavakiivriga.Mingi uus mood vist?

primo, kes tormab poodi krossikiivri järele
minu põhjendus sellele on et olen ennem krossisõitnud siis selle ostnud ,aga nüüd krossikas maha müüdud ja roller ostetud ja eriti raha ka raisata ei taha´ks kui kiiver juba olemas on
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Minuarvates sobiks jolleriga kokku eest lahtine kiiver. Rattakiiver ei kaitse muffigi ja ´astronaut´on kuidagi natuke palju või nii. Küll ´astronaut´ kaitseb rohkem tegelikult vist.

Ristiisa

Lugemata postitus Postitas Ristiisa »

Tere
Astronaut igal juhul turvalisem kui lahtine kiiver. Kui lenksuga vastu hambaid saad siis hakkad mõtlema :?
Kasutaja avatar

montesa
Tsikkel: Yamaha R1 110kw 98.a

Lugemata postitus Postitas montesa »

*
Viimati muutis montesa, 31 Mai 2010, 00:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Kui sul nagu enda peast savi on.. siis ära pärast siia nutma ka tule, et politsei trahvi tegi ja seda mitte stiilipärast vaid seepärast, et ta selleks kohustatud on.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

montesa

*
Viimati muutis montesa, 31 Mai 2010, 00:01, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

CB500

montesa kirjutas:
kuule sõidan juba aasta rebeliga pole kordagi kukkunud ja ment pole ka tülitanud ja linnas pole kiirused ka nagu suured ex
Okei kõva mees, ise tead mis teed, peaasi et ma sind sellisena ei leiaks kuskil :arrow: http://streetbikeworld.com/forum/forum_ ... =1291&PN=1
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

t*** need on haiged pildid, ma nagu vaatasin mida fucki. Liiga haige. Võttis südame pahaks nats. Ja kui sa sealt alt ei lugenud, siis seal oli juba commente tehtud selle kohta. Et muidu õpetuseks kõlbavad küll ja panevad mõtlema ka, aga natike peab austust ka olema. Minuarust ei tasu kohe hakata levitama selliseid pilte. Mida tema vanemad tuttavad mõtleksid kui avastaksid, et need on netis üleval ja igalepoole levinud. Nojah ega sa neid ülesspannud ah pohh(not my prob). KASUTAGE KIIVRIT.
Kas nüüd on parem RONK ?? Ja ma ise kolme aastane ei ole aga esta on kolm küll :!:
Viimati muutis Whitebalance, 17 Sept 2005, 18:33, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Whitebalance kirjutas:
t*** need on haiged pildid ma nagu vaatasin mida fucki -- t*** liiiga haige .. Võttis südame pahaks nats .. Ja kui sa sealt alt ei lugenud siis jahm, et muidu õpetuseks kõlbavad küll ja panevad mõtlema ka aga natike peab austust ka olema, et ei tasu minuarust kohe hakata levitama selliseid pilte nagu mida tema vanemad tuttavad mõtleksid kui avastaksid et need on netis üleval ja igalepoole levinud. Nojah ega sa neid ülesspannud ah pohh eks jahm.. KASUTAGE KIIVRIT
Tõsiselt arusaadav jutt. Oled sa mõni 3 aastane või ikka koolis käinud. Lausa oksele ajab sellist emakeelt lugeda. Ega kirjavahemärgid ei hammusta. :evil:
Viimati muutis Ronk, 18 Sept 2005, 00:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

montesa

*
Viimati muutis montesa, 31 Mai 2010, 00:01, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

CB500

Whitebalance, rotten.com-is on palju suurem pildiseeria samast juhtumist.
Nii et võid kindel olla, et see vend sai postuumselt enam-vähem maailmakuulsaks.

Btw, normaalne kirjapilt on siin foorumis teretulnud nähtus.
Kasutaja avatar

ronrix
Tsikkel: Honda VTX 1800 C

Lugemata postitus Postitas ronrix »

neid kukkumise pilte nii palju igast saitidel üleval- üx jubedam kui teine
rotten.com,ogrish.com etc. Kiiver aga igatahes pähe, piltidel paistab, et pole kolju midagi nii kõva kui räägitaxe.
Shadow VT 600C, VTX 1800C

Teema algataja
direktor

Lugemata postitus Postitas direktor »

minu isiklik arvamus on selline, et krossikiiver on poole stiilsem sõiduks nii tänaval kui metsas kui bikekiiver. ja ma ei saa aru kas mingid vennad sõitsid siin 120 ilma prillideta ja siis ohkisid et putukad lendavad silma. otseloomulikult kuuluvad krossikiivri juurde ka prillid;)
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

direktor kirjutas:
minu isiklik arvamus on selline, et krossikiiver on poole stiilsem sõiduks nii tänaval kui metsas kui bikekiiver
no mai tea... ma arvan, et stiilsemat kiivrit ei ole olemas kui see - väike paintscheme kah ja ongi tip-top. Shoei, Arai või AGV muidugi pole, aga väga vinge näeb välja küll...

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

kAS keegi oskab juhuslikult selle kiivri kohta midagi öelda? kasutab keegi seda ja on ta oma hinda väärt ? AGV XR 2 http://www.agv.com/Range/Range_Open.htm

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

Türklane kirjutas:
kAS keegi oskab juhuslikult selle kiivri kohta midagi öelda? kasutab keegi seda ja on ta oma hinda väärt ? AGV XR 2 http://www.agv.com/Range/Range_Open.htm
On!!

HMzz! Sul on nüüd kas vale pilt või vale mark.

vaata - www.agv.it - sealt on parem ülevaade.

Endal on sama XR2 - Euroopas on tal nimeks GP-PRO!
Sõitnud pea 9000 km. Ainult positiivsed kogemused.
Peas istub väga hästi!!! Vaikne ja ventilatsioon on väga hea.
Klaas ei läe kunagi uduseks.

Ma ei oska mitte midagi muud soovitada ... kui, et proovi järele.
Saad kohe aru, kui pähe paned, miks on ta teistest kallim. :)
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”