Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Re: Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.
Alterjor kirjutas: ↑13 Mai 2020, 21:46randel kirjutas: ↑13 Mai 2020, 21:06Suurimaks plussiks ongi minu arust kasutusmugavus, pole vaja voodritega mässata. Ma olin ka enne Kodiaki soetamist üsna kahtlev, kas see hind ära tasub, aga hetkel enam kahtluseid pole.
Eks hind vs omadused on alati kasutaja subjektiivne hinnang ja ma ei pretendeeri absoluutselt tõeleMugavus võib olla tõesti müügiargument aga täpselt samamoodi kasutan sooja pesu ja/või fliisi. Kolmandat kihti nn sooja enam ammu ei kasuta ja üldiselt viskan kohe nurka seisma. Sest see raibe võtab palju ruumi reisipagasis, teeb jope kohati ebamugavaks ja pole niisama kantav ja tänu sellele on pigem 1-2 fliisi kaasas sama eesmärgiga ja saab veel hiljem linna peale ka minna kui vaja. Kuigi vist olen näinud juba selliseid kihta ka mis on kantavad niisama aga ei mäleta kellel.
Vihmakiht nüüd käib küll rohkem peale ja maha nüüd aga põhiliselt ikka kevadel/sügisel koguaeg all ja ventiga külma peale kui hakkab palvaks minema.
Kõik ei peagi olema absoluutne tõde, hea on kuulda ka niisama, miks keegi endale midagi on maha müünud
Selline väike nüanss, et Goretex Pro puhul laseb ventilatsiooniluku avamine õhu tuulekindla voodri alla, mis tagab palju efektiivsema jahutuse kui klassikalise jopega, kus jope all olev tuulekindel vooder liikuva õhu ikkagi ära blokeerib. See annab täitsa märgatava erinevuse, kui laias temperatuurivahemikus mugav sõita on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.