Husqvarna 701 "Husky" Enduro (Rally), Honda CRF1000L - iSlanderADV
-
morse
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 301 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: Husqvarna 701 "Husky" Enduro (Rally), Honda CRF1000L - iSlanderADV
Lahe lugu. Mõtisklesin siin mahlade juurde valamise teemal.
Õlikulu on neil mootoritel pigem reegel. Samas ei saa ma üldse aru, miks mõni konkreetne mootor üldse õli ei võta. Sõitsime sõbraga Balkanil pika reisi koos maha ja tema 2009 690, millel omajagu kilomeetreid peal, ei võtnud üldse õli. Minu 2019 690 vajas korra paarisaja grammi peale valamist. Mul oli poolene coca pudel õliga kaasas
Mul on alguses peale olnud õlikulu suurusjärgus 100g/1000km või nats rohkem (oleneb palju peale keerad).
Tosool kadus ka minu rattal vahepeal ära. Radikas oli kahel põhjusel viga saanud: A suur kivi hõõrus radikasse augu ja B alumiste kronšade juurest immitses. Tõenäoliselt kusagil külili kukkumisega oli radika klamber viga saanud. Uus radikas peab hästi + ma paigaldasin mingid imelikud R&G kukkumispunnid (kuna ei taha, et radikas jälle jooksma hakkaks). Siiani on punnidest kasu olnud küll...
Teemaalgataja ilmselt teab aga tosooli puhul ei ole mõtet jälgida ainult paisupaagi taset. Kuna paisupaak on peale radika korki ja juhul kui radikas on väike leke, ei imeta korgist enam lisavedelikku peale. Seega tuleb aegajalt ikka radika kork maha keerata ja sisse vaadata. Normaalne on see, et radikas on täiesti täis.
![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.