Kokanoad ja teritamine

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2011 korda
Tänatud: 597 korda

Re: Kokanoad ja teritamine

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

softail84 kirjutas: 03 Dets 2020, 18:37

MX77: Promo cash & carry's oli väga hea valik viimati.

Ps ei pidanud silmas, et vanaema ahjus tehtud sealiha ei oleks taevalikult hea, loomulikult on, aga kui maailm sellega piirneb, siis ei olegi mõtet tipprestorani uksi kulutada.

Ja vale arvamus on, see, et Michelinis on alati mingi udupeen molekulaargastronoomia. Ei ole. Mu elu parim steak (korduvalt kusjuures) on söödud Le Millenaire's Reimsis. Steak seentega. Kaks asja, seenekaste ja liha ja ei mingeid suitsevad kadakaid ja söödavat mulda, aga iga suutäis on lihtsalt taevalik nauding.

Itaalia köögil ei ole midagi häda peale selle et kaks kolm päeva peale selle nautimist hakkab kõht tyhjaks minema 🤣

Igati nõus,et heade restoranide toit ei ole alati midagi ülemäärast. Võtad paarist komponendist eelroa ja kahest kolmest komponendist pearoa ning saadki selleks korraks kustumatu elamuse. Järgmine kord on juba järgmine elamus. Eks peamine on ikka see kuidas see valmistatud on.
Steik 5-6 sparglivarre ja veinikastmega võib ka jumalikult maitseda. Samas ma olen ka suur kalafänn ja ka kalast on võimalik imeasju väga lihtsalt teha.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”