"Pahad mootorratturid seal, kus neid taheta"
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 294 korda
- Tänatud: 234 korda
Re: "Pahad mootorratturid seal, kus neid taheta"
Ükskord läksin Männikul krossikameestega juttu puhuma (keegi vahetas küünalt parasjagu). Aga kuna ma olin tookord jalgrattaga, siis oli selgelt näha, et nad olid kergendatud, et ma virisema ei tulnud, vaid niisama. Tänased jutud natuke selgitavad olukorda. Kuna ise sõidan mõlemaga ja mingit probleemi pole olnud, siis ei osanud ettegi kujutada, et üldse võiks tekkida selline olukord... Veider.
Aga sellest saan ma aru küll, miks rattasõit kõrvalseisjale kuidagi ohutum või loodust vähem kahjustavam võib tunduda. Pole lärmi ja maapinda kaabib ka vähem. Lihtsalt Kahju on sellest, et Männiku liivakaevanduse serv on enduurotamiseks tegelikult väga loogiline koht (loogilisem kui Urmase väimehe tagahoov näiteks )... Sinna kaitsealusesse rappa ei pea ju tingimata minema. Loikudest läbisõidu keeld on ka teada...
Krt ma just lubasin lapsele, et viin ta mopeedi nädalavahetusel haagisel sinna... Soovitage palun alternatiivset kohta. Mopilubadeni on veel paar aastat aega, nii et avalikule kruusateele minna ei saa. Krossirada pole ka päris see. Männiku karjääri teed ja metsarajad olid harjutamiseks 5+ (nädalavahetusel seal kaevanduse masinaid ei liigu). Ja eks me saaks seal edasi ka põristada aga järgmine nädalavahetus tundub kahtlane - ma arvan, et keegi võib seal veel luusimas käia.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.