[U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 372 korda

Re: [U+] Mootorrattad ühissõidukiradadele, tehnilisest ülevaatusest võiks loobuda...

Lugemata postitus Postitas ranel »

morse kirjutas: 03 Veebr 2021, 13:21

Aga kui nüüd küsida, kas sa eelistaks, et TÜVi (tsiklitel) ei oleks, siis EI, seda ma ei eelistaks! Ma küll ei ole huvitatud, et mingid piduriteta rajakad mulle vastu kihutaks... Olgu ta siis kasvõi tsikkel aga kehvas tehnilises seisus on ta siiski arvestatav oht juhile ja kõrvalseisjatele.

Siin foorumis on jah entusiastid koos, kes vastutavad on masina eest - aga paremaks see elu meil küll ei läheks, kui TÜV ära jääks... Tüütu või mitte -

Ma ka ei saa aru, mida nutmine selle ÜV üle käib :D mootorratta ülevaatuselt on pm võimatu läbi kukkuda, kui ratas pidurdab, ei leki nagu mahlakask ja tuled töötavad.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”