Kokanoad ja teritamine
-
- Tsikkel: Softail
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Kokanoad ja teritamine
See on jälle see et kellele onu ja kellele tädi. Fakt on see, et sellist marmorit ei saa Eesti lihaveisest mida saab Austraalia, Uus-Meremaa ja Argentiina veisest, rääkimata Kobe lihast. Mina ei ole seda meelt, et kõik siin maailmas peab tulema nö eelista kodumaist ja naabrimehe käest lihtsalt sellepärast, et ta on naabrimees ja teeb ka midagi. Kui naabrimees pakub head, siis muidugi, aga kui mujalt tuleb parem, siis eelistan seda.
Mulle meeldib suvel dirty steaki teha otse sütel ja olen kasutanud Eestimaa lihaveist aga dry aged kujul selleks ja on ok.
Samas kui selleks saab ideaalselt kasutada mõnda rasvasemat mujal kasvanud veise antrekooti, mis ei pea olema dry aged et saada head mahlasust.
Sisefilee on üldse selline asi, mida ma väga ei tänna, seal puudub teadupärast rasv, aga just nimelt rasv on see, mis lihale maitse annab.
Kannatab proovida neid Willi asju ja siis otsustada, mis see endale see meelepärasem on.. Väga mitmed Tallinna tipprestoranid kasutavad samast kohast ostetud liha.
Tartumaal muidugi pidavat yks härra Wagyut kasvatama ja üsna edukalt, aga hind pidi ka olema pehmelt öeldes ränk.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.