"Pahad mootorratturid seal, kus neid taheta"
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Re: "Pahad mootorratturid seal, kus neid taheta"
Madlobster kirjutas: ↑18 Mai 2021, 15:11Sügava kummardus ja siirad vabandused
teie kõike teadvus
Ma olen männikul aega veetnud küll ja küll ujumisest pikniku ja seene korjeni, liivamägede kündmisest kuni muda puurimiseni erinevate motoriseeritud vahenditega.
Näinud jesper esteetidest, kes korra puhtal liival külili kukuvad ja siis kohe koju lähevad kuni autode põletamiseni ja korjuse sinna jätmiseni välja.
Sinna vahele mahuvad rahulikult plägapiknikutüüpidest külmkapi vendadeni, rabakündjad, kondimurdjad ja pereuputajad(surmad). Olen eest ära sõitnud laigulistel, sest osa kambast arvas, et lipu ajal on maru vahva lasketiirus motosporti harrastada (seda takka järgi õhinaga kilgates, et KV pole siin rohkem õigusi kui eesti riigi peamaksumaksjast temal.
Ehmatusest tooli hammustanud kui auto kõrval järsku püssiga mätas püsti tõusis (täis kamoga soldat mingeid metsa harjutusi läbi viimas)
oli sõbralik ja ütles et mets on neid täis, et kui võimalik mine sõida natuke eemal. Seega äi pole mul jah mitte kolbigi millestki aimu.Kellelgi ei ole jutualguses mainitud kodanike suhtes suuri pretensioone. See, et suur jumalus ning teadjamees jesper käituda oskab ei laiene absoluutselt kõigile männiku kaevandusala kaustajatele. Küll aga piirangud problemaatilisele "klientuurile" laienevad jesperitele.
Mida kolbi siin arusaamatuks jääb?
Jutt käib sellest, et samastad loodusesse prügi vedajad männikul enduurosõitjatega, pigem vastupidi, isegi minema aetud inimesi, kes risu täis autodega sealkandis "kohta otsivad" ja oi need vabandused on alati eriti naljakad, ala "pole kuskile viia."... pfft Pääsküla jäätmejaama alla 10km ja enamik sitta, mis veetakse metsa alla, saad veel tasuta ka ära anda )
Ei ole lademetes õliloike küll näinud, või, et keegi stta viskaks maha, pigem see rohkem ka grillijate teema aga sellest me ei räägi siin praegu.
Endal kärus on prügikott kaasas ja poiss tassib kõik sodi, mis leiame kärus koju sealt, et konteinerisse panna. Pigem ikka ka looduses enduurorajal sõites tekib sul respekt selle vastu, mitte ei lagasta seda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.