"Pahad mootorratturid seal, kus neid taheta"

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: "Pahad mootorratturid seal, kus neid taheta"

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Ja sina räägid järjekordselt targa näoga asjadest, millest sa kolbigi ei tea ega jaga. Täiesti arusaamatu, mismoodi need paar või sada või miljon tola saavad Männikul mingit kahju tekitada, mida sealsete õigustatud kasutajate käe läbi juba eelnevalt tekitatud pole, teeme oskamatusest külili kukkudes liiva katki või? Seal mingi märgatava lisakahju tegemiseks oleks EXC asemel pommitajat vaja, soovitavalt suuremat sorti.

Minu poolest on täiesti fine, kui kaitsejõud seal oma asja ajavad ja piiranguid seavad, maailmas on tähtsamaid asju kui mina ja mu värvilised mänguasjad. Kaevuritega on minuteada ammu sotid selged, kui paarituvaid konnasid ei ehmata, nii et isasel ära vajub, siis on nende poolt ka siiani roheline tuli olnud. Aga tulla mingit keskkonnakahju juttu ajama kohast, kus pidevalt langetatakse metsa, kaevatakse maa seest liiva, sõidetakse igasugu rasketehnikaga ringi ja tont teab mida veel, on ikka veidi rumal ma ütleks. Rohkem selline kiusu ajamise teema, enda elus on rõõmu vähe, siis on vaja teiste lõbu ka ära rikkuda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”