BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Kasutaja avatar

Teema algataja
Raki
Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 80 korda

Re: BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas Raki »

urmas66 kirjutas: 03 Okt 2021, 12:58

Sul on sama teema mis minulgi oli, ehk istumisel hakkab nö sabakont rohkem survet saama ja taguots läheb valusaks,sest originaalsadul on keskelt kõrgem-munajas-tagumine serv tõusev.
Kui tuharate küljed-kannikad võrdselt kannavad, siis on pikem istumine mugavam, sest raskus jaotub suuremale alale. Uuel Sargent sadulal on keskkoht lohuga ehk probleem üsna kergelt lahendatud. Päris kindlasti saab selle tegmisega iga sadulsepp ka meil hakkama. pead oskama seletada mida vaja. Lisaks on mittelibisev kate hea,et saad isteasendit paremini fikseerida.
Ehk mul on täpselt sama asi tehtud,selle erinevusega,et selle lohu istmesse istun ise, sest seal all on õhuke kiht seda nn memory foami(kujuvõttev vahtkumm-poroloon),et vesi istmele seistes ei koguneks. Asja point, et seda mittelibisevat katset on vihmas sõitu alustades keerulisem kuivaks saada. Ma ei tea palju see sadul sul maksis,aga ega siin kohapeal ka seda keegi päris kommiraha eest ei tee. Mina tegin põhja ise ja katte tegmine veel väikese põhja tuunimisega läks mul 3a tagasi 130€. Mul siis TDM-l(sa seda ratast vast tead :) ) ühes tükis sadul ja tegin ümber ka tagaistuja osa. Nüüd naine enam igal pidurdusel selga ei vaju ja tal ka mugav istuda.

Jutt jumala õige. Muidugi lisaks pehmele keskmisele osale on sargentil tagant laiust ka rohkem. Ei istu nö sadulas kogu raskusega hargivahele, vaid saad mõnusalt tagumikku toetada.

Sargent maksis koos uue UK VATiga miski 450 EUR plus saatmine vist.

https://ragnarnakus.blogspot.com/
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”