Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Re: Sõiduvarustuse kiitmine/kirumine.
Alterjor kirjutas: ↑08 Mai 2020, 22:03https://loodusinvest.ee/pood?filter_kau ... ubamark=or
ja Revit'l on ka päris lai igasugu jopesi. Neist ei sobinud ka miski?
Revitil pold midagi head goretex pro seeriast.
Kas loodusinvestil on poes la riideid?
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Tsikkel: R1200R -17
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
Raki kirjutas: ↑08 Mai 2020, 22:11Alterjor kirjutas: ↑08 Mai 2020, 22:03https://loodusinvest.ee/pood?filter_kau ... ubamark=or
ja Revit'l on ka päris lai igasugu jopesi. Neist ei sobinud ka miski?
Revitil pold midagi head goretex pro seeriast.
Kas loodusinvestil on poes la riideid?
No vaata nende koduleheküljelt, seal ju kirjas, mida neil saada on, mida mitte...
-
- Kaupmees
- Tänatud: 42 korda
- Kontakt:
Tulge visake vahelduseks Cloverile pilk peale. Itaalia disain, kvaliteetne, hea istuvus ja korralikud tehnilised lahendused. Enamus mudeleid poes olemas. https://motomarket.ee/kategooria/soiduv ... id/clover/
-
Leidsin ühe päris huvitava ja uue firma, mida ei olnud varem kuulnud Stadler: https://www.mymotomarket.com/en/motorcy ... tex-jacket
Väidetavalt sõidavad kõik Saksa motopolitseid nende riietega. Reviewd on ka päris hea. Leidsin video kus kõrvutati seda Kodiakiga ja juba videost oli näha et Stadleril varrukad nats mulle sobilikumad (lühemad). Kas keegi on kokku puutunud?
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
- Tsikkel: T7
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 35 korda
Kahjuks Stadler kohta midagi öelda ei oska aga huvi pärast uuriks neilt kes ostnud nii kalli või nn goretex pro jope, et see 2, 3 või 4 kordne hind tasub teiste jopede ees ära ehk selle eluiga kui ka nn omadused püsivad 2, 3 või isegi rohkem kauem? Või samamoodi vahetad a'la peale paari aastat või 50-75k km välja kuna lihtsalt ei toimi enam? Kas siis poleks mõtekam osta üle aasta odavam mille veepidamine on ilmselt peaaegu samaväärne või ligilähedane alguses ja lihtsalt vahetada välja?
Ma saan aru, kui sõitmine on igapäeva töö nagu politseil või need kes teevad maailma tiiru peale aga enne seda ei suuda endale kuidagi mõtestada seda hinda.
HRRRRR, click click, tock tock, HHHHHH, ZIIIIIII POK POK POK!
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Ma oskan öelda Klim Kodiak Goretex Pro kogemuse pealt, et ma olen küll väga rahul. Päevi jutti pole lausvihmas sõitnud, aga pool päeva vihma polnud probleemiks. Tuulutuslukud kinni saab praeguse +5..+10 kraadiga sõita nii, et vaid soe pesu all, päris nulli ligi temperatuuriga panen fliisi lisaks. Lukud lahti puhub väga mõnusalt tuul läbi ja kannatab sellise +30 ka ära suurema probleemita. Kaks hooaega on kenasti kestnud ja väsimuse märke veel pole. Suurimaks plussiks ongi minu arust kasutusmugavus, pole vaja voodritega mässata. Ma olin ka enne Kodiaki soetamist üsna kahtlev, kas see hind ära tasub, aga hetkel enam kahtluseid pole.
Eks hind vs omadused on alati kasutaja subjektiivne hinnang ja ma ei pretendeeri absoluutselt tõele
-
Alterjor kirjutas: ↑13 Mai 2020, 20:20Kahjuks Stadler kohta midagi öelda ei oska aga huvi pärast uuriks neilt kes ostnud nii kalli või nn goretex pro jope, et see 2, 3 või 4 kordne hind tasub teiste jopede ees ära ehk selle eluiga kui ka nn omadused püsivad 2, 3 või isegi rohkem kauem? Või samamoodi vahetad a'la peale paari aastat või 50-75k km välja kuna lihtsalt ei toimi enam? Kas siis poleks mõtekam osta üle aasta odavam mille veepidamine on ilmselt peaaegu samaväärne või ligilähedane alguses ja lihtsalt vahetada välja?
Ma saan aru, kui sõitmine on igapäeva töö nagu politseil või need kes teevad maailma tiiru peale aga enne seda ei suuda endale kuidagi mõtestada seda hinda.
Stadleril on nt 10 aastane garantii. Ehk kui millegi muu järgi isutama ei hakka (mida mul hakkaks järgmisest hooajast ), siis 10 a võiks muretu küll olla
-
- Tsikkel: T7
- Tänatud: 35 korda
randel kirjutas: ↑13 Mai 2020, 21:06Suurimaks plussiks ongi minu arust kasutusmugavus, pole vaja voodritega mässata. Ma olin ka enne Kodiaki soetamist üsna kahtlev, kas see hind ära tasub, aga hetkel enam kahtluseid pole.
Eks hind vs omadused on alati kasutaja subjektiivne hinnang ja ma ei pretendeeri absoluutselt tõele
Mugavus võib olla tõesti müügiargument aga täpselt samamoodi kasutan sooja pesu ja/või fliisi. Kolmandat kihti nn sooja enam ammu ei kasuta ja üldiselt viskan kohe nurka seisma. Sest see raibe võtab palju ruumi reisipagasis, teeb jope kohati ebamugavaks ja pole niisama kantav ja tänu sellele on pigem 1-2 fliisi kaasas sama eesmärgiga ja saab veel hiljem linna peale ka minna kui vaja. Kuigi vist olen näinud juba selliseid kihta ka mis on kantavad niisama aga ei mäleta kellel.
Vihmakiht nüüd käib küll rohkem peale ja maha nüüd aga põhiliselt ikka kevadel/sügisel koguaeg all ja ventiga külma peale kui hakkab palvaks minema.
Kõik ei peagi olema absoluutne tõde, hea on kuulda ka niisama, miks keegi endale midagi on maha müünud
See 10 aastat tundub nagu autode garantii, mis katab täpselt niipalju, et ei kata lõpuks midagi.
- not suitable for off-road use, as the front zipper is not covered
HRRRRR, click click, tock tock, HHHHHH, ZIIIIIII POK POK POK!
-
See luku katte puudumine on küll hea point miks edasi otsida!
-
- Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
- Tänatud: 71 korda
Minu poolt kiidusõnad HJC mudelivaliku suht kõige basicumale, CS-15 kiivrile. Sain Uus-Meremaalt väga hea hinnaga (umbes 40 euri), aga siiani väga mugav, töötava ventilatsiooniga ja ilma liigse moonutuseta visiirile. Kõrvaklapipesad ja prillisooned on olemas, sobib palju paremini mu peakujuga kui nende kallimad kiivrid ja ka SHARP hinnang on 4 tärni viiest, ehk ikka päris hea. Selle raha eest super kiiver.

-
- Kontakt:
Alterjor kirjutas: ↑13 Mai 2020, 21:46randel kirjutas: ↑13 Mai 2020, 21:06Suurimaks plussiks ongi minu arust kasutusmugavus, pole vaja voodritega mässata. Ma olin ka enne Kodiaki soetamist üsna kahtlev, kas see hind ära tasub, aga hetkel enam kahtluseid pole.
Eks hind vs omadused on alati kasutaja subjektiivne hinnang ja ma ei pretendeeri absoluutselt tõeleMugavus võib olla tõesti müügiargument aga täpselt samamoodi kasutan sooja pesu ja/või fliisi. Kolmandat kihti nn sooja enam ammu ei kasuta ja üldiselt viskan kohe nurka seisma. Sest see raibe võtab palju ruumi reisipagasis, teeb jope kohati ebamugavaks ja pole niisama kantav ja tänu sellele on pigem 1-2 fliisi kaasas sama eesmärgiga ja saab veel hiljem linna peale ka minna kui vaja. Kuigi vist olen näinud juba selliseid kihta ka mis on kantavad niisama aga ei mäleta kellel.
Vihmakiht nüüd käib küll rohkem peale ja maha nüüd aga põhiliselt ikka kevadel/sügisel koguaeg all ja ventiga külma peale kui hakkab palvaks minema.
Kõik ei peagi olema absoluutne tõde, hea on kuulda ka niisama, miks keegi endale midagi on maha müünud
Selline väike nüanss, et Goretex Pro puhul laseb ventilatsiooniluku avamine õhu tuulekindla voodri alla, mis tagab palju efektiivsema jahutuse kui klassikalise jopega, kus jope all olev tuulekindel vooder liikuva õhu ikkagi ära blokeerib. See annab täitsa märgatava erinevuse, kui laias temperatuurivahemikus mugav sõita on.
-
- Kontakt:
Kui ma tsikliga ei sõida, siis ma võtan tsiklijope enamasti seljast ära kui palav on
-
- Kontakt:
Ilmselt pole suvel foori taga eriti vahet, milline tsiklijope seljas on, palav on igal juhul.
-
- Tsikkel: Suzuki VZ 800, DL1000, DL650
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
- Kontakt:
Testitud Modeca Upswing suvine jope. nii sõidu kui seisu ajal oli tänase +26...28 päris inimlik tunne. sõidu ajal lausa lux jahutus. kohvipeatuse ajal tekkis t-sargi kandjatel ?, et miks nii sissepakitud suvel palavaga, pidasin reklaammimaigulise loengu... . selja, õla ja küünar kaitsmed. eelistasin seda mudelit, kuna sai kurgu alt kaelavahe tuule vastu kinni. ise 184 pikk ja XL oli just ok. pikemale mehel jääks ilmselt selg paljaks. sobib ka täiesti algstaadiumis ölleköhu omanikule. 105 euri+ ning 10 vist oli saatmine.
-
- Tsikkel: Honda VFR1200x DCT Crosstourer
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 23 korda
joha123 kirjutas: ↑09 Aug 2020, 20:19Testitud Modeca Upswing suvine jope. nii sõidu kui seisu ajal oli tänase +26...28 päris inimlik tunne. sõidu ajal lausa lux jahutus. kohvipeatuse ajal tekkis t-sargi kandjatel ?, et miks nii sissepakitud suvel palavaga, pidasin reklaammimaigulise loengu... . selja, õla ja küünar kaitsmed. eelistasin seda mudelit, kuna sai kurgu alt kaelavahe tuule vastu kinni. ise 184 pikk ja XL oli just ok. pikemale mehel jääks ilmselt selg paljaks. sobib ka täiesti algstaadiumis ölleköhu omanikule. 105 euri+ ning 10 vist oli saatmine.
Kustkohast ostsid?
-
- Tsikkel: Suzuki VZ 800, DL1000, DL650
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
- Kontakt:
Rasmusk kirjutas: ↑10 Aug 2020, 14:50joha123 kirjutas: ↑09 Aug 2020, 20:19Testitud Modeca Upswing suvine jope. nii sõidu kui seisu ajal oli tänase +26...28 päris inimlik tunne. sõidu ajal lausa lux jahutus. kohvipeatuse ajal tekkis t-sargi kandjatel ?, et miks nii sissepakitud suvel palavaga, pidasin reklaammimaigulise loengu... . selja, õla ja küünar kaitsmed. eelistasin seda mudelit, kuna sai kurgu alt kaelavahe tuule vastu kinni. ise 184 pikk ja XL oli just ok. pikemale mehel jääks ilmselt selg paljaks. sobib ka täiesti algstaadiumis ölleköhu omanikule. 105 euri+ ning 10 vist oli saatmine.
Kustkohast ostsid?
FC Moto. sealt alustasin, aga makse läks mingil muul aadressil. peale seda hakkas Modeka saatma soodukaid enamusele toodetest, -10..20%.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Täna on neid võrgust paneelidega tagisid-pükse paljudel tootjatel ja need on tõesti mõnusad. Mul endal Rev´it tagi ligi 10 aastat ning probiker PR16 püksid paar aastat. Ilma nendeta ei kujuta sõitmist ettegi.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Inimesed on erinevad. Mina sõidan juba 25c turvisega, kuna nii palav on. Samas noh minuarust on ka -5c kuni +5c väga mõnus sõiduilm, kui taevast midagi alla ei saja Samas ma tean ka selliseid, kes alla 15c juba kurdavad, et jahe on
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Jajah! Mul ka hakkab häirima, kui lumi klaasi ära ummistab, sinnani on veel OK lasta!
-
- Toetajaliige
Tegelikult on turvisega isegi palavam,kui sellise võrkmaterjalist tagiga.Proovitud. Ma ka pigem ei karda külma,aga ka liigne kuumus on halb.
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: Tomos Funsport/ Montesa NT700V
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 27 korda
Kuumaga pista turvise alla Halvarssoni võrksärk - väga mahe ja jahe.
-
- Tsikkel: Honda CB500XA
- Tänanud: 59 korda
Mul see aasta Adrenaline Mesh ostetud ja isegi erilise külmavaresena ei taha 22 kraadi ja üles muu asjaga sõita enam. Linnas pole seistes isegi palav, mingi kummaline materjal, ei võta päikest ligi. DD andmete poolest sama lohisemiskindel kui Rev'It aga poole odavam, seljas istub ka paremini.
Ei maksa omale illusioone tekitada nende lohisemiskindlustega. Mul oli ka korra kunagi üks mesh - peale esimest kukkumist võtaksin selle asja kokku selliste sõnadega "what a great mess it was!"
-
- Toetajaliige
Pole vahet,mida alla paned,sest ta on sul ikkagi vastu ihu. Tagi on natuke vabam ja sellest ka lahedam tunne. Kuigi +30 kraadi juures on ka sellega palav,kui linnavahel sõidad. +35 ja üle, olen selle ka maanteel maha koorinud, pika käisega T-särk on siis vast ainuke asi milles kannatab olla. Samas meil pole sellist kuuma just tihti ehk see teema pigem lõunas sõites. Muidugi jutt ,et kus siis kaitsemed ja muu kõik veel, ei päde sellises kuumas ja võid turvise või tagiga kuumarabanduse saada,mille tulemus on kolar.
Ma küll hommikul päeva ei alusta mõttega,et kuidas selle asfaldil lohisemisega nüüd on
ML-Transport AS
-
urmas66 kirjutas: ↑11 Aug 2020, 22:25Pole vahet,mida alla paned,sest ta on sul ikkagi vastu ihu. Tagi on natuke vabam ja sellest ka lahedam tunne. Kuigi +30 kraadi juures on ka sellega palav,kui linnavahel sõidad. +35 ja üle, olen selle ka maanteel maha koorinud, pika käisega T-särk on siis vast ainuke asi milles kannatab olla. Samas meil pole sellist kuuma just tihti ehk see teema pigem lõunas sõites. Muidugi jutt ,et kus siis kaitsemed ja muu kõik veel, ei päde sellises kuumas ja võid turvise või tagiga kuumarabanduse saada,mille tulemus on kolar.
Ma küll hommikul päeva ei alusta mõttega,et kuidas selle asfaldil lohisemisega nüüd on
Ei tea, mis turvis sul on, aga enda foxiga on tunne pm nagu t-särgiga oleks.Igal pool ju tuulutusavad kaitsmetes ja muu osa on võrksärk.
Ka tagil hõlmad lahti sõites on palavam, kui turvisega.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Toetajaliige
ranel kirjutas: ↑12 Aug 2020, 08:49urmas66 kirjutas: ↑11 Aug 2020, 22:25Pole vahet,mida alla paned,sest ta on sul ikkagi vastu ihu. Tagi on natuke vabam ja sellest ka lahedam tunne. Kuigi +30 kraadi juures on ka sellega palav,kui linnavahel sõidad. +35 ja üle, olen selle ka maanteel maha koorinud, pika käisega T-särk on siis vast ainuke asi milles kannatab olla. Samas meil pole sellist kuuma just tihti ehk see teema pigem lõunas sõites. Muidugi jutt ,et kus siis kaitsemed ja muu kõik veel, ei päde sellises kuumas ja võid turvise või tagiga kuumarabanduse saada,mille tulemus on kolar.
Ma küll hommikul päeva ei alusta mõttega,et kuidas selle asfaldil lohisemisega nüüd onEi tea, mis turvis sul on, aga enda foxiga on tunne pm nagu t-särgiga oleks.Igal pool ju tuulutusavad kaitsmetes ja muu osa on võrksärk.
Ka tagil hõlmad lahti sõites on palavam, kui turvisega.
Võtsin tuttava käest prooviks, meil üks suurus riided ja pikkus ka sama. Motodepoost oli ostetud(pigem mingi kallim ja kvaliteetsem asi),aga ei mäleta tootjat. Sõistsin sellega ühel sooja päeval ja arvasin,et see on seljas lahedam kui minu tagi. Tegelikult oli ikka teistpidi. Ilmselt on seda võrdlust keeruline sõnades täpselt seletada, aga kui ise oled proovinud saad aru. Tagi ainuke kuumuses miinusele viitav on krae, mida vestil ei ole, aga samas maanteel sõites on krae igati asjakohane. Minu tagil on selline eraldi tripp millega saab krae nö avatud asendis fikeerida.
ML-Transport AS
-
urmas66 kirjutas: ↑12 Aug 2020, 09:59ranel kirjutas: ↑12 Aug 2020, 08:49urmas66 kirjutas: ↑11 Aug 2020, 22:25Pole vahet,mida alla paned,sest ta on sul ikkagi vastu ihu. Tagi on natuke vabam ja sellest ka lahedam tunne. Kuigi +30 kraadi juures on ka sellega palav,kui linnavahel sõidad. +35 ja üle, olen selle ka maanteel maha koorinud, pika käisega T-särk on siis vast ainuke asi milles kannatab olla. Samas meil pole sellist kuuma just tihti ehk see teema pigem lõunas sõites. Muidugi jutt ,et kus siis kaitsemed ja muu kõik veel, ei päde sellises kuumas ja võid turvise või tagiga kuumarabanduse saada,mille tulemus on kolar.
Ma küll hommikul päeva ei alusta mõttega,et kuidas selle asfaldil lohisemisega nüüd onEi tea, mis turvis sul on, aga enda foxiga on tunne pm nagu t-särgiga oleks.Igal pool ju tuulutusavad kaitsmetes ja muu osa on võrksärk.
Ka tagil hõlmad lahti sõites on palavam, kui turvisega.Võtsin tuttava käest prooviks, meil üks suurus riided ja pikkus ka sama. Motodepoost oli ostetud(pigem mingi kallim ja kvaliteetsem asi),aga ei mäleta tootjat. Sõistsin sellega ühel sooja päeval ja arvasin,et see on seljas lahedam kui minu tagi. Tegelikult oli ikka teistpidi. Ilmselt on seda võrdlust keeruline sõnades täpselt seletada, aga kui ise oled proovinud saad aru. Tagi ainuke kuumuses miinusele viitav on krae, mida vestil ei ole, aga samas maanteel sõites on krae igati asjakohane. Minu tagil on selline eraldi tripp millega saab krae nö avatud asendis fikeerida.
No mul endal see. Kogu see turvis on pm võrksärgi peale ehitatud. Kõige kehvem koht on seljakaitse palavuse mõttes, aga tagil paks vahtplastist seljakaitse on hulga hullem. Ma olen küll väga rahul sellega. Kuni +36c olen sellega sõitnud ja siis oli tunne nagu sooja supi sees sõidaks, samas ei higistanud end segaseks.
https://www.amazon.com/Fox-Racing-Titan ... B0033PRRCS
See hooaeg kiskusin jopel üldse kaitsmed välja ja olen turvist jope all kasutanud. Väga rahul sellise komboga. Kui jahe hakkab, viskan tagi tagasi peale.
-
- Tsikkel: Honda VFR1200x DCT Crosstourer
- Tänanud: 12 korda
On erinevaid jah. Ma hakkan +25c alles mõtlema, kas võtan Gore-Tex-i kihi välja või mitte. Lukud hakkavad avanema ca 25+C kraadi juures.
Samas külmaga ei ole väga suurt muret, kui käepidemete soojendus olemas. Soe pesu all ja kõik ok.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.