BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Raki kirjutas: 14 Mai 2021, 10:35
romulus kirjutas: 14 Mai 2021, 09:29

Ma lasin enda sadula Tartus Christonis (https://christon.ee/) teha. Uus nahk (2 erinevat) + pehmem kiht alla. Läks u 140-. Ajaliselt klappis lausa nii, et täna viisin, homme sain kätte.

r.

No jah. Nad tahavad täpselt juhist et mis mind häirib aga ma ei oska neid juhendada. Tagumik jääb haigeks stiilis juhendamine ei sobi neile

Valusaks läheb siis,kui mingi osa taguotsast kannab rohkem ehk sul ei jaotu raskus kogu istmikule-reitele. GS sadul peaks olema vast piisavalt lai olema, aga istudes ju saad aru milline koht valusaks läheb. Minul läks nimmekondi koht valusaks,sest sadul oli tagant tõusva jooonega. See sai sirgeks ja tuharate alune suts laiemaks ning need kohad siis ka mingi geel-memory foam laadse kihi naha alla. Naha lasin ka mitte libiseva panna,saab isteasendit lõdvemaks lasta. Tegelikult tahan veel natuke reite alust toetuspinda laiemaks teha, aga pole viitsinud asja kätte võtta.
Oluliselt pehmem sadul ei ole ka alati garantiiks, et seal mugav istuda on. Näiteks sõbra chopperiga(seal mingi tugitooli laadne) on mul 30km pärast kannikas kange :)

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”