Kiiver !
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kiiver !
Kas mingid uuringud on seda ka tõestanud, et kumb kiivritest on turvalisem, kas KINNINE- või KROSE kiiver???
Mis imelik firma see "Krose" on?
Pole nagu varem kuulnudki sellisest...ilmselt miski kahtlane väljamaa värk....
Zeek, kes teab et kinnine kiiver on turvalisem kui lahtine...ja et krossikiiver on mõeldud eelkõige krossisõiduks ja maanteekiivrid muudeks sõitudeks, sellest erinevused nii väljanägemises kui ka mugavuses....igale kiivrile on oma kasutusala ja igale kasutusalale oma kiiver...

Zeek, kes teab et kinnine kiiver on turvalisem kui lahtine...ja et krossikiiver on mõeldud eelkõige krossisõiduks ja maanteekiivrid muudeks sõitudeks, sellest erinevused nii väljanägemises kui ka mugavuses....igale kiivrile on oma kasutusala ja igale kasutusalale oma kiiver...
Elu on...
Krossikiivriga sõitmine mõne palja rattaga maantekiirusel on ikka väga väsitav tegevus. Sellel nokal on päris suur õhutakistus, sellega läheb ratas tagarattasse nii mis kole..
Ok, turvalisusest nii palju, et krossikiivrisse võib sulle igasuguseid putukaid lennata, endal lennanud ka mesilasi/herilasi mõned (3 korda on ellu jäänud), mis võivad nt sind hammustada ja vat kui ootamatusest mõni vale liigutus teha oledki kraavis või eessõitja tagatules. nojah... ka oht

Ok, turvalisusest nii palju, et krossikiivrisse võib sulle igasuguseid putukaid lennata, endal lennanud ka mesilasi/herilasi mõned (3 korda on ellu jäänud), mis võivad nt sind hammustada ja vat kui ootamatusest mõni vale liigutus teha oledki kraavis või eessõitja tagatules. nojah... ka oht

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
A vot sellest ma ei saa aru, milleks osta krossikiiver, kui sõidetakse rolleriga
.Et roller on siis nii vinge offroad tehnika ja läheb kohe hüppesse ja mülkasse ning temaga tuleb tegelda nii, et tavakiivril läheb visiir matsust uduseks, sestap peab sõltumatuid prille kasutama?
Või krossikiiver on änksam?Rakveres ma pole ühtegi rollerimees näinud, kes sõidab tänavakiivriga.Mingi uus mood vist?
primo, kes tormab poodi krossikiivri järele

Või krossikiiver on änksam?Rakveres ma pole ühtegi rollerimees näinud, kes sõidab tänavakiivriga.Mingi uus mood vist?
Challenge the Adventure.Ride The World
minu põhjendus sellele on et olen ennem krossisõitnud siis selle ostnud ,aga nüüd krossikas maha müüdud ja roller ostetud ja eriti raha ka raisata ei taha´ks kui kiiver juba olemas onPrimo kirjutas:A vot sellest ma ei saa aru, milleks osta krossikiiver, kui sõidetakse rolleriga.Et roller on siis nii vinge offroad tehnika ja läheb kohe hüppesse ja mülkasse ning temaga tuleb tegelda nii, et tavakiivril läheb visiir matsust uduseks, sestap peab sõltumatuid prille kasutama?
Okei kõva mees, ise tead mis teed, peaasi et ma sind sellisena ei leiaks kuskilmontesa kirjutas:kuule sõidan juba aasta rebeliga pole kordagi kukkunud ja ment pole ka tülitanud ja linnas pole kiirused ka nagu suured ex

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
- Kontakt:
t*** need on haiged pildid, ma nagu vaatasin mida fucki. Liiga haige. Võttis südame pahaks nats. Ja kui sa sealt alt ei lugenud, siis seal oli juba commente tehtud selle kohta. Et muidu õpetuseks kõlbavad küll ja panevad mõtlema ka, aga natike peab austust ka olema. Minuarust ei tasu kohe hakata levitama selliseid pilte. Mida tema vanemad tuttavad mõtleksid kui avastaksid, et need on netis üleval ja igalepoole levinud. Nojah ega sa neid ülesspannud ah pohh(not my prob). KASUTAGE KIIVRIT.
Kas nüüd on parem RONK ?? Ja ma ise kolme aastane ei ole aga esta on kolm küll
Kas nüüd on parem RONK ?? Ja ma ise kolme aastane ei ole aga esta on kolm küll

Viimati muutis Whitebalance, 17 Sept 2005, 18:33, muudetud 2 korda kokku.
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Tõsiselt arusaadav jutt. Oled sa mõni 3 aastane või ikka koolis käinud. Lausa oksele ajab sellist emakeelt lugeda. Ega kirjavahemärgid ei hammusta.Whitebalance kirjutas:t*** need on haiged pildid ma nagu vaatasin mida fucki -- t*** liiiga haige .. Võttis südame pahaks nats .. Ja kui sa sealt alt ei lugenud siis jahm, et muidu õpetuseks kõlbavad küll ja panevad mõtlema ka aga natike peab austust ka olema, et ei tasu minuarust kohe hakata levitama selliseid pilte nagu mida tema vanemad tuttavad mõtleksid kui avastaksid et need on netis üleval ja igalepoole levinud. Nojah ega sa neid ülesspannud ah pohh eks jahm.. KASUTAGE KIIVRIT

Viimati muutis Ronk, 18 Sept 2005, 00:15, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
no mai tea... ma arvan, et stiilsemat kiivrit ei ole olemas kui see - väike paintscheme kah ja ongi tip-top. Shoei, Arai või AGV muidugi pole, aga väga vinge näeb välja küll...direktor kirjutas:minu isiklik arvamus on selline, et krossikiiver on poole stiilsem sõiduks nii tänaval kui metsas kui bikekiiver
kAS keegi oskab juhuslikult selle kiivri kohta midagi öelda? kasutab keegi seda ja on ta oma hinda väärt ? AGV XR 2 http://www.agv.com/Range/Range_Open.htm
On!!Türklane kirjutas:kAS keegi oskab juhuslikult selle kiivri kohta midagi öelda? kasutab keegi seda ja on ta oma hinda väärt ? AGV XR 2 http://www.agv.com/Range/Range_Open.htm
HMzz! Sul on nüüd kas vale pilt või vale mark.
vaata - www.agv.it - sealt on parem ülevaade.
Endal on sama XR2 - Euroopas on tal nimeks GP-PRO!
Sõitnud pea 9000 km. Ainult positiivsed kogemused.
Peas istub väga hästi!!! Vaikne ja ventilatsioon on väga hea.
Klaas ei läe kunagi uduseks.
Ma ei oska mitte midagi muud soovitada ... kui, et proovi järele.
Saad kohe aru, kui pähe paned, miks on ta teistest kallim.

APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.