Hälvik- Mootorratturid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik- Mootorratturid
Tervitan tumedas jopes kodanikku naked rattaga kes täna hommikul 09:20 Pärnu mnt-l Lennujaama suunas keerates minust väga lähedalt mööda tuiskas, kohe peale vöötrada. Juhiabid, nähes vahetult auto ees elusolendit, panid karjuma "jalakäia!!!" ja vajutasid konkreetselt pidurit . Õnneks minu taga hoiti pikivahet ja ei sõidetud mulle sisse. Illustratsioon ka
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
Vaata asja positiivsest küljest, igasugused abimehed vähemalt testitud nüüd ja töötavad
Selle konkreetse ülekäiguraja ja ristmiku kohta võib enam vähem kindel olla et keegi selga ei tule sest kui Järve keskuse poolt tulla siis jääb paremal olev sebra koht pigem pimedasse nurka ja seal neid jalutajaid sportijaid kogu aeg, et ollakse valmis pidurdama rohkem kui harju keskmine.
Ei õigusta situatsiooni, lihtsalt kulutan klaviatuuri.
kontakt nr. +372 52 58 244
Irw, kahju et see süsteem levinum ei ole - mõtle kui mugav oleks, kui splittides read automaatselt seisma jääks
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 187 korda
Kelle viga see siis nüüd on? Ratturi, kes sõitis oma sõitu, või elektroonika, mis vales kohas valele asjale reageeris?
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
bitter kirjutas: ↑23 Sept 2020, 10:24Tervitan tumedas jopes kodanikku naked rattaga kes täna hommikul 09:20 Pärnu mnt-l Lennujaama suunas keerates minust väga lähedalt mööda tuiskas, kohe peale vöötrada. Juhiabid, nähes vahetult auto ees elusolendit, panid karjuma "jalakäia!!!" ja vajutasid konkreetselt pidurit
. Õnneks minu taga hoiti pikivahet ja ei sõidetud mulle sisse. Illustratsioon ka
9_20.JPG
Google'i isesõitvate autodega pandi USA's tähele, et kui velotaja kõrval jalad pedaalidel seisab, siis saab isesõitva auto määramata ajaks seisma panna.
Teadupärast saab kaherattalisel vaikselt edasi-tagasi liikudes igavesti tasakaalu hoida. Isesõitva auto jaoks on see ootamatu käitumine ja valitakse kõige ohutum tegevus, st seismine.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Kas need juhiabid aru ei saanud et jalakäia oli tunduvalt kiirem ja liikus autost eemale ning ei kujutanud ohtu
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
Need sõiduabid ikka täisdebiilid jah. Isegi siil saab aru, et jalakäijal pole kahte ratast.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 569 korda
Ma lasin 2017a. autol päris hulga abisid maha võtta. Jäid püsikas ja ABS-EBS- ilma nendeta ei saagi autot. Ise võtsin mõned mugavus lisad juurde,aga need ei sega sõitmist. Mul igaljuhul ei pidurda autot keegi peale minu ja püsika,kui ise kiirust alandad.Täna just tsikkel ronis ringteel Luige-Saku remondilõigul samast reast mööda ja ma sain edasi sõita
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Kontakt:
urmas66 kirjutas: ↑23 Sept 2020, 20:20Ma lasin 2017a. autol päris hulga abisid maha võtta. Jäid püsikas ja ABS-EBS- ilma nendeta ei saagi autot. Ise võtsin mõned mugavus lisad juurde,aga need ei sega sõitmist. Mul igaljuhul ei pidurda autot keegi peale minu ja püsika,kui ise kiirust alandad.Täna just tsikkel ronis ringteel Luige-Saku remondilõigul samast reast mööda ja ma sain edasi sõita
Ma olen ka üht-teist ebaolulist välja lülitanud ja juhina eelistaks ise otsustada - kas ja kuidas pidurdada. Aga mõeldes, et mu pereliikmed-sõbrad võivad olla tänaval, kus autojuht terviserikke või joobe tõttu rahva sekka sõidab, ma ei poolda ja ei propageeri ohupidurduse väljalülitamist. Ega need pidurduse abid nüüd üleliia häirivad ka ei ole. Mul on 65 000 km vältel olnud 2 olukorda, kus algoritm pidurdas pikivahe pärast autoga - väikeselt ringilt väljudes andsin juba vaikselt gaasi kui eessõitev (see võis olla üks väljumine varem mahakeeraja) auto ootamatult aeglustas ja 2 stanget olid hetkeks liiga lähestikku (algoritmi jaoks). Pluss siis eilne pikivahe "inimesega". Teades, et see võib kellegi elu või tervise päästa, saan hakkama.
-
- Toetajaliige
Piduri assistent on mul ka olemas(ilmselt kõigil uuematel autodel),aga see aitab äkkpidurdusel, seda ei saa välja võtta või lülitada. See möödasõitja sellises kohas ei ole normaalne tegelane ,see on ka selge.
ML-Transport AS
-
- Kontakt:
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 591 korda
Mina kogu loos (Sõitis minust liiga lähedalt mööda, minu trandulett võpatas, mina võpatasin, kohvi loksus pükstele) suurt hälvikut ei näe.
Aga kuna kohal ei olnud võis olla tegemist üliohtliku olukorraga, mida siit arvuti tagant on raske mõista.
-
- Toetajaliige
Madlobster kirjutas: ↑24 Sept 2020, 12:16Mina kogu loos (Sõitis minust liiga lähedalt mööda, minu trandulett võpatas, mina võpatasin, kohvi loksus pükstele) suurt hälvikut ei näe.
Aga kuna kohal ei olnud võis olla tegemist üliohtliku olukorraga, mida siit arvuti tagant on raske mõista.
Seal on nagu üks sõidurida ja ega sealt pole nagu kuskile kiirmini jõuda ka. Ehk kui pole hälvik,siis täiesti mõttetu manööver igaljuhul.
ML-Transport AS
-
- Kontakt:
Ma roolis juhin, ei kohvita, ei toitu ega teksti. Kuidas minu taga pidurdati ja kas midagi kusagile loksus, ei tea. Kui olid mõistlikud pikivahed siis vast jäid plekid terveks. Nii või naa inimeste tervisele olulist ohtu polnud, plekke saab vahetada. Pean seda teemakäsitlust vajalikuks. Sellise stiiliga jätkates kodanik varem või hiljem mingi jama kellelegi põhjustab ja siis otsivad kahjukäsitlejad ta üles. Pardakaamerad, pealtnägijad jne. Tihedal tipptunnil kipuvad sellised äkilised pidurdused tahapoole eskaleeruma, kui pikivahed napid.
[mention]urmas66[/mention] Seal läheb varsti laiemaks ka, tagasipöörderada ühineb. Kodanik jätkas umbes samas stiilis, Järvevanasse jõudes oli vast veel paarist autost möödas. Pakun, et Järvevana lõpuks oli tal ca kõva 30-40 sekundit edumaad. Heal juhul 1 foori tsükkel.
-
Väga vahet pole. Tagantotsasõidu puhul on süüdi ikka see, kes pikkivahet ei hoidnud piisavat, et pidurdada jõuaks.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Kunagi matemaatikud arvutasid välja selle, kui palju taga pool kolonnis sõitjatel tekib ahelavarii selle peale, kui esimene sõitja jala gaasipedaalilt ilma pidurdamata korraks tõstab ja see ei olnud väga paljude kilomeetrite pikkune tee.
-
nii...?
-
- Toetajaliige
See on nii. Mitte just ahelavarii,aga autod jäävad seisma Saku kandis Tallinna ringteel remondilõigul igal hommikul ja õhtul. Kuigi ees otseselt keegi ei peatu ja seda sihilikult ei tee. Piisab,et kolonnis keegi aeglustab järsemalt ja paarikümne auto pärast jäävad kõik korraks seisma. Suurema kiiruse ja olematu pikivahe korral on ahelavarii. Meil veel neid eriti ei juhtu,aga saksa staudest bahnidel on ilmslet kõik kuulnud.
ML-Transport AS
-
- Toetajaliige
Siin sai koer joosta ja totu metsast kätte
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91563923
ML-Transport AS
urmas66 kirjutas: ↑03 Nov 2020, 16:39Siin sai koer joosta ja totu metsast kätte
![]()
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91563923
Koeral ka hea meel väikesest treeningust ja värskes õhus viibimisest
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Mis ajast on krossikaga sõitmiseks lube vaja?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Rääkimata sellest et kui avalikul teel siis number,kindlustus ja muud jutud.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 3 korda
Ei ole ju sellist erandit seaduses, et krossikad võivad ilma numbri ja sellega kaasnevata avalikus liikluses osaleda.
-
- Toetajaliige
Võin eksida,aga ilma numbri ja ämbrita võid ainult maanteed või tänavat risti ületada.
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
See kõlab umbes nii, püss põõsa, ise kaevikusse, ja siis tuli neli tankisti ja šarik ja võtsid vangi. iroonia
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
No ma ei saa aru miks ta edasi ei sõitnud. Ise küll ei tahaks olla ohvitser Laika poolt kinni peetud . Arvasin, et selline kinnipidamine on päris kurjategijatele reserveeritud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Kui inimene ei allu politsei märguandele, siis tegu ju ongi (potensiaalne (proovi korra veel)) kurjategija. Minu kaastunne kuulub hetkel küll sellele pontule
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.